Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • britney-selena

Re: Re: Re: Re: CD

JÁ PRÁVĚ TAKY NE. AKORÁT V ČASOPISE PŘEDNÍ OBAL. *15* .TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • selenka.1

KONCERT:..

jenoim jsem se chtěla zeptat jestli už ste viděli video z koncertu v Arizoně podle mě to tam Sel mocinky sluší *3*
  • selenka.1

Re: KUK

*3*
  • britney-selena

KUK

TAK DÍKY ZA ODPOVĚDI. *3* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • selenka.1

Re: Re: Re: CD

já ho zatím neviděla ani na netu *4*
  • pavlusqa

Re: Re: CD

Taky jsem si ho přála na vánoce , ale na internetu je zatím jen k predobjednání:( Oficiálne má vyjít až po Vánocích:)! Jinak pro vikisku♥: Jj taky jsem ti videla dost draze ,ale tj podle me dvd a ty byvají vždy dražší cd bude stát tak kolem 400,-:)
  • _vikiska_

Re: CD

Já jsem ho zatím viděla prodávat jen na internetu a to jen v jednom obchodě :(( a dost draze ... :(
  • britney-selena

CD

CHCI SE JEN ZEPTAT,JESTLI MÁTE NĚKDO TO SELENINO CD. JÁ SI JE PŘEJI NA VÁNOCE,ALE V ŽÁDNÉ PRODEJNĚ JE NEVIDÍM. *9* .VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • selenka.1

Re: SEL

JOOO!!! *3*
  • britney-selena

SEL

SELENA IT'S BEAUTIFUL. *14* . SHE AMAZING. *14* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • selenka.1

Re: Papa

jo, já jdu taky měj se WE LOVE SEL!!! *14* *14*
  • tyna.8

Papa

Hele já už budu boužel muset tak papa Selena je supeer *14* *1*
  • selenka.1

Re: Re: SELENA

jojo *15* *15*
  • britney-selena

Re: SELENA

TAK JÁ JEŠTĚ TAKY PŘISPĚJI. *15* UŽ JICH BYLO 1005. *14* .TAK PÁPÁ. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • selenka.1

Re: Re: Re: SELENA

hezká fotka Týno *1* *14* *3*
  • selenka.1

Re: Re: SELENA

přesně tak ale pro mě je Selenka vždycky na prvnim místě JE NEJ!! *14* *14* I LIKE SHE!! *14* *14*
  • selenka.1

Re: Re: :)

tyjo já se raduju jako kdyby byla na 1 místě v žebříčku top 10... *15* *15* no já když jsem sem přišla bylo těch příspěvků 700něco *4*
  • tyna.8

Re: SELENA

Jj Sel má moc hezký písničky a je i skvělá herečka *14* , líbí se mi i Vanessa Hudgens a spoustu dalších *1*
  • selenka.1

Re: :)

MÁME 1001 HURÁÁÁ *14* *14* *15* *15* *15*
  • selenka.1

SELENA

SELENA JE NEJLEPŠÍ ZPĚVAČKA HEREČKA CO ZNÁM MÁM TĚ MOC RÁDA SEL...1000 PŘÍSPĚVKŮ *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *7* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit