Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • selenka.1

Re: Re: Ahoj

Jo, já si přidám skoro každýho kdo má Selenku rád, někdy tu nejsem nebo na to zapomenu *1*
  • selenka.1

Re: Bravo girl

Jo já to mam taky a ty fotečky jsou prostě beest!!!taky doporučuju všem.. *3* *4* *14* *14*
  • smooly

Re: SellyGomez...

Ahoj já bych chtěla aby byla v ČR!!
    Já vím že to psali, ale řekla bych že je to další pomluva, ten popcorn, mám ale pravda to není..Selena je bezva a nic takového by neudělala *3* ale to je můj názor..
  • smooly

Bravo girl

Ahojky, už mám to nové bravo girl a musím říct ten den se Selenou je naprosto úžasný!! určitě doporučuji si to koupit anebo si ten článek někde přečíst, protože to je úplně úžasné, a ty fotky z naturally jsou krásné!! *3*
  • .
  • .
  • high-school-hilary

BG :)

Zítra vychází nová Bravo Girl a na titulce bude Selly...Tak honem rychle kupujte xD
  • _vikiska_

Re: Re: Re: Re: Popcorn!!

Já jsem si to koupila za svoje peníze :)
  • denisska-selenka

přesně..vítám tě tady..přidám si tě *3*
  • kikiss11

Re: Re: Re: Popcorn!!

Jůůů!!!To se máš
    Já sem si ho chtěla objednat z POPRONU ale teď nemůžu:-(
    Stálo 399
    a podle rodičů je to hodně!!!
    Jenže já bych to chtěla!!!Ty bonusy musí být suprovýý!!
    Stejně je přemluvim!!! *4*
    I LOVE SELLLLL *14* LLL *14* LLL *14* LLLL *14* LLL *14* LLL *14* LLL *14* LLLL *14*
  • _vikiska_

Re: Re: Re: Popcorn!!

Pardon, nechtěně jsem to odeslala 2x.
  • _vikiska_

Re: Re: Popcorn!!

To si hned zítra koupím ♥ už se těšíím :) to by bylo dobré kdybych vyhrála to DVD, i když už jsem si ho koupila :D
  • _vikiska_

Re: Re: Popcorn!!

To si hned zítra koupím ♥ už se těšíím :) to by bylo dobré kdybych vyhrála to DVD, i když už jsem si ho koupila :D
  • Re: Re: Popcorn!!

Wow!!!To si musím koupit!!!!! *14* *14*
  • smooly

děkuju *3*
  • Re: Ahoj

co blázníš nebude sme rádi za každého Selenky fanouška *14* *1* *14*
  • smooly

Ahoj

Ahoj, doufám že vám nebude vadit když se k vám přidám.. *4*
  • Re: Re: natturaly

dáváj ho hodně v novinkách a v jízdě ale ztm sem ho taky na očku viděla jenom 2x ale aspon něco *14* *14* hlavně že jí hrajou
  • Re: Popcorn!!

jooo už ho mam doma a je tam dvojstránka a pak líčení podle sel a pak soutěž o dvd kouzelníci z waverly:film a pak ještě nákej další obrázek Sel *1* *14* *14* *3*
  • selenka.1

Re: natturaly

já se jukám ráno i večer a ještě jsem to tam nezastihla škoda *9* ale určitě to budou hrát ještě víckrát denně..tak snad to stihnu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit