-
Re: Re: Re: Re: Re: KCA
Ako vždy naprosto souhlasim *4* *14* -
Re: Ahojky,
božeee....ceho tim chceš docílit??? *7* *10* -
Miley!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! -
Selena *14* -
Re: Re: Re: Re: KCA
však co si budem povídat sel jako zpěvacka taky nic moc *3* bez urážky..jen sem chtěla říct že miley umí líp zpívat nez sel která umí líp hrát:D *3* -
Ahojky,
Ahojky,
Chtěla jsem se zeptat koho máte nejrači buď miley cyrus nebo selenu gomez a neříkejte oboji musí te se rozhodnout!! *13* -
Re: super
ja jsem ju videla je super *4* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: KCA
Však jako herečka je ehm nic moc xD -
Re: Re: Re: Re: KCA
jj predbehla i Miley ale ta zas vyhrala kategorii nej zpevačka -
Re: Re: Re: KCA
Aha děkuju Pak kam se hrabe Miley? xD -
Re: Re: KCA
Kids Choice awards jendu z nejprestižnějších USA cen pro mladé hvězdy.Vyhrála v kategorii nejlepší mladá televizní herečka. *4* -
Re: KCA
Cože to vyhrála? *7* Sorry,nepoznám zkratky *1* -
KCA
Wow tak Selena vyhrala KCA no a pak že není vubec populárni *1* Mám za ní ohromnou radost *14* -
selena vs. miley 2
myslím si že je zbytečný hádat se kdo je lepší Miley nebo Selena??? Obe sou skvělý ae u nás je známější Miley ale Selena si taky našla cestičku *1* -
selena vs. miley
Já myslím,že každej má jinej názor. Někomu se líbí Selena,někomu zase Miley,ale je nesmysl se pořád hádat,kdo je lepší,vy si myslíte,že to někam vede?! *8* -
Selena & Miley
Newím oč em se tady dohadujete...jak Selena tag Miley patří k Disney stejně tak i třeba Jonas Brothers...oni se dobře znají a baví se spolem uplně normálně...newím co tady rozebíráte...ale rozhodě žádná zášt mezi nima..;) spíše naopak *3* -
super
Moderní popelka 2 se fakt povedla.... ato sem ji videla zatim jen v AJ....nemuzu se dockat az si tam nak stahnu titulky...... *14* -
Re: Re: Puerto Rico
ou tak to je zajimavy..to je od ni pekny tedka me prekvapila....protože ja mma taky strasne rada psy a do nečeho takovydleho ybch určite taky sla... *3* -
haha
ja si mmyslim že nikdo z nás neví jestli se nesnáší nebo ne ja mam teda radsi miley ale selena mi nevadí taky pěkně zpívá atd. *13* -
Re: Puerto Rico
ano je patronkou organizace Do something která pomáhá všem psum v ohrožení života at je to hlady nebo tyranim