-
Selenka :)
Ahojky holky..Promiňte, že k vám píšu..ALe musim říct, že Selena je supeer *14* Hlavně jako herečka..Upa moc se mi líbí v ,,Kouzelníci z Waverly" *3* *14* -
Re: :-)
Chápu, taky mám sny :) No, ale bohužel, icq na Selenu podle mě neseženeme .. :( je spousta ICQ "Seleny", ale podle mě jsou všechny falešné. neříkám, že není možné natrefit na doopravdické icq Sel, ale je to hodně malá šance.. :( -
:-)
Jenom její slova by mi dodali všechno co potřebuju :-) ... *3* -
Prosím vás :-)
Ahoj lidi :-) ... Vím že sem píšou lidi co Selenu moc mají rádi a taky lidé co se jim tak mooc nelíbí že udělají to samé jako já u Justina Biebera a strašně ho na jeho profilu pomluvim a všechen vztek kterej na něj mám vypistím ... Nj ale na vás všechny mám velkou prozsbu :-) ... Nemá někdo z vás na .. Já vim že to je nejspíš nemožné .. Ale nemá někdo z vás ICQ na Selenu Gomez ?? Fakt ho potřebuju ... Jsem jenom hoolka která se chce u nás dotat taky tak nahoru jako Selena v Americe .. Vím že to nemusí vyjít a že je nejspíš víc než milion mooc dobrých zpěváků v česku ... Ale alespoň to chci zkusit :-) .. Selenu obdivuju je to můj idol .. Nejsm jí posedlá .. Je to prostě můj idol :-) .. Takže vás mooc prosím :-) ... Vím že šance je jedna ku milionu ale stejně zkusit se to musí :-) ... Děkuju :-) -
Re: MNAM
jj je to dobra ku... -
Re: Re: Selenka
JJ to je super!!!! *14* *14* *14* *14* -
Re: Selenka
Jn, je to úžasné *14* -
Re: I♥Selenka
přesně tháák *14* *14* *14* *14* -
Selenka
Selenka jde úžasně nahorůů!!!WE LOVE SELENKA!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Disney stars fans
Cawky!!Jestli jste fans všech Disney stars tak se na facebooku přidejte do skupiny Disney Stars Czech Fans!!!! *1* -
I♥Selenka
Selena je prostě nejvíc nej Ona je prostě můj vzor já ji mám mOOOc ráda *14* její CD jsem zatím posluchala jenom přes internet protože u nás se nedá sehnat a musím říct že je naprosto skvělé nejvíc písnička NATURALLy je bomba *1* A taky chci aby stoupala stále víc nahoru v TOP.Ona si to zaslouží *14* -
¨Re:CD!
kujůů kdyby ste ho někdo viděl v nákym kamennym obchodě tk dejte pls okamžitě vidět =o* *14* *14* *3* -
Re: Re: CD!
Ahojte Selenky *14* já to CD jsem si objednala přes prázdniny a zítra mě dojde(snad *15* )mám aj Vanessiné(Vanessky)obě dvě a budu mít Selenky jůůůůůůů to bude poslouchánííí Selenky a Nessynky dohromady *14* a prominte že jsem tu nebyla ale neměla jsem časík
no nic jdu pp
I LOVE Seli *14* *14* *14* *14* *14* -
já vím kde ho sehnat *4* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *1* *1* *1* *1* -
Já šla do Bontonlandu a tam to nemaj. *15* *8* *10* -
Re: CD!
u nás už dávno vyšlo ale jde sehnat jen na internetu a jen v jednom obchodě a to tady: http://www.audio3.cz/find.asp?text= selena+gomez&mid=0 -
Re: CD!
No já ho taky nemůžu sehnat!!!!
Vždyť už dávno vyšlo ne???
Musím ho sehnat!!!!
I
L
O
V
E
S
E
L
! *14* *14* *14* *14* sHE IS bEsT!!! *14* *14* Jestli víte kde shenat Selenky CD tak mi pls napište!!!!! *14* *14* *4* DÍKY!! -
CD!
ahoj nevíte někdo kdy u nás vyjde to Selenky CD? *7* *14* -
Re: Ahojky
Jo, dobré to bylo :) -
Re: Re: Ahojky
jojo taky *3*