Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: kráva

aby selenka bola níž a níž =D =P
  • kikiss11

Re: Ahojte Selenky

Ahojky.

JJ I LOVE SEL!!!!! *14* *14* *14* *14*
  • _vikiska_

Re: Ahojte Selenky

Ahojky, I love Selly too :)) *14*
  • _vikiska_

Re: selenaa.............

Víš, pokud nemáš ráda Selenu, tak si jí nevšímej ;) Nutil tě snad někdo abys lezla sem do její diskuze ? já taky nemám ráda Miley, ale nechodím do její diskuze a už vůbec tam na ni nenadávám.A víš proč ? No protože když ji nemám ráda, je mi úplně ukradená a nemám potřebu se o ní zajímat :)
  • selinkaanessynkacmucq

Ahojte Selenky

Ahojík Selenky *14* *14* *14* *14* *14*

I LOVE SELI *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • vanessavk

kráva

Selenky, ona písala aj na Nessynkinu diskusi *8* Mám ju vymazať alebo ju nechám? Aby Selinka bola výš a výš tak ju tu nechám *15*
  • kikiss11

Re: Re: selenaa.............

Přesně moje slova!!!!!! *10* Když ji nwmáš ráda tak sem nelez tím ji právě pomáháš!!! *14*
    Mě osobně se líbí všichni kromě Ashley!!!! Ale Selenka je prostě BEST!!!! A vždycky bude!!!! *14* *14* *14*
    I
    L
    O
    V
    E

S
    E
    L
    !
    !
    ! *14* *14* *14* *14*
  • Re: selenaa.............

Neotravuj nás a když miluješ Ashley Miley a Demi tak si jdi na jejich diskuse a nekaž nám tu naši BYE! WE LOVE SELENKA!!! *3*
  • denisska-selenka

ježiši tak když nechceš aby byla v top 10 tak sem nelez tim nám pomáháš s návštěvností když někoho nesnášíš taky mysli..hele já zase nemam ráda Demi Lovato a taky nejdu k nim na diskusi a nezačnu jim nadávat že sel je lepší než Demi takže pokud nám chceš pomoct aby Sel byla výš a výš v TOP 10 tak sem klidně dál choď a nadávej ale pokud ji nesnášíš jak říkáštak už sem nechoď tim to vyjádříš úplně jasně...čim víc sem budeš chodit tim lepší Sel bude *15* *15* *15*
  • Re: Re: selenaa.............

přesně tak *3*
  • Re: selenaa.............

Jj tak každej má svůj názor:) Ae tak bohužel Selenu má dost lidí rádo:) a je daleko úspešnější než třeba Demi,takže asi tak špatná nebude:)
  • vanessavk

ježiš ty si tak trapná
  • vanessavk

selenaa.............

SELENA JE KRÁVA NA TOMHLE SVĚTE HORŠI NEŽ VANESSA SHIT!! SOU TO MEGA KRÁVI JO S ASHLEY *15* NÉ KECÁM ASHLEY JE TAKY HLOUPÁ ALE ZATO MNOHEM LEPŠI NEŽ TY DVĚ *3* *3* JO AHA AJ TAHLE DEMI JE LEPŠI PANE BOŽE! I MILEY *14* JE KRASNEJŠí, NECH KONEČNE SELENA VYPADNE Z TOP 10 UŽ MI Z NEJ DRBE *9* *8* NEJLEPŠI SOU ASHLEY, MILEY A DEMI... NEJBLBŠÍ SOU VANESSA A SELENA *9*
  • vanessavk

Re: Re: Re: máš b log?

pp *4*
  • selenka.1

Re: Re: Re: máš b log?

*3*
  • selenka.1

Re: Re: máš b log?

hele tak já musim Pa Selenky *15* *15* *15* *15* *15* *4* *3*
  • vanessavk

Re: Re: máš b log?

mám *15*