-
Re: Re: k
I
LO
VE
S
E
L
E
N
K
A!!! !!!! *14* *14* sHE IS BEST! *14* *14* -
Re: k
jj přesně!!!! *14* *14* Ale Vánoce Byly super ne??? -
k
CELKEM TY SVÁTKY UJDOU. HLAVNĚ ŽE JE VOLNO. *3* .VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Ahojky
Já dobře, konečně volno *14* a co ty? -
Facebook
Čau lidi, na facebooku sem udělal novou stránku Hollywood Stars je to ta stránka co má jako hlavní nápis hollywood, ale jsou tam dvě a ta moje má typ jiný podnik, tak jestli chcete tak se stantě fanoušky -
Re: Ahojky
Čauky jsem faninka Vanessy Hudgens *14* *14* *14* *14* *14* a Selinky *14* *14* *14* *14* můžu se k vám přidat?Píšu aj u Vanessky na dizkusi takže můžu tu bejt s váma?? *4* kdyžtak si mě přidejte do přátel*3* *14* -
Ahojky
Ahojky tak co jak si užíváte svátky?? *3* -
Re: Re: Ajojky!!!
Souhlasím s Vikiskou. *3* -
Re: Ajojky!!!
sohlasím *3* *1* -
ahojky já sem suprově a souhlasim s Vikiskou Vánoce jsou Nej..SELENA IS BEST!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Ajojky!!!
jj I LOVE SEL!!! *14* *14* *14* *14* -
Ahojky, já se mám skvěle, Vánoce nejlepší dn v roce prostě, jako vždycky :D Jinak souhlasím, I love Selly too *14* -
Ajojky!!!
Ahojky, jak se máte??? A co Vánoce??? U mě celkem fajny.....!!!! Zrovna si stahuju obrázky Selenky!!!! Ona je prostě úžasná!!! *14* *14* Mám ji moooooc ráda!!! *14* *14*
Ona je mooooc krásná!!! *14* *14*
I
L
O
V
E
S
E
L
E
N
K
A!!!!!!!!!!!!!!! JE best!!!!
*14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj
No já dostala Mp4a už jsem si tam dala Selenky písničky..oblečení...a ještě plyšákyno a nějakou tu kosmetiku..tak se měj a zase přijdˇ ať si pokecáme *15* *15* *1* *1* Páá -
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj
Novej telefon,oblečení...a takovou figurku psa velkou asi 30cm no a pak jetšě prašule a mamka mi potom dala ještě nějaký časopisy jako Bravo a tak..a co ty hele já už musim pa *9* Pááá *4* I LOVE SELENUSKA *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Ahoj
Taky.. *4* a Co jsi dostala k Vánocům?? -
Re: Re: Re: Ahoj
dobře a ty?? *4* -
Re: Re: Ahoj
Ahojík jak se máš?
*4* -
Re: Ahoj
Ahojky já.. *4* -
Re: Re: Re: vánoce
Trošku opožděně Krásné Vánoce..a šťastný Nový rok.. *4*