Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pavlusqa

TCA 2009

Takže naše šikulka Sel vyhrála ve všech 4 kategoriích Teen Choice awards kde byla nominovaná!!! A pak že neumí hrát *1* *1* Porazila spoustu celebrit a dokonce i Miley Cyrus *4* No není úžasná??? I love u Selena!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • .....

Já si myslím že první bude taky Michael Jacson druhá Miley a třetí by mohla být Sel *4* .Já zbožnovat Miley a Selenu...... *14* *14* *14*
  • ilonka94

Re: WOVP

kde sis stezovala
  • _vikiska_

Re: Sel je už devátá!

Jo no, jen ať jde pořád náááhoru a nááhoru :D
  • 12mileynka12

ale

ale prvni asi nebude protoze je prvni michael jackson a pak je hned miley
  • honey15

Re: ahoj

ono je to i možná lepší ... už vidím jak by to dabingem posraly ... stejně tak jako posraly stmívání - horší dabing sem ještě neslyšela
  • high-school-hilary

Sel je už devátá!

Super ! Sel je v žebříčku celebrit na první straně už devátá! To je super! Je vidět že je pořád oblíbenější§
  • mooley

Re: Re: Re: .....

dík...a ten disney channel to je samostatnej program nebo to je součást toho jetixu??
  • mkbh

ahoj

Ahoj!Dřív sem Selenu fakt moc nemusela ale od té doby co sem viděla kouzelníky z waverly a kousek moderní popelky 2 tak je podle mě fakt dobrá herečka. Jenom škoda že moderní popelka 2 není u nás v češtině *4*
  • high-school-hilary

Blog o Sel

Vím že je to reklama,ale třeba si ji někdo přečte! Mrkněte se na www.selenagomez-4ever.blog.cz ! Jsou tam novinky,filmografie a všechno možný o Sel a jejích filmech a seriálech a jených projektech... *4*
  • high-school-hilary

Re: Re: .....

JJ budou to dávat na Jetixu.myslím PPP teda vlastně ne na Jetixu ale na Disney Channelu. 19.září v 17.30 a 20.září v 8.00 *3*
  • mooley

Re: .....

pls nevíte někdo kdy budou dávat ten film na jetixu?? jakej den v kolik?? díky
  • ilonka94

.......

www.petinka-web.blog.cz .....doporučuji tenhle blog je super...a najdete tam spoustu fotek Sel.....nebo blog pavlusqi...selenagomezweb.blog.cz ....jsou fakt moc super.... *3*
  • ilonka94

Re: Re: selena

Mnoooooooooooo superrrrrrrrr........jesli to bude ona tk se asi zblaznim...a jestli mi prijde nakej autogram tk tk..... *7*
  • gabi777

selena

milujem selenu gomez a miley cyrus je dobra ale selena je lepšia *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • mrs.bajunecqa

Re: Re: Re: Ahojky,

podle mě hrajou i zpívaj obě stejně jen hold HM dávali dřív a ted si hodně lidí myslí žhe Sel chce Miley "vytlačit" z HM když tam měla roli Mykaily!
  • _vikiska_

Re: .....

Jj já to taky úplně zbožňuju, taky si myslím že je to ještě lepší než Moderní Popelka 2 :D :)
  • _vikiska_

Re: selena

Jj, adresu Seleny mám i na blogu, je to:

The Collective
    9100 Wilshire Boulevard
    Suite 700 West
    Beverly Hills, CA 90212 *4*
  • ilonka94

.....

Miluju Princess Protection Program......hey je to lepsi nez moderni popelka 2......a to s tim krkanim....nema chybu *15*
  • marcela.sarkozyova

Re: Re: selena

ani se ti nedivim

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit