-
Re: Re: Re: Re: Trapas!!!
Nebudu ti sprostě nadávat jako ty nám hele jenom že ty si hrozná takhle nám sprostě nadávat a my jsme mnohem lepší než ty a máme na tebe a ty už nás tu neotravuj a dej nám konečně pokoj my nejsme tak hloupé abysme ti nadávaly.. *3* už di prosim tě pryč už na tebe nemam náladu NAZDAR!!!I LOVE SEL a jenom abys věděla budu psát anglicky dokud nevypadneš a taky i dlouho potom co odtud odejdeš...!! -
Re: Re: Re: Trapas!!!
*13* to mas asi velmi ruzovej svet priznej si ze Selena Gomezová jde vejs akorat v zebriku kurvi*cek sveta a vy ste take stejne slap*ky ako vona stejne pici selenicko.jednicko..a seleno uz blej.....:D *1* *1* na mne *13* nemate kun*dy *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Trapas!!!
přesně tak jsi velmi trapný a nic nedokážeš jenom to jak jsi trapnej a nic víc *15* ale pokud tě to baví mě nevadí aspoň bude víc příspěvků a naše Sel bude výš.. *8* *15* *15* a klidně si sem napíšu že SEL IS THE BEST ON MY WORLD *14* *14* -
Re: Trapas!!!
a ty si trapnej nebo trapná celej nebo celá už sem nelez stejně tim nic nedokážeš jenom si s náma povídáša to je všééé *15* *15* *15* tak si dej vodchod ty RRRRko!! -
Trapas!!!
hei fakt trapny jak pisete anglisky je to velmi trapne a vase selena si to stejne neprecte ste stejno trapne jako vase selena *5* -
Re: Re: Re: Re: Re: RRRRRRR!
ježiši já už myslela že už jsi odešel(a) ale ty si asi vážně nedáš říct jsi trapnej(á) YES...I LOVE SELENA TOO I LIKE SELEN´s SONGS...THE BEST HER SONG-FALLING DOWN!!!!!! *14* *14* I LOVE SHE!!! -
Re: Re: Re: Re: Re: RRRRRRR!
jak asi ty můžeš vědět co si myslim Lolipope nebo RRRRRRRRRRRRRRRRR! *3* radši už jdi z téhle diskuse pryč... *13* *13* -
Re: Re: Re: Re: RRRRRRR!
hei mas tam psano iloveselenka nebo iloveselenkurva *15* *15* asi to prvni ale na mysli mas to druhe si taky kr*ava *15* *15* -
Re: Re: Re: RRRRRRR!
a ty nějakej nebo nějaká pěknej nebo pěkná debil nebo debilka viď??!!! *15* *15* mimochodem I LOVE SELENKA *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: RRRRRRR!
tyk si mi velka chytrolinka taky tak namyslena jako Gomezova... *7* *15* *15* *15* *15* -
Re: RRRRRRR!
Hele vyjádřil(a) si svůj názor a už můžeš jít kdo jí nemá rád sem nepatří tak si nech tu krávu pro sebe jo díky...a příště si takovýhle komentíky odpust... -
RRRRRRR!
selena gomez je hrozna pekne namyslena kr*ava jak ji muze nekdo fandit ja urcite ne je hrozna a neumi ani poradne zpivat ani hrat, kozelnici z wavrly sou suprovy ale furt je tam neco o tyhle kr*ave nikdy tam neni nic o ostatnich ona se totiz snazi bejt hrozne zajimava a hezka ale je pekne trpná a hnusna ble -
Re: Re: Re: =*
obě máte krásný blogy... *4* -
Re: Re: Re: ?
jojo -
Re: Re: Re: Re: POTM
neni zaco *4* *3* -
Re: Re: néééé
jjjj určitě... -
Re: néééé
Přesně...musíme jí dostat nahoru! *14* *14* *15* -
tajajaj
ta pisnicka : oh,oh,oh
its magic,you know.
Never believe its not so -
jajajaj
taky me ten film malem rozbre cel ty keci a tak a potom k tom este ta pisnicka omg *4* -
jajajaajajaj
prosim htel vich se vas zeptat kde selena bydli. *3* ? *3*