Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • selenka.1

co děláš??

a co vlastně děláš?? *7* *4*
  • selenka.1

Re: Re: Re: Re: Re: ahojík

jj...Selena nám klesla na to 9. místo..byla by škoda kdyby jí předběhla Megan Fox musíme to trošku napravit... *3*
  • Re: Re: Re: Re: ahojík

jo všechny jsou kráááááááásnýýý *14* *14* *14* I LOVE SELENKAAAAA!!!
  • selenka.1

Re: Re: Re: ahojík

ahojky jo super ale už by nám taky mohla dát pokoj už je opravdu trapná.. *5* To je supééér jak bude mít Sel další koncert a potom ještě ten videoklip k Naturally...Naturally...je super ppísnička ale víc se mi líbí...As a blonde Falling down a The way i loved you...ale všechny jsou úplně úúúžasný *14* *14*
  • Re: Re: ahojík

a co ty??? *4*
  • Re: ahojík

achoj Sandrush no jo docela v poho..ale štve mě ta RRRR! *9*
  • selenka.1

ahojík

Jé ahojky Markét jak se máš?? *3*
  • selenka.1

Ty!!!!RRR!

Hele ty RRRR! hele nikdo na tvoje kecy a názory neni vůbec zvědavej takže už konečně zmiz z téhle diskuse *13* nikdo tě tu stejně nechce a neposlouchá tak už svoje marný pokusy jak nás naštvat a odradit nás od naší SEl zkrátka ti to nikdy nevyjde a to sem piš co chceš!!!!!!!!!! *4*
  • Re: Re: RRRRRRRRRRRRRRR!

přesně tak holky *4* *3* I LOVE SEL..SHE IS BEST!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14**14**14* *14* SELENKA!!!!! *14* *14* *14*
  • nikki.14

Re: RRRRRRRRRRRRRRR!

jo já bych tam šla taky!!! a myslim si že RRR! už ted nemá co by řekl takže už se sem nepude ani podívat *5* což je pro Sel i pro nás dobře!!! *14* *14* *14*
  • selenka.1

RRRRRRRRRRRRRRR!

Ahoj holky teda vlastně i kluci..zkrátka všichni co jste tady..myslim si že ta RRRR! uuž jsem nepřijde a pokud jo určitě ji všichni vyženem že nebude ani vědět co říct pomlouvat Sel a nadávat jí to dělat NEBUDE!! *13* jinak je super že Sel bude mít další koncert škoda že neni někde v ČR to bych tam šla!!! *3* *14* I LOVE SEL *14* *14*
  • selenka.1

Re: COŽE

přesně tak *4*
  • COŽE

KTERÁ KURVA TO TADY POMLOUVÁ TU SELENU? *16* .NĚJAKÁ RRRRRRRRRRRRRRRRRR. TAK TO PRR!!!!! *13* .VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • princess_lucinkaa

Re: Re: Trapas č. 2!!

Přesně..I LOVE SELENKA *14* *14*
  • selenka.1

Re: Trapas č. 2!!

Hurrá a už se nevracej !!! *15* *15* *15* *15* OUR LOVE SELENKA!!!!!!! *14* *14* *14* *14*
  • selenka.1

Trapas č. 2!!

ja odejdu ale urcite zas nekdy prijdu pomlouvat tu kravku zkurvenou a taky i vas BYE BYE!! *15* *15*
  • selenka.1

Re: Re: Re: Re: Re: Trapas!!!

jo v poho Markét!! *4* kašlu na tu blbku RRR!! nebudem siji všimat-.. jinak my máme rádi SEl a ty ne tak už to pochop a jdi pryč!! *16* jinak PP Market
  • Re: Re: Re: Re: Re: Trapas!!!

Hele Sandruš já už musim jít a kašli na tu debilku která nadává nám i SEl I like SEL SEL IS BEST !!!!!!!!!!!OMG RRRRRRRRRRR! jdi už z tehle diskuse!!! *15* *15*
  • selenka.1

Re: Re: Re: Re: Re: Trapas!!!

panebože je to tu 3x *15* *15* *15*
  • selenka.1

Re: Re: Re: Re: Trapas!!!

Nebudu ti sprostě nadávat jako ty nám hele jenom že ty si hrozná takhle nám sprostě nadávat a my jsme mnohem lepší než ty a máme na tebe a ty už nás tu neotravuj a dej nám konečně pokoj my nejsme tak hloupé abysme ti nadávaly.. *3* už di prosim tě pryč už na tebe nemam náladu NAZDAR!!!I LOVE SEL a jenom abys věděla budu psát anglicky dokud nevypadneš a taky i dlouho potom co odtud odejdeš...!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit