-
Re: Re: Princess Protection Program
já jsem se na to už hooooodně dááááávno dívala na netu na megavideu,kde je to mnohem,mnohem lepší než na youtubíčku *3* *3* *3* -
selena
Selena je super zpěvačka!!!Moc se mi líbí jak zpívá, stejně nejhezčí songy má ty které natočila se svojí nejlepší kamarádkou Demi Lovato...Je to i suprová herečka *4* -
Re: Princess Protection Program
nemohla by sem dát prosím přímo na to odkaz?? newm kde to mám hledat...dík moc:) -
Princess Protection Program
Tak už jsou k filmu titulky, stačí stáhnout z opensubs a torrentu, je to tam i ve výborné kvalitě *3* -
Princess protection program
cely film na youtube ale je rozdeleny na kousky tady je prvni cast na ty ostatni si klikni sam/a http://www.youtube.com/watch?v=DEVeirL1-Dw -
Re: THANK YOU
Jo jo taky jsem to už vydela...je to dost kruty...neznam zadnou jinou hvezdicku ktera by tohle natočila.... -
THANK YOU
Sel právě na net dala svoje nové video z názvem THANK YOU! V tomhle videu skoro brečí a to kvuli nám všem svym fanouškum! Strašne moc jim děkuje ...... Po tomhle videu jsem si konečne uvedomila co pro ni znamenáme a říkám vám není to vůbec málo:) THANK YOU SELENA -
Re: .....
doufam ze vam to pujde -
.....
Lidičky nechci vám to kazit ale jsem z toho upa HAPPY.....že se chci o to s váma podelit.....našla jsem si na netu "program na ochranu princezen"bo neco take...sice je to AJ ale me je to jedno tkze kdyby jste chtely tag :http://ulozto.cz/hledej/?q=princes s+protection+program -
happy birthaday
Všechno nej nej....vzpomela jsem si na to dneska v 0:05....ale nemohla jsem SEL.už popřat....tk ji přeju až tet....happy birthaday *15* *3* -
vše nej k narozkám
moc sel přeju těch 17 aby byla ještě dokonalejší než predtim *4* (ale to už vic nejde *14* *14* *14* )happy birthaday *4* *4* -
Vše nej...!!
Všechno nejlepší !! *1* *4* -
Vše nej..♥♥
Happy b-day Selly... I♥u..<3CUte -
Narozeniny
Všechno nejlepší! *14* -
Album
*15* Lol ona nema ani jedno album.. to je ale ubohýý *5* -
Re: Ahojky,
100% miley *14* *14* *14* cOOl girl -
Vše nej!!!
Vše nejlepší!!!
Těžko uvěřit,že je Seleně už 17 let. *1* -
Narozky
Happy Birthday!! *3* -
Vše nej k narozkám!
Happy Birthday Selena! -
HB!!!
Happy birthday 2 U Sel!!!
jsi fakt moc moc moc cool! :)
Předevčírem jsem viděla PPP a je to fakt božíííííí!!! :) :)