-
selena
ahojky lidi nemáte někdo adresu na selenu chtěla bych si napsat o autogram a nemá te někdo skušenosti s psanim o autogram selena je fakt best *13* -
2500 fanoušků!
Páni, Sel už má přesně 2500 fanoušků! Teda aspoň v tuto chvíli :D Už jen dalších 2500 a je jich 5000 :D Je to úžasné *14* -
jé
Selen má novú fotku a je skvelá *14* -
selena
*14* *14* *14* -
Selena
Selena je opravdu skvela ma dobry pisnicky,je vyborna herecka a taky je uplne nadherna *4* *3* *8* -
Selena
Selena je skvěláá mám jí o dost radši než Miley =)) Je fáákt suprováá =) -
Re: selena
SELENA JE POŘÁDNÝ KUS BABI.
TAKY MÁ VKUS.
DOCELA JÍ ZÁVIDÍM. *8* *9* -
selena
Mám ráda Selenu je to moje druhá nejoblíbenější zpěvačka a herečka na světě (hned po Miley) *1* -
Re: JÁÁJ
Měním názor!!NESNÁŠÍM JI!!SELENA JEDNA Z PIČENÁÁÁÁ!! -
PPP
U mě na blogu si můžeš stáhnou Princess Protection Program s českymi titulky:) selenagomezweb.blog.cz -
Re: Re: Re: CD Seleny
název Sel prozradí už brzy:) -
Re: Re: CD Seleny
Joo? Tak to si mě nezklamala, to je supeer, děkujuuuu *5*
A nevíš kdy přesně a jak se bude jmenovat? Už se na něj mooc těšííím. *3* -
Re: CD Seleny
musím tě zklamat její první cd vyjde až toto září:) -
CD Seleny
Ahojky, prosím ví tu někdo, jak se jmenuje CD Seleny, tedy pokud nějaké vydala?
Jestli ano, prosím Vás moc napište mi to na mail Rosalie-Hale@seznam.cz nebo sem. Snad to tu najdu. Předem moc děkuji všem. *3* -
je nej
selenka je nej herečka a zpěvačka -
Re: Re: Re: THANK YOU
nápodobně *4* -
Re: Re: THANK YOU
Tyjo to je hustý,málem jsem se u toho rozbrečela taky -
Semi
Selenka je nejlepší herečka zpěvačka na světě. Stejně tak mám ráda Demi. Ty dvě jsou slkvělé,i když mám Selenu o něco radši. Selena skvěle spívá,hraje,prostě všechno. -
Re: Album
být tebou dám si pozor co píšu.jsem soráva společně s pavluqa *3* či ajk se to píše! *9* *9* *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Princess Protection Program
Tak já to mám zase stažený jen by se mi k tomu šikly titulky...tak jestli mi tady pls nedáte přímo ted otkaz na to kde to stahovat