Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :)

čauky..jsem tu nová..no a nikoho tu neznám takže mi nebude vadit když si mě někdo přidá..zatim čaukyI LOVE SELENA!!! *14*

čauky...jsem tu nová dneska jsem se zaregistrovala..no nikoho tu neznám takže kdyby ste si mě někdo chtěl přidat do přátel nebudu *3* proti..předem dík no a mějte se *4* I LIKE SELENA *14* MY LOVE SELENA *14* *14*

čauky...jsem tu nová dneska jsem se zaregistrovala..no nikoho tu neznám takže kdyby ste si mě někdo chtěl přidat do přátel nebudu *3* proti..předem dík no a mějte se *4* I LIKE SELENA *14* MY LOVE SELENA *14* *14*
  • _vikiska_

Re: Re: Re: Re: 9.místo

Snad se Selly dostane co nejvýš *14*
  • _vikiska_

Re: Mám otázku pre teba pavlusqa:-)

Podle mě se spolu třeba občas baví na nějakých akcích, ale jako velké kamarádky mi nepřijdou :)
  • _vikiska_

Re: Re: Re: Re: Selnka je bestovní

o občas sem příjde i někdo kdo ji nemá rád *9* ten by sem ale neměl chodit :D Sel je nejlepší :) *14*
  • princess_lucinkaa

Re: Re: Re: 9.místo

JO je super že šla nahoru *3* Jenom kdyby NESSYNKA byla vejš...Ale doufám že SELENKA předběhne Ashleynu
  • Re: Re: Re: Selnka je bestovní

*5*myslim že všichni tady na diskusi Milujou SEL.. *14* *14* *14* a já moc moc
  • Re: Re: 9.místo

ok..Selena je moje zlatííško I love SElenka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *8* *8* *14* *14*
  • nikki.14

Re: ahoj

ahoj *5* jo:)
  • Re: 9.místo

jo a z osmýho rovnou na 7. *14* *14* budu sem psát co nejvíc to pude aby byla lepší..a lepší *14* *14*
  • Re: Re: Selnka je bestovní

jo já taky..Selena je super *14*
  • selenka.1

9.místo

Našeeeeeeee Selenka se umístili na 9.místě..jako vanessa je tky super myslim že by si zasloužila jiný místo ale Sel..no prostě.....už aby byla na 8... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • selenka.1

Re: Selnka je bestovní

No já můžu jneom souhlasit.. *4*
  • selenka.1

Re: Selnka je bestovní

No já můžu jneom souhlasit.. *4*
  • Selnka je bestovní

Ahojky Selenka je úpa best já ji lowuju *muck* *muck* *muck*
  • selenka.1

Re: Re: Re: Re: Re: Videoklip

díky moc *3* *4*
  • selenka.1

ahoj

pokecáte někdo? *3*
  • vanessavk

Mám otázku pre teba pavlusqa:-)

Kamaráti sa Selena s Vanessou? *7*
    Selena she is best.
  • kikiss11

...

Selenka je moooooc krásná uplně ji závidím!!!!! *14* *14* A moc hezky zpívá........krásné sluníčko moe:) *14* *14* *14* *1* *1* *4* *14* SEEEEEE *14* LLLLLLLLLL *14* EEEEEE *14* *14* NNNNNN *14* *14* KKKKKKK *14* *14* *14* *4* *1* AAAAAAAA *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit