-
Re: Re: no jo,
na JIM-JAMu to dávají *3* -
plakáty
nabízím plakáty seleny mrkněte www.littlebuffy.blog.cz -
Jen tag ze srandy
Smile -
Re: Re: Ahojky,
Ja mam u Sel radší herectví než zpěv....ale v obojim je fakt skvela *4* -
Re: no jo,
eeeeeeeee *7* .....jo -
Re: D*S
v jednom s tebou souhlasim.....s tim že je lepší a určitě i hezčí než Miley...ale v tom druhym....v tom s tebou teda nejsem...Demi je stejne dobra jako Sel...mozna o trosicku,malilinko, ale fakt jen ždibec horsi,ale presto....jsou ty dve nejlepší herecka dvojice v "Dysney rodině".....a PpP.....je dosti podařenej film....kdyžtak se na nej koukni...a mozna zmenis nazor na Demi.... *14* -
Re: Re: selena
ja miluju jeji vlasy a umev.... -
Re: Re: Re: Re: Re: .....
Mno to je super........ -
Re: jj
třeba to je pravda a Miley je druha....vsak to taky neni spatny misto.... *1* -
Re: j
Jko kdo??? -
no jo,
to je ta z toho seriálu-Barney a jeho přátelé *3* -
Re: Re: Sel je lepší než Miley
souhlas,vanesska je taký moc super a se sel jsou uplne bestový!!!!!! -
D*S
no Selena je upe boží na jetixu se mi hrozně líbí jak se oblíká.. ale ona i ve skutečnosti chodí hezky oblečená.... ona je pstě nej..!! je lepší než miley alespon pro mě..ano ano miley je slavnější než Selena a taky asi hezčejš zpívá to se musí uznat ale SDelena je třeba odost hezčí než Miley...a Demi LOvato???? fuuuj!! nechápu jak se někdo tak hezkej jako Selena může bavit z takovou hnusotou jako je Demi LOvato!! taková kr*** krajer si na něco co neni!! Selena je odooost lepšííí než ona!!!! Selíí** fandíím ti!!!! -
jj
miley je dobra a neverim tomu ze selena je pred ni to neni pravda nechapu proc tu tu pisete -
jj
ta ze porazila miley cyrus to neni mozny miley je nejlepsi a selena az po ni *5* -
j
je to nejaka nova celebrita? *1* -
Re: Ramona and Beezus
jo jo máš pravdu:) Film by měl jít v USA do kin v březnu 2010 -
Ramona and Beezus
Pokud mám dobrý informace tak by Sel měla hrát ve filmu Ramona and Beezus -
...
To bylo hned jasný že to vyhraje, Stačí se na ní podivat a hned je vidět že to má v kapse... -
Re: Re: Re: Re: .....
podle toho co sem četla na netu tak už jetix vůůbec nebude ale bude ten disney chanel, ale budeš tam mít stejné programy jako na jetixu jenom pár jich asi vypadne..