-
néééé
hjojec Selenka nám zas ňák klesá nechcete to napravit já teda určitě j *14* -
Re: Re: Re: radši
Přesne,třeba Veverkamiska všude Selenku a Vanessku hrozne řeší,třeba na profilu co má za věci napsaný..fkt stupidní kráva.. *10* -
Re: Re: =*
však já k tobe taky♥:) -
Re: =*
Já k tobě chodívám každý den *14* -
Re: Re: Re: POTM
Jé, moc vám děkuju :o**** -
Re: Re: ?
Ahoj...pozdě ale přece jenom xD *15* *15* -
=*
Ahoj chtěla bych vás pozvat na www.selenagomezweb.blog.cz Tento website funguje už skoro rok a najdete tam přes 1500 článků jen o Selena:) tak přijde *3* -
Re: ?
ahojky já..ale trošku pozdě *15* tak to neva *3* -
?
Ahoj holky, je tady někdo?? *3* *7* *3* na pokec... :o) -
Re: Re: POTM
Ahoj...jojo máš fakt moc pěknej blog... *14* -
Re: POTM
ahojky, já se tam určitě podívám užý jsem tam několikrát byla..tvůj blog je fakt Super!!! *14* -
Re: Re: radši
Jj přesně... fan Ash a Miley pomlouvaj Nassy a někdy i Sel... a taky mi to hrozně vadí... *9* -
POTM
Ahojky, na mém blogu mám volbu Fotky měsíce leden, tak mě zajímá váš názor, takže pokud byste chtěli, můžete hlasovat pro nej fotku :))
http://selenagomez-all.blog. cz/0912/vyber-potm-january-2010 -
Re: Re: Re: Re: Výš :)
jo..já si ale myslim že my jí dostanem..a bude NEJJJJJJJ!!!!! *14* I LOVE SEL -
Re: radši
Každej má právo na svůj názor..Miley je taky SUPER...Ale nesnášim ty co Sel pomlouvaj a nadávaj jí..!! *10* *16* *8* -
radši
Selenu mám taky ráda, ale stejně mám radši Miley Cyrus. -
Re: ahojky
Jo taky si myslim že by si mohli založit profil ale víš co jak chtěj :) *3* *4* *3* I LOVE SELENA TOO!!!SHE IS BEST AND SELENA IS BEST ON WORLD!! *1* *14* SHE IS VERY VERY NICE -
ahojky
Ahoj, Jen jsem se chtěla zeptat těch co nemaj tady založenej profil jestli by si ho nechtěli založit a pokud prostě nechcete tak si ho nezakládejte.. *4* ale jinak dík nechci vás otravovat je dobře že sem chodíte i když ne jako registrovaný...no tak dík AHOJ...I VERY LOVE SEL *14* She is BEST BEST BEST BEST BEST BEST SINGER AND ACTOR I LOVE SHE!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Výš :)
jo mohla by vybojovat aspoň 5. *14* *14* -
MNAM
SELENA JE NEJKRÁSNĚJŠÍ HOLKA NA SVĚTĚ! *14* . NEBO ALESPON MEZI CELEBRITAMA. *14* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.