-
Re: Re: Ahoj
Jo, já si přidám skoro každýho kdo má Selenku rád, někdy tu nejsem nebo na to zapomenu *1* -
Re: Bravo girl
Jo já to mam taky a ty fotečky jsou prostě beest!!!taky doporučuju všem.. *3* *4* *14* *14* -
Re: SellyGomez...
Ahoj já bych chtěla aby byla v ČR!!
Já vím že to psali, ale řekla bych že je to další pomluva, ten popcorn, mám ale pravda to není..Selena je bezva a nic takového by neudělala *3* ale to je můj názor.. -
Bravo girl
Ahojky, už mám to nové bravo girl a musím říct ten den se Selenou je naprosto úžasný!! určitě doporučuji si to koupit anebo si ten článek někde přečíst, protože to je úplně úžasné, a ty fotky z naturally jsou krásné!! *3* -
.
-
.
-
BG :)
Zítra vychází nová Bravo Girl a na titulce bude Selly...Tak honem rychle kupujte xD -
Re: Re: Re: Re: Popcorn!!
Já jsem si to koupila za svoje peníze :) -
přesně..vítám tě tady..přidám si tě *3* -
Re: Re: Re: Popcorn!!
Jůůů!!!To se máš
Já sem si ho chtěla objednat z POPRONU ale teď nemůžu:-(
Stálo 399
a podle rodičů je to hodně!!!
Jenže já bych to chtěla!!!Ty bonusy musí být suprovýý!!
Stejně je přemluvim!!! *4*
I LOVE SELLLLL *14* LLL *14* LLL *14* LLLL *14* LLL *14* LLL *14* LLL *14* LLLL *14* -
Re: Re: Re: Popcorn!!
Pardon, nechtěně jsem to odeslala 2x. -
Re: Re: Popcorn!!
To si hned zítra koupím ♥ už se těšíím :) to by bylo dobré kdybych vyhrála to DVD, i když už jsem si ho koupila :D -
To si hned zítra koupím ♥ už se těšíím :) to by bylo dobré kdybych vyhrála to DVD, i když už jsem si ho koupila :D -
Wow!!!To si musím koupit!!!!! *14* *14* -
děkuju *3* -
Re: Ahoj
co blázníš nebude sme rádi za každého Selenky fanouška *14* *1* *14* -
Ahoj
Ahoj, doufám že vám nebude vadit když se k vám přidám.. *4* -
Re: Re: natturaly
dáváj ho hodně v novinkách a v jízdě ale ztm sem ho taky na očku viděla jenom 2x ale aspon něco *14* *14* hlavně že jí hrajou -
Re: Popcorn!!
jooo už ho mam doma a je tam dvojstránka a pak líčení podle sel a pak soutěž o dvd kouzelníci z waverly:film a pak ještě nákej další obrázek Sel *1* *14* *14* *3* -
Re: natturaly
já se jukám ráno i večer a ještě jsem to tam nezastihla škoda *9* ale určitě to budou hrát ještě víckrát denně..tak snad to stihnu