Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • selenka.1

Ahoj

Je tu někdo?? *7* *15*
  • selenka.1

Re: Re: Re: Re: Ahojík

jooo co nejvíc plakátků... *14*
  • selenka.1

Re: mOžEM

Přesně tak všichni co mají Sel alespoň trošku rádi a nebo jí maj moc moc sem můžou psát..Ale ty nadávky jsou příšerný..že je to baví.. *3*
  • britney-selena

Re: mOžEM

TAK TO JE JASNÝ,ŽE SI MŮŽEŠ PSÁT. *3* . JUCHŮ,VÁNOCE JSOU TADY. *15* *14* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJRTNÍK. THE END.
  • vanessavk

mOžEM

Hej môžem si tu s vami písať? Inak som správce Selenky a keby tu bol taký čo Sel nadáva a ja si to nevšimnem písnite do vzkazov *14* *14*
    I love Selena!!!
    A krásne Vianoce...
  • britney-selena

Re: Re: vánoce

Krásné Vánoce. *1* *1* *3* *14* *4* *3*
  • britney-selena

Re: vánoce

NO TO HLAVNĚ. *14* .TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • kikiss11

Re: Ahojík

Já sem si taky koupila to BRAVO a tam to Selence moooooc slušíí!!!!Sel je prostě BEST!!!!! *14* *14* *14*
  • vánoce

já vám taky přeju krásné vánoce a hodně dáárečkuuu *14* a tky hodně Selenky *14* *14*
  • britney-selena

Re: Re: Re: Šťastné a Veselé

*3* *14* *4* *14* *3* *15* .TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • _vikiska_

Re: Re: Šťastné a Veselé

Já taky:)
  • britney-selena

Re: Šťastné a Veselé

A JÁ DOUFÁM,ŽE NÁM VŠEM PŘIBYDE TAKY KUPA NOVÝCH PLAKÁTŮ SE SELENOU. *14* *3* *3* .VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • _vikiska_

Šťastné a Veselé

Ahojky, tak taky vám všem přeju Šťastné a Veselé Vánoce, užijte si je, ať jsou jen plné pohody a dárků :o** Doufám, že v budoucím roce Sel ještě přibyde kupa fanoušků :o))
  • britney-selena

Re: Re: Re: Ahojík

DÍKY MOC. JÁ TOBĚ A VŠEM OSTATNÍM TAKY PŘEJI KRÁSNÉ VÁNOCE A ŠTASTNÝ NOVÝ ROK. A AT NÁM V NOVÉM ROCE DÁVAJÍ HODNĚ PLAKÁTŮ SE SELENOU. *3* *14* *3* *14* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • selenka.1

Re: Re: Ahojík

Jo já sem taky asi zejtra nepřijdu
    Jinak SEL přeju ti Krásný Vánoce a Nový rok...
    A vám všem na týhle diskusi taky Krásné vánoce vám přeju.. *4*
  • denisska-selenka

Re: Ahojík

Já ho nemám ale na Blogu Vikisky jsou scany takže jsem si to přečetla jinak pro Vikiska : máš moc krásnej blog..

NO jenom jsem vám chtěla popřát krásné Vánoce zejtra sem nepřijdu..No tak i 3ťastnej Novej ROk AHOJ *3*
  • selenka.1

Ahojík

Ahojky..To bravo je suprový teda až na tu první stranu to je snad poprvý kde se mi Sel nelíbí..ALE selenka je jinak moc krásná.. *4*
  • britney-selena

Re: Re: Re: Bravo

TO BUDOU JEJÍ OČI,ALE VYRETUŠOVANÝ. NO NIC MOC. TAN ČLÁNEK UVNITŘ JE LEPŠÍ. *14* .TVŮJ 101. LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • _vikiska_

Re: Re: Bravo

Jj taky už ho mám, no tu přední stranu nějak divně upravili... Přijde mi, že ty oči snad ani nejsou Seleny.. Ale jinak je ten článek hezký, je to o silném přátelství Sel a Taylor :)
  • britney-selena

Re: Bravo

TAKY MÁM UŽ TO BRAVO. JE TO DOBRÝ,ALE TA TITULNÍ STRANA JE FAKT DIVNÁ. ASI NĚJAK RETUŠOVANÝ. *7* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit