Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pavlusqa

Re: ju

Takže si se na to koukala? *3*
  • parket..a

ju

hele ale v moderní popelce tancuej nááádherně *5*
  • parket..a

Re: Re: Můj názor

to se musim mrknout, bohužel jsem to ještě neviděla *9*
  • mrs.bajunecqa

Re: MTE PRAVDU SELENA JE PI..

di si radši na profil Miley. Ona si nemyslí žhe je velká hvězička a proč ji vlastně urážíš??? co ti udělala??? Sel mám radši a Miley taky ale to žhe vy nemáte rádi Sel je váš problém! Závidíte jí její kariéru??? Tak děte do háje! *16*
  • mrs.bajunecqa

Re: mas pravdu nereknu

ty si blbka! Choď si radši na diskuzi o Miley a piš jak je světová ale tady prostě tohle nepiš ani ji neznáš jak je dobrá. Jak pomáhá vozíčkářům a pejskům v Puerto Ricu! *13*
  • mrs.bajunecqa

Re: Stupidita

Máš pravdu ať si sem píšou žhe Sel je kráva a tak ale prostě ostatní nevidí na Sel to pozitivní! Prostě nedokážou pochopit žhe na řadu přišel někdo jinej než Miley! A to je Sel *14*
  • mrs.bajunecqa

Re: nazory

To víš. Bulvárům se prostě nedá věřit! Ashley HiV rozhodně nemá a Sel Miley nikdy nepřebrala kluka páč začala s Nickem chodit když se rozešli *4*
  • mrs.bajunecqa

Re: Sel a Miley..nepritelkyne???

myslím žhe se maj rádi páč se spolu fotí, paří spolu a myslim žhe je uhozený když někdo věří žhe Selena Miley přebrala kluka! Sel s Nickem začala chodit až po rozpadu vztahu takže si nějakej blbec odvodil žhe jí ho přebrala! *16*
  • mrs.bajunecqa

Re: Můj názor

Občas mě WOWP rozesměje jen ta hudba je moc nahlas :P ale podle mě je Sel stejně dobrá jako Mil *14*
  • vanessa21

Sel je lepší než Miley

pro mne je Sel leší *14* *14* *14* *14* *14*
    ale Miley mám taky ráda *4* *4* ale chápu váš názor *4*
  • vanessa21

Re: ..

já jsem ji viděla v 02 videotéce*1* ale jen s českýma titulkama *3*
  • gabi123

..

ahojky nevite kde bych se mohla kouknout na moderni popelku 2 ?? dekuju moc:) jinak Sel je fakt bezva:)
  • pavlusqa

Re: Můj názor

Jo naprosto stebou souhlasím *3* Ae zkus se podívat na Moderní popelku 2 tam hraje vyborne *3*
  • parket..a

Můj názor

Podle mě Selena není zas tak špatná jak tady někdo píše, ale moc dobře hrát neumí.Zpívá pěkně, ale jak se snaží bejt ve WOWP vtipná, tak to je až moc trapný.Navíc ten smích je do toho dost trapně pouštěnej, takže to působí uměle.Miley je v HM teda lepší, ale proti Sel nic nemám, je pěkná a má na to být ještě lepší herečka a zpěvačka, stačí zabrat *5*
  • jajinkas

Re: nenenenen

Nauč se reagovat! *15*
  • 12mileynka12

nenenenen

jako proc bychom meli jit pryc kdyz nam to rekne nekdo koho ani nezname takze na se plus *4*
  • jajinkas

Stupidita

Fans-Miley běžte si propagovat svojí Miley na její diskuzi,my tam taky nepíšem,že je Miley p*ča a tak! Tak jsem nelezte,když nevítě o Sel nic.Vidíte 1.díl WOWP a jeden obrázek na netu nebo v časáku a řekněte "Ježiši marja,taková kráva!" Si představte kdyby to řekl někdo o vás,taky by to nebylo hezký. Takže,zmizte,když chcete propagovat Miley!!! *10*
  • gabi123

Bulvaru se neda verit

Sice je zabavny cist bulvar, ale verit kazdym jejim slovum to je fakt uhozenost:-D
  • Re: nazory

Hele ty si fakt myslíš zhe Selena Miley chce přebrat kluka? Selena je věřící a tohle je dooost velky hrich takže to rozhodně nedeělá! S Nickem nechodila ! Mám své zdroje a to že filrtovala z Justinem si vymyslel jeden návštevník té restaurace kde byli protože za to dostal slušně zaplaceno:-) Kašli na bulvár a věr jen opravdovym faktum a svo intuici *4*
  • 12mileynka12

nazory

tak kazdy si mysli neco ale mas pravdu cetla sem ze v jednom casaku rekli o ashley ze ma hiv

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit