-
Re: Bravo
Jinak podle mě to bude tento článek:
http://selenagomez-all .blog.cz/0911/bravo-de-c-47-09 -
Bravo
No nic, za chvíli si asi půjdu pro to Bravo a pak to nascenuju a dám si to na blog:) Už toho vím víc, je tam prý článek o ní a o Taylor Swift :) už se těším :) -
Re: Re: Bravo
Jj, divně to upravili .. :( -
hele ted na to koukám a ta fotka je náká upravená mam tm náky divný oči *9* *1* awe i tk bezva *14* -
tvl tk to už nebylo hoooooooodně dlouho v bravu awe konečně *1* *14* *14* *14* *14* -
Tak to si ho musím hned koupit!!!! *14* *14* *14* Selenka je skvělá!!!! *14* *14* -
Re: Re: SELENA
JÁ SI TAKY OBČAS KOUPÍM TO NĚMECKÝ BRAVO NEBO POPCORN. NIC VÍC U NÁS NEPRODÁVAJÍ. *9* ASPON O TOM NEVÍM. JO VLASTNĚ PRODÁVAJÍ I RUSKÝ BRAVO,ALE TO NENÍ NIC MOC A NAVÍC JE TO JEN V PRAZE. *9* .TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: SELENA
To jo no :(( V Německu bývají plakáty Seleny často a taťka mi to občas vozí, tak aspoň za to jsem moc ráda, ale do českých by jich měli dávát víc :( -
Re: SELENA
To jo *3* -
SELENA
UŽ BY MOHLI DÁT NĚJAKÝ PLAKÁT SE SELENOU. ALE JEN S NÍ. NE ABY TAM S NÍ BYLI I JINÍ. *9* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK .THE END. -
Re: VÁNOCE
Já taky normálně *4* -
Jůůůů!!já si ho taky koupím.. *3* *14* -
JÉ,TAK TO JÁ TAKY. *14* *3* *14* *15* .TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Bravo
Zítra vychází nové Bravo a Sel je na přední straně! *14* Juchů! Hned zítra si ho musím koupit :) -
Re: VÁNOCE
Já hrozně mooc :) Úplně nejvíc :) -
VÁNOCE
ČAUKY,JAK SE TĚŠÍTE NA VÁNOCE? JÁ TAK NORMÁLNĚ. *4* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Re: pro: _vikiska_
já taky n mam i nákej italskej článek awe nemůžu si ho přečíst ptž neumim ani italsky *1* -
Re: pro: _vikiska_
Jj to je mi jasné :D No neva stejně si to koupím i v čěštině, ptže v německy neumím :D:D -
pro: _vikiska_
jj to je on akorát že ty ho máš v němčině *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: popcorn
Jůů, tak to si zítra koupím *1* Hele, není ten článek v tom popcornu podobný tomuto:
http://selenagomez-all.blog.cz/0911/popcorn-de-nr-12-dezember-2009
Na té druhé a třetí fotce ? ptže ten mám v německém popcornu.