Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • néééé

hjojec Selenka nám zas ňák klesá nechcete to napravit já teda určitě j *14*
  • Re: Re: Re: radši

Přesne,třeba Veverkamiska všude Selenku a Vanessku hrozne řeší,třeba na profilu co má za věci napsaný..fkt stupidní kráva.. *10*
  • pavlusqa

Re: Re: =*

však já k tobe taky♥:)
  • _vikiska_

Re: =*

Já k tobě chodívám každý den *14*
  • _vikiska_

Re: Re: Re: POTM

Jé, moc vám děkuju :o****
  • princess_lucinkaa

Re: Re: ?

Ahoj...pozdě ale přece jenom xD *15* *15*
  • pavlusqa

=*

Ahoj chtěla bych vás pozvat na www.selenagomezweb.blog.cz Tento website funguje už skoro rok a najdete tam přes 1500 článků jen o Selena:) tak přijde *3*
  • selenka.1

Re: ?

ahojky já..ale trošku pozdě *15* tak to neva *3*
  • princess_lucinkaa

?

Ahoj holky, je tady někdo?? *3* *7* *3* na pokec... :o)
  • princess_lucinkaa

Re: Re: POTM

Ahoj...jojo máš fakt moc pěknej blog... *14*
  • selenka.1

Re: POTM

ahojky, já se tam určitě podívám užý jsem tam několikrát byla..tvůj blog je fakt Super!!! *14*
  • princess_lucinkaa

Re: Re: radši

Jj přesně... fan Ash a Miley pomlouvaj Nassy a někdy i Sel... a taky mi to hrozně vadí... *9*
  • _vikiska_

POTM

Ahojky, na mém blogu mám volbu Fotky měsíce leden, tak mě zajímá váš názor, takže pokud byste chtěli, můžete hlasovat pro nej fotku :))

http://selenagomez-all.blog. cz/0912/vyber-potm-january-2010
  • selenka.1

Re: Re: Re: Re: Výš :)

jo..já si ale myslim že my jí dostanem..a bude NEJJJJJJJ!!!!! *14* I LOVE SEL
  • selenka.1

Re: radši

Každej má právo na svůj názor..Miley je taky SUPER...Ale nesnášim ty co Sel pomlouvaj a nadávaj jí..!! *10* *16* *8*
  • radši

Selenu mám taky ráda, ale stejně mám radši Miley Cyrus.
  • Re: ahojky

Jo taky si myslim že by si mohli založit profil ale víš co jak chtěj :) *3* *4* *3* I LOVE SELENA TOO!!!SHE IS BEST AND SELENA IS BEST ON WORLD!! *1* *14* SHE IS VERY VERY NICE
  • selenka.1

ahojky

Ahoj, Jen jsem se chtěla zeptat těch co nemaj tady založenej profil jestli by si ho nechtěli založit a pokud prostě nechcete tak si ho nezakládejte.. *4* ale jinak dík nechci vás otravovat je dobře že sem chodíte i když ne jako registrovaný...no tak dík AHOJ...I VERY LOVE SEL *14* She is BEST BEST BEST BEST BEST BEST SINGER AND ACTOR I LOVE SHE!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • nikki.14

Re: Re: Re: Výš :)

jo mohla by vybojovat aspoň 5. *14* *14*
  • MNAM

SELENA JE NEJKRÁSNĚJŠÍ HOLKA NA SVĚTĚ! *14* . NEBO ALESPON MEZI CELEBRITAMA. *14* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit