Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • melounek123

obě jsou dobré

jako vy buzeranti nechte si ty komentáře a strčte si je někam.... obě dvě jsou dobrý herečky a zpěvačky a hezký ale jako takovýhle komentáře si řikejte nekde v parku a ne tady na profilu Seleny tak sem radši nechoďte když ji nemáte rádi *16* *8* *16* *8* *16* *8* *16* *8* *10* *10*
  • madonnofil

Re: FUJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak jí ubližuje? *7*
  • pavlusqa

Re: miley je 100000000 lepsi

Mužu se zeptat jenom kde ste to četli? Já ted práve četla v In Touch naprostou hovadinu zhe Selena Miley zradila a zhe ji prebírá Justina a Nicka! Ae jako ja ji nechci nak obhajovat ale vím určo zhe s Nickem i Justinem nic nemela takže ji neodsuzuj jen kvuli časopisovym drbu vždyt i o Miley se tam nekdy pišou nesmysli jako treba zhe nafotila ty nevhodny fotky a taky to nebyla až tak pravda nemyslíš? Jo a Selena nemá potrebu nikomu krast kluky pač podle nakych zdroju chodí s Taylorem Lautnerem! A jestli je Miley pro tebe lepší to už je tvoje vec *4*
  • piskot256

FUJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!

FUJJJJJ SELENA GOMEZ JE TA NEJĚTŠÍ PÍÍÍÍČA POD SLUNCEM!!!ONA FURT JENOM UBLIŽUJE MILEY CYRUS!!MILEY JE LEPŠÍ A SLAVNĚJŠÍ!!!A NĚŘÍKEJ TE ŽE JSOU NEJ KÁMOŠKY A NEBO ŽE TO NENÍ PRAVDA!!!PROTOŽE SE MÍLÍTÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!!!! *16*
  • 12mileynka12

miley je 100000000 lepsi

no jako ja nevim ale nepises se ze bychom nemohli psat na selenu spatny komentare jo proste miley je lepsi ja nevim proc ji mas tak rada vzdyt miley ukradla kluka a ted se pokousi taky myslim selenu *16*
  • jj

nejak tak *10*
  • mrs.bajunecqa

Sel a Miley

Každej tu píše žhe Mil je lepší než Sel. Obě sou dobrý, ale radši mám Selenu! né žhe by byla Miley špatná ale podle mě je Selena obetavější! rozhodně není kopírka! Když se vám Miley tak líbí tak sem nepište urážlivý komentáře na Selenin účet! Nechte toho! Od toho abyste psali žhe Miley je skvělá máte diskuzi u Miley Cyrus! *10*
  • mrs.bajunecqa

Re: HELE

Myslím žhe má pavlusqa pravdu, piškot256 má sice jinej názor, ale to žhe Selena "přisla" do česka až po Miley to neznamená žhe je Sel copy! Selena je origoš stejne jako Miley! Obě jsou jiné a to je na nich to nej! každá má jinej styl, jiné názory ale obě se berou a respektujou se! Sou kámošky a jámámsice Sel radši ale Miley není špatná! *14*
  • Re: Re: HELE

myslela sem tim toho piskota
  • Re: HELE

mas uplnou pravdu napsala bych upe to sami as na to ze bych to myslela ve zlim nic ve zlim *15* a neco bych este pridala kazdopadne obe ji bizdu radi nemame a v tom semza tebou takze jestli na nas nekdo neco ma klidne tady´ja muzu vas furt otravovat protoze to co pisu je pravda je to kunda ta vase selenka a laskave me nepoucujte to ze ji neznam znam ji as moc dobre a diky tomu sem taky zjistila jaka je to cupka sry ona na skutecny mili holky v tomhle nema hraje hru ktera neni fer a hraje si na chytrou nejkrasnejsi a ja nwm na co este jenom tim ze nekde hraje a ze chodila s nickem ae to je vsechno bych mohla nekde tady v cesku hat i ja nwm co na ni mate a proc se ji vy chudinky snazite napodobit protoze ste jaky ste a takovi se libite kazdymu a ja se priznam ja nemam rada ty ktery napodobujou blbky *16*
  • destiny-hope.cyrus

Re: Re: Re: HELE

a proč by to zrovna ona odmítala a přijímala?!?jako nemyslíš že je tam daleko víc heru a že zrovna sel by tam měla hlavní slovo?! ale...to si me pobavila teda...halvně kdyby si sel řekla odmítam to natocit myslíš si snad ze by to bylo k nicemu?! trochu kravina ne prej prijmout....podivej se na ordinaci tam hraje munarova s tim novym hercem milostný sceny a buhvi co a pritom ho ubec nema ráda....jen pro fanoušky malá věcná to byl příklad...takže nevim co tady řešíš..prej přijmout...a navic neni tak blbá aby odmítla první kinofil v její kariere!!!
  • HuHz

Ahojky...Seelena je supr!!!Hlavně Jetix''' *3*
  • pavlusqa

Re: Re: Video Miley a Selena

Jo však jasne:-) Na každyho to působí jinak!
  • jajinkas

Re: HELE

A už mě to štve! *16* Kdyžtak všichni milujete Miley,tak jděte na její diskuzi a nelezte sem,když Selenu nemáte rádi. *16* Neříkám,že je Selena nejlepší a tak.Není, každá je dokonalá!Každým způsobem jinak! *9*
  • dianna114

Re: Video Miley a Selena

Tak jsem se koukla a je to pěkný. *3**4*Ale obě videa na mě působí,jako kdybys říkala ,,Pro vás-miliony lidí-je Miley vzor,šílíte z ní,vidět ji je vaše největší přání a já jsem jediná na světě,která má radši Selenu.''Nevím,jak jinak to napsat...ale jak tam byla ta věta,že podstatou opravdové celebrity není zpěv atd,ale pomoc druhým a zájem o fanoušky,tak to na mě působilo,jako kdybys tvrdila,že Miley umí zpívat,ale nepomáhá druhým a nemá zájem o fanoušky a Selena zase naopak. A jak tam bylo to 'Urážet celebrity,co se vám nelíbí,k čemu vám to je?',tak je to sice pravda,na nic to není,ale ty jsi zase jednou psala o Madonně,že je blbá nána........................ *1* Nechci to kritizovat,jen píšu svůj pocit z toho videa. Ale je pravda,že u celebrit není důležitý jen talent(který Miley a Seleně nechybí),ale taky právě zájem o fanoušky a pomoc druhým.*3* Nevim,jak vyznělo,to jsem ted' napsala,ale neni to ve zlym...
  • vanessa21

Re: Re: Re: HELE

No tak kdyby ho neprijmula byl by to doost velkej podraz kvuli WOWP to ti nedoslo? A navíc kinofilm se neodmítá! *1*
  • lenusicka23

Re: Re: HELE

A nenapadlo tě že SELENA musí to natáčeni přijmout
  • pavlusqa

Video Miley a Selena

Tak jsem udělala další video o Mil a Sel koukněte pls

http://www.youtube.com/watch?v= GDEupoRkUYM
  • dianna114

Re: Re: Re: Re: HELE

Jo,já vim,to je otázka vkusu,ale v tomto videu je,že Selena jí kopíruje a že je Miley lepší herečka,je hezčí atd. Sice já mám radši Miley,ale nemyslím si,že by byla Selena kopírka nebo že je o tolik horší než Miley. *3* *5* *8*
  • Re: Re: Re: HELE

tak to ja našla zase opak ale i stejny to je otazka nazoru víš:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit