Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: Sel v časopisech

aha promiň já jsem tu dlouho nebyla a nečetla jsem to tak promiň že jsem ti to takhle sebrala..prosím napiš mi jak se jmenují ty díly ?? *14* *3*
  • miley15

Sel

ahojte......nevie niekto, ze Selena teraz s kym chodi??ak ano odpovedzte uz na tento prispevok....:)
  • Re: Re: Re: Re: Sel v časopisech

dobrej nápad já to sem sice napíšu skoro dycky awe newa před chvílí dávali na disney channelu to nej z kouzelníků a dávali 2 new díly bylo to uplně best!!! *1* *14* *14* *3* *15*
  • vanessavk

Napísali ste už Seelene?

Napísaly ste už SeL?
  • kikiss11

Re: Mažem

*3* *3* *3*
  • kikiss11

Re: Re: Re: Re: Sel v časopisech

Jo to je skvělý nápad!!!!
    Ale asik víte, že v příštím BRAVO Girl! je Den se Selenou že??
    No nwa.....Je to fakt skvělý nápad to bychom mohli...
    I LOVE SELLLLLLLLLLLLLL *14* *14* LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL *14* LLLLLLLL *14* *14* LLLLLLLLLLL *14* LLLLLL *14* LLL *14* *3* *3*
  • selenka.1

Re: Re: Re: Sel v časopisech

:) já si taky kupuju skoro všechno kde je :), mohli bychom se všichni tady domluvit že když někdo někde uvidí Sel napíše to sem :) *15* *14* *14* *3*
  • selenka.1

Re: Tapety

řeknu ti ty tapety jsou skvělý, tvůj blog je opravdu úžasnej :) *4*
  • _vikiska_

Re: Re: Sel v časopisech

Já jsem se právě dívala v obchodě do Brava a Sel jsem nikde neviděla :( víš, já totiž sbírám články, takže vždycky když někde je, hned si to koupím :D
  • vanessavk

Mažem

Mažem to *3*
  • anet.k

Ahojky =)

Ahoj holky =)
    Kdo tady fandíte seleně tak ji dejte hlas na tomto blogu ju? =) je pod přezdívkou DoMi(CZ)eQ =)

http://x-cape-michaeljackson. blog.cz/1001/4-posledni-kolo-sonc
  • anet.k

Re: Sel v časopisech

kup si normální bravo a tam to je. Nebo taky byla v popkornu ale v tom starším ale někde určitě bude =)
  • _vikiska_

Sel v časopisech

Ahojky, tak dneska jsem si koupila nové Bravo Girl a Sel tam není :(( Nevíte někdo, jestli je v nové Top Dívce ?
  • vanessavk

ahojky

ahoj *4* *4*
  • Re: Tapety

Ahojky.. *4*
    Máš moooc pěknej blog.. *3*
    A ty tapety jsou taky supr.. *4* *3*
    I love Sel and Nessy.. *14*
  • _vikiska_

Tapety

Ahojky, jen vám chci říct, že kdybyste sháněli nějakou jinou tapetu na plochu se Sel než jsou tady na osobnostech, tak já jsem jich pár udělala a klidně je můžete na svou plochu použít :) Ale jsou teda takové obyčejné :) Najdete je tady:

http://selenagomez-all.blo g.cz/1001/my-wallpapers
  • hanicka10

máte někdo skype selena gomez? *4*
  • vanessavk

Ďakujem:)

Všetkým ďakujem že ste sa tam zapísaly *14* pp:)
    I LOVE NESAAAAAAAAAA *14* *14* AA, SELINKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA *14* *14* *14* *14* *14* AAAAAAAAAAAAAAA *14* , MILEYNKAAAAAAAAAAAAAA *14* *14* *14* AAAAAAAA *14* *14* *14*
  • selenka.1

Re: Spoznať vás:)

ahoj já jsem Sandra, blog taky nemám a mám ráda Selenku, Justina biebera a miley s Vanessou *3*
  • selenka.1

Re: Fotka

jo je úžasná *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit