-
Re: Re: Re: Re: divná
JENŽE NĚMECKÝ BRAVO NEKOUPÍŠ VŠUDE. *9* TED JE V NĚMECKÝM BRAVU PLAKÁT SE SELENOU. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Re: Re: divná
tjn Selenku dávaj všude málo *9* a to je přitom stejně skvělá jko třeba miley určitě i lepší *14* i plakáty s ní sou vzácný a v německym bravu je Selenka vždycky hodněkrát *14* -
Re: Re: divná
V BRAVO GIRL MÍVAJÍ VŽDYCKY MALÝ ROZHOVORY A TŘEBA JEN JEDNU NEBO DVĚ FOTKY. *9* . ALE S MILEY CYRUS TOHO JE VŽDYCKY VŠUDE PLNO. *8* A TO NENÍ O NIC LEPŠÍ NEŽ SELENA. *13* .TA JE LEPŠÍ. *14* .VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: divná
Přesně tak ANTI fanoušci sem nepatří... *10* jo a jinak to bravo girl ta fotka je suprová a ten rozhovor by mohl bejt delší třeba jako s tim Roberte Pattisonem..ale alespoň něco I LOVE SEL *14* *14* *14* *14* -
Re: Sel vs.
Sel to tam slušánkuje.. *3* -
Re: Sel vs.
TAK UŽ TAM MÁŠ MOJE NÁZORY. SELENA JE HEZKÁ,ALE TY HADRY NEBYLY NIC MOC. *9* *9* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK.THE END. -
Podívej se, pokud ji nemáš ráda, nechápu, co tedy děláš tady v Seleniné diskuzi ;) To ji potřebuješ ponížit aby pozdvihla nějakou svou oblíbenou celebritu ? Já třeba fakt nemám ráda Miley Cyrus, ale nechávám ji být, protože když ji nemám ráda, nezajímá mě;) -
Sel vs.
Na mém blogu mám asi 10 článků, kde je Sel a nějaká celebrita, která má stejné oblečení :) Budu ráda, když budete hlasovat kdo se vám v tom oblečení víc líbí :) -
Film
Koukněte na filmy.kinotip.cz/a-zase-jedna-popel ka-2008/ je tam film.Kvalita je děsná,ale aspon něco. *4* *3* *3* *4* -
Re: vanessa party
Krásný fotečky.. *3* Seleně to tam sluší.. *4* *3* -
JÉ,TAK TO SI KOUPÍM. *14* *14* .VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
hele maj pravdu špatný komenty sou tdy zakázaný pro každýho je špatnej a dobrej někdo jinej *3*
a ted plo Seleny fanoušky jako sem já:v Bravo girl je takovej minirozhovor se Selenkou o Vánocích a je tam i žasná fotka fkt doporučuju *14* *14* *1* -
JO PŘESNĚ. AKORÁT ZÁVIDÍ SELENĚ VZHLED A TALENT. *8* *16* .VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Tady je to jen pro fandy.Já třeba nemám ráda Miley Cyrus,ale nepůšu k ní komentáře,protože by mi to stejně smazali. *15* *15* *15* *8* *8* *8* Tady je vstup anti fanouškům zakázán. -
divná
PODLE MĚ JE SELENA NEJHORŠÍ NA SVĚTĚ.NEJEN ŽE ZPÍVÁ ŠÍLENĚ A TO O HRANÍ ANI NEMLUVIM. JE PROSTĚ DIVNÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Re: vanessa party
MÁŠ PĚKNÝ BLOG A FOTKY. *3* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
vanessa party
Selena Gomez byla na Vanessení párty na mém blogu mám fotky jestli chcete jukněte se anulisinka.blog.cz *7* *4* -
Re: KONCERT:..
já to taky viděla vypadala hezky *3* -
Re: Re: KONCERT:..
*14* -
Re: KONCERT:..
JO,JE TO KRÁSNÝ. *14* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.