-
Re: Spoznať vás:)
ahoj já sem Anča je mi 13 miluju Selenku blog nemám ale přemejšlim o něm xD a taky mam ráda Demi Justina Bierbra Ashley Tisdale a Honzu Bendiga xD *14* *14* *4* *1* *3* -
Fotka
ta poslední fotka je nádherná!!! -
Re: Spoznať vás:)
Já jsem Kristýna a můj blog je www.selenagomez-all.blog.cz :) Mám ráda Sel a Jonas Brothers, pak Justina Biebera, Taylor Swift ... :) -
Spoznať vás:)
Ahúj:) Chcem vás spoznať viac *4* Myslím vás Selenky *3* No tak ja som Veronika *1* Môj blog je vsetkoodverci.blog.cz:-D mám rada Sel, Van, Mil, Dems a Ash *14* dobrú *15* *15* *15* *15* -
BLOG O SELENĚ GOMEZ
ahoj všichni fanoušci Seleny Gomez! .. Chtěla bych Vás upozornit na blog www.selenagomez.blog.cz , jsou tam veškeré nové informace,které se týkají naší Sel =) .. Děkuji za návštěvu =) -
Re: !!
já si to asi nepamatuju ale na šestce ještě nebyla ne? *4* *14* *14* *14* -
Re: Re: !!
jj to je super *14* *14* *14* -
Re: !!
Jjj *14* -
!!
Jůůůů Selenka nám stoupá!!!! *14* *14* *14*
Super jen tak dál!!!!
I LOVE SEL!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* -
Re: nojono selenka je najlepšia!!
j to by sme mohli teda pokud je tady něaký fanda co má rád jen jednu z nich tk by se to tady zas mohlo rozhádat ale snad né *14* *1* -
Re: Re: Re: Selenka :)
Jj..Jasný *3* -
*15* -
Re: Re: Selenka :)
Bože, až teď jsemsi všimla, že jsem se přepsala a napsala jsem měkké i místo trvdého :D Oprava: my :) -
KUK
TAK TROCHU OPOŽDĚNĚ VÁM PÍŠU,ŽE VÁM PŘEJI ŠTASTNÝ NOVÝ ROK. A SELENA JE SUPER. UŽ JE CELKEM VYSOKO. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
nojono selenka je najlepšia!!
jéj to je krásna diskusia o seli *14* miluju seli ale víc van *3* ak sa nehnevate *14* má krásny hlas je krásna s vany *14* *14* *14*
Selinka a Vanesska *14* *14* *14*
Idem si ju pridať!! *14*
Ďakujem všetkým fans Van a Sel že sú dobrý na Vanessku a na Selenku *14*
Mám napad môžeme byť spriatelená diskusia *14* *14* to by bolo úžasné love seli *14* *14* *14* *14* a ness *14* -
Re: Re: :-)
Děkuju za pochopení :-) ... -
Re: Re: Re: Re: Selenka :)
Jsem ráda, že se nezlobíte *3* *4* -
Selenka je nejlepší vikiska má pravdu všichni co mají rádi Sel jsou suprový *14* *14* I LOVE SEL *14* *14* -
Re: Re: Selenka :)
Děkuju.. *4* *3* -
Re: Selenka :)
Vůbec se neomlouvej, mi jsme rádi za každého fanouška Seleny ♥ :)