-
Re: =*
To je úžasné :) já si myslím, že to bude růst pořád :) Sel má ráno stále víc lidí. podle mě by ale o ní měli víc psát v časopisech .. Třeba v Německu je pořád. -
Re: Re: Selena
*3* jj -
Re: Re: ahojky
super *4* -
Re: Re: ahojky
super ty *4* -
Re: Selena
JJ souhlasim s tim že by sme měli víc psát sem na diskuzi... *3* -
Re: ahojky
Ahoj :) Jasně *3* -
Re: ahojky
ahojky *4* jak se máš? -
ahojky
ahoj, nepokecáte někdo?? *7* *3* -
Selena
ahojky, myslim si že bysme sem měli víc psát aby sel byla lepší já se o to teda snažim a píšu skoro na všechno..tak doufám že selena pude aspon ne 9místo...teda bylo by super kdyby byla na 1...ale musíme uznat že jsou tu víc oblíbený hvězdy (pro mě je Sel nejnejenjejejnejenjenjenjenejenjnej nej!!!) *14* -
Re: =*
já jsem se tu dneska zaregistrovala a musim říct že je to tu fakt super..Selena je moje zlatíčko *14* *14* *14* -
=*
Jen bych vám chtěla ríct že už je to skoro rok co jsem tady na osobnostech a když jsem sem prišla měla Selena pouhých 200 fanoušů:) Dnes už je to neco přes 3500 což už je opravdu úspěch:):) Selena se stala naší hvězdou a pro mě ji bude vždycky:):)♥ -
Cawes!
cawky je tu někdo? -
Re: Re: Re: super
tak papa *9* -
Re: Re: Re: super
Jj ta je nej!!!moc qlásná písnička *3* -
Re: Re: Re: Re: ???
Jj ta je taky hezká *14* -
Re: Re: Sel
jo díky přidala jsem si tě!! *3* *14* *14* *14* Selena *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: ???
Hele já už budu muset jít no myslim že se stejně tady ještě potkáme zatim se měj ahoj *4* -
Re: Re: Re: ???
dobrý..ale dík.. *3* *14* líbí se ti písnička Naturally? -
Re: Re: Re: Re: ???
tak když chceš tak ti do správy napíšu download na fallin down nebo jak ce to píše *16* -
Re: Re: Re: ???
jj..supér.. *14*