-
Re: Popcorn!!
super *3* -
Popcorn!!
jednou sme se tu domluvili že tu budem psát když bude Sel v časákách ok píšu to sem všichni fofrem pro popcorn má tam být rozhovor se Sel a Demi !!!! *1* *14* *14* *14* *3* -
Re: natturaly
Na očku???? paráda!!!! *14* -
Re: neee
tak neska to dávali znova jenže zas ty díly co vybírala jenyfer stone alias HArper *14* *5* -
Re: DCH!!
pozor vlk je nejlepší :D -
Re: Re: DCH!!
Až na ten s tou kapelou jsem viděla všecky :) -
Re: natturaly
Jupí!! *14* *14* *14* *15* -
Facebook
facebook, The offspring only a Země zombie přidejte se pleas... -
neee
Nesnáším ji. Nemá ráda Stmívání jen kvůli tomu, že tam hraje její bývalý přítel Taylor Lautner... *16* -
natturaly
všichni jistě a dobře znáte Seleninej singl natturaly tak přesně tenhle singl je v americké hitparádě na 36.místě!!!! *congratulation*
a od té doby dávaj tenhle singl na očku tk se koukejte!!!! *14* *3* *14* *14* -
Re: DCH!!
joooo a ten poslední byl první polibek ! *3* -
Re: haiti
oni to dávaj i večer? *7* -
haiti
já to ráno nestihla a dneska večer se dívat nemůžu *9* -
DCH!!
ták o5 dávali to nej z kouzelníků z waverly *3* a já se o5 dívala byli to 4 díly 1 sem viděla poprvé ale ty ostatní sem viděla byli to: ten s tou kapelou,pozor vlk,kouzelníci vs. upíři:samé chutné kousky a ten poslední sem zapoměla dyž tak někdo dopište *1* *1* *3* -
Re: Plakát♥
Juj, už mám plakát vyvěšenej =) -
Re: Re: Re: Víte že
Doufala jsem že bude zpívat nějakou písničku Naturally nebo tak..Když tam zpívala i Taylor Swift *3* -
Re: Víte že
taky jste se koukali!!!
Seleně to slušelo, ale nevím jestli jsem ten moment přehlídla ale měli jí dát víc z blízka *14* -
Re: Re: Víte že
jo já jí taky viděla, kvůli tomu abych jí tam viděla jsem se na to koukala *14* *14* -
Re: Víte že
Jj byla tam!:) Taky jsem se dívala :)♥ byla úžasná:) -
.