Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • princess_lucinkaa

Re: Re: Prosim.. :o)

Ok díky *3*
  • lenushka14

Re: Re: Re: Re: ...

no ano aj 25.11. o 18:05..ale mam otazku bolo to v CZ dabingu???
  • Re: Re: Re: ...

a ještě příští tejden několikrát četla jsem to v programu.. *4*
  • Re: Prosim.. :o)

mě se teda Vanessa Hudgens moc nelíbí ale některý písničky má fakt moc hezký takže pokud to pomůže oboum stranám tak si jí přidám *3*
  • Re: POMOC xD

Budu se snažit..ptž si to taky myslim.. *4*
  • POMOC xD

ahoj všichni jak ste si určitě všimli Selenka stoupá výš a výš v žebříčku oblíbenosti ale já myslím že 9 je ještě málo myslím že má i na 8 takže je jasné co bych asi tak chtěla prosííím snažte se co nejvíce na ní chodit a pomáhat Děkuju protože ona si to zaslouží!!!! *1* *14* *14* *4*
  • princess_lucinkaa

Prosim.. :o)

Holky,jenom sem se chtěla zeptat jestli by ste si ( ty co nemaj ) tak jestli by ste si přidali Vanessu Hudgens...páš si myslim že fan Sel a Nessy spolu vychází docela dobře...a kdo jí nemá rád tak si jí prostě nepřidejte a odpusťte si připomínky....NESSY A SEL SOU NEJ *14* *14* *14* *14* *14*
  • princess_lucinkaa

Re: Re: Re: ...

Dávalo to vřéra (19.11.) na HBO
  • A ZASE JEDNA POPELKA

prosim, jestli to nekdo nahraval a kdyz to nekde date tak to napiste do novinek... ahooj!
  • Re: Re: ...

hele nevis kdy budou davat na HBO moderni popelku 2 se selenkou? jako ja sem to uz videl ale rad bych se kouknul znova...nekde sem tu cetl ze 20.11.2009 ale uz to zase nemuzu najit... *10* dik
  • selena-fans

Re: ...

Nás nezaujíma ja toho Taylora neznášam *16* taylorpica! *16*
  • zuza-nyje

...

Tyjo já měla vždycky Selenu tak ráda, byla jedna z mejch nejoblíbenějších osobností, ale jak začala chodit s Taylorem Lautnerem tak prostě mě to namíchlo tak, že jsem jí začala prostě nenávidět, protože Taylorek je prostě beeeestovní a nejkwáásnější a znáte to když vám někdo balí někoho koho vy, to nedopadně dobře !! No a tak jsem jí začala nenávidět, jenže když už se rozešly tak je vůči Taylorkovi neškodná, takže se jí snažím mít zas ráda, páč ona je skvělá herečka např. její role ve Wizárdech (Alex) je prostě fakt borkaa, ale jako všude hraje parádně!!! Jenže nějak mi nejde jí mít zas ráda já nwm proč já bych jí ráda měla zas ráda jako dřív ale zatím jí stejně většinou neřeknu jinak než Selpice nebo Selkráva ikdyž prostě nechci !!! *9*
  • tyna.8

Re: Re: Re: ahoj

jj ja tky *4*
  • selenka.1

Re: Re: ahoj

ahoj jak se máš.. já tu budu moct bejt už jenom chvíli dyžtak kdybych odešla tak se nediv blbne mi net..
  • tyna.8

Re: ahoj

Ahojky já *3*
  • selenka.1

Re: Re: ahoj

ahoj jak se máš?
  • selena-fans

Re: ahoj

jáá som tu nová teda nové *1*
  • selenka.1

ahoj

ahojky je tady někdo?? *4*
  • selenka.1

Re: Re: :)

V poho stane se.. no já si tě du přidat protože i já jsem tu byla nová a chvilku trvalo než jsem si našla víc přátel..jsem tu teprv 19 dní.. *3* takže si tě přidám..
  • Re: :)

ježiš..sorry ale asi sem to zmáčkla víckrát..no a pak jsem to neviděla no to nějak pochopíte.. *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit