-
Re: Re: Re: Re: popcorn
mno je tam ta dvojstránka a pk je tam takovej malj obrázek a u toho je napsaný že Sel nemůže žít bez trička s madonnou který si pučila v 7 třídě od Demi Lovato *1* *14* -
Re: Re: Re: popcorn
Aha, škoda :(( Ale stejně ti děkuju :o** Jsou tam třeba i někdě jinde nějaký menší článečky nebo fotky se Sel ?:) -
Re: Re: popcorn
Ahoj scyny bych ti poslat nemohla pač nemáme scaner *1* jedině bych ti to vyfotila *3* *1* -
Re: popcorn
Jů, to je super a nemohla bys mi plsky poslat scany ? *1* -
popcorn
ahoj lidičky ale hlavně fanoušci Selenky *1* v novém popkornu (tom časáku)je dvoustránka o Selence prej že chodí se svým nevlastním tátou je to tam pak i samozřejmě vysvětlený že to neni pravda awe určitě doporučuju!!!!! *1* *14* *14* *1* -
Re: Re: Nové shooty
Skvělý fota!!!! *14* *14* *14* Sel je skvělá!!! *14* *14* -
selenka
Selemu uplne miluju *5* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Nové shooty
JE TO KRÁSA. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Nové shooty
No, já už je mám na mém blogu, tak se na ně můžete podívat tam :) http://selenagomez-all.blog.cz/0912 /nadherne-nove-shooty-pro-seventeen
Jsou fakt úplně perfektní :) -
JÁ TAKY NEVÍM O CO GO. *9* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Re: KUK
JO,FAJN. *3* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Ahojík já je ještě neviděla :) *4* *4* -
ahoj..já je neviděla...kde bychje mohla najít?? *7* -
Nové shooty
Ahojky, už jste viděli nové shooty Seleny pro časopis Seventeen ? Podle mě jsou asi nejlepší co kdy měla! Jsou neuvěřitelně krásné! *14* -
Re: KUK
Dobře a ty ?:) -
Re: Re: Sel vs.
Jéj, já to nenapsala, že :D http://selenagomez-all.blog.cz/rubr ika/selena-vs -
KUK
AHOJ, JAK SE MÁTE? *15* VÁŠ 101.LETÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: divná
To si teda nemyslim, já myslim že je super, i když mám radši Miley. -
Re: Sel vs.
a jakej máš ten blog? *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: divná
to je ale blbý že v německu dávaj všechno a u nás oproti tomu uplný prd *9* *1* awe jedna moe kámoška si německý bravo kupuje tk já si o něj řeknu *14*