Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gabi123

Sel a Miley..nepritelkyne???

JA mam osobne rada Selenu i Miley a nikdo z nas nevi jak to mezi nimi je. Bulvar si hrozne vymysli. Jasne, ze si taky myslim,ze ty dve se moc nemusi, ale ne kazdy se musi kamaradit se vsema. *5*
  • Re: Re: Re: mam radsi miley njn

se selenou nikdy nechodil!!!!!
  • ?

Mám dotaz,když se chcete hádat,jestli je lepší Selena,nebo Miley,proč nejde na lide.cz na diskusi selena gomez vs.miley cyrus? *7*
  • melounek123

selena and mileey

tento profil je pro fandy sleneny a ne pro "uražte selenu jak nejvíc můžete"... zbytek populace co maj radši Miley by se mohli přesunout na její stránky a nebo se vyjadřovat přiměřeným způsobem... a neurážejte selenu když jí tady má někdo rád *13* to si udělejte blog ale tady to faght nepište *13* *13*
  • martinkooooooo

haha

Ja uz nemam Selenu rad
  • darkdragonfly

Re: Sel a Miley

Máš úplnou pravdu, já selenu ráda nemám ale někdo zas jo, ale tohle sou stránky pro fandy sleneny a ne pro "uražte selenu jak nejvíc můžete"... takže já a zbytek populace co maj radši Miley by se mohli přesunout na její stránky a nebo se vyjadřovat přiměřeným způsobem...
  • Re: Re: Ahojky,

jen se to píše zpívá *4*
  • Re: Re: HELE

ja si myslim že nejsou dokonalí ... mno určitě maj beďary atd. ale maj pěknej hlas atd. nejsou dokonalí ale jsou dobrý *15*
  • 12mileynka12

to tak zase

to tak a co ti na miley vadi
  • pavlusqa

Re: THE BEST

Selena the bééééééééééééééééé st *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • pavlusqa

THE BEST

Selena the bééééééééééééééééé ééééééééééééééééé
  • 12mileynka12

to tak

to tak jo
  • melounek123

Re: Re: mam radsi miley njn

jako ty kr**o postižená nick se s miley rozešel a pak si našel selenu ty pííííčooo zmrdannnááá a selena je hezčí než miley to sem ani nechoďte vy buzeranti co jí nadáváte tvl každý přece ví že když nekdo někoho pomlouvá tak patřej do ústavu...........!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *1* *1* *1* *1*
  • pavlusqa

Oná je best

Oná je best na světe aji s Demi! Můžete si říkat co chcete stejně bude ješte hodne lidí co ji budou zbožnovat a na takovy trapky ako ste vy se brzo zapomene!
  • 12mileynka12

mas pravdu nereknu

uplne s tebou spuhlasim uz jak sem rekla chtela ji vysoupnot z hanny montany jo mas uplne pravdu chtela ji slohnou karieru miley je aji hezci a tam kde hraje selena v tom carodejnici z wawerly nebo co tam se vubec neproslavila blbka *3*
  • hanisek89

WOW!!!PÍČA VELIKÁÁÁ

selena je pííííča selena je píííča selena je píííča selena je pííííča selena je píííča!!!!!!!!nesnáším ji fůj chce se mi z ní blít jak vidím ten její KSICHT!!!! *16* *8* *16* *8* *8* *16* *8* *8*
  • hanisek89

MTE PRAVDU SELENA JE PI..

Selena Gomez je pi...!!!Ale to už jsem napsala,a ještě dlouho!!!TA KURWA SI MYSLÍ ŽE JE SUPER HVĚZDIČKA PŘITOM NENÍ NIC!!!A ANONYM MÁ PRAVDU ŽE UBLIŽUJE MILEY!!!ONA JI FURT NEDÁ POKOJ ZASE JI CHTĚLA PŘEBRAT PŘÍTELE!!!CHTĚLA JI ČORKNOUT KARIÉRU A FURT NĚCO!!!ONA SE PROSTĚ NEMŮŽE SMÍŘIT S TÍM ŽE MILEY JE LEPŠÍ A SLAVNĚJŠÍ!!!TAK PROTO JI FURT UBLIŽUJE JAK MALÉ DĚCKO MNO!!!ŘÍKEJTE SI CO CHCETE ALE JÁ MÁM TAKOVÝ NÁZOR!!!A VY STÍM NIC NEUDĚLÁTE!!!
  • selenagomezweb

Re: mam radsi miley njn

mužu se te jen zeptat ty tomu opravdu věříš? Kdyby si se o Selenu zajimala vedela by si zhe s Nickem nechodila a ta fama se rozšiřila až po pul roce od rozchodu Miley a Nicka za ktery si Miley nejspíž muže sama! Vyšoupnout z HM? Na co tyd ma svuj serila:-) a v HM taky hrala tak nwm kde si na to byla a v neposlední řade zhe je zmije? A odkdy zmije pomáhají postiženym detem,hladovym psum a kamarádí s Miley? Myslíš zhe se pretvaruje? Tak to ji zase neznáš !!!! Pokud má neco na srdci bud špatnyho nebo dobryho vždy to řekne na rovinu !!!! Mysli si dál ty tvoje fámy ale možná někdy přijdeš na to zhe to byl omyl:-)
  • 12mileynka12

mam radsi miley njn

hele jako ja s nekym souhlasim a s nekym ne jako je pravda ze selena je zmije blba jo jako co kdyby miley ji chtela prebrat toho nicka zase hm jak by se asi citila ale selena ji chtela aji vysoupnout z hanny montany ale to uz asi vite jo tak zatim lidicky
    *15* *15*
  • melounek123

Re: miley je 100000000 lepsi

selena miley nepřebrala nicka ty p**o on se s ni rozesel a asi tak za půl roku si našel selenu ty kr**o to tu nepis

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit