Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Puerto Rico

hej lidi ona dela neco pro psy v puerto ricu??videla sem jeji video na jejim myspacu..nevite o tom neco více?? *1* *15*
  • lolla_zirafka47

nej

selena je super! *14* a jestli máte něco proti tak jsem nechodte..nikdo vás tu nevítá... *13* *9*
  • ilonka94

Sell

Sell je od mala bombová herečka......a k tomu teď to zpívání...mno prostě ůžo
  • ilonka94

Re: gfgf

myslim ze nejsi sama.....kdo chce NICKA....ale uveedom si ze je to popova hvězna a na nas normalni lidi z vysoka kašle.....teda pokud nejsi naka extra modelka bo herečka apd.....zkus si vyhlidnout jinyho kterej neni tak daleko *1* *3*
  • ilonka94

Re: Re: gfgf

Kde jsivzala E-MAIL??? *7*
  • jeer

Re: e-mail

HEJII ME TEN MAIL NA SELENU NEJDE PREJ JE NEPRAVEJ BO COOO *9* *9* *1*
  • bariesska

Sellena

Selenka je Náhodou Kočka a nádherně zpívá!!! *1* *1* *1* .
  • selenagomez

nemohla bys mi ho dát jinak *14*
  • selenagomez

ty máš e-mail na selenu a na miley dáš mi ho

Ahojky napiš na Viki.Krej@seznam.cz a já ti dam e-mail Na Selenu a Miley.pa *3*
  • email

prosím má někdo email na selenu nebo někoho z kouzelníku a nebo na někoho z hannah montana ?? třeba na miley kdo ví prosím řeknite plsssssssss
  • Re: gfgf

jj druhej den *4*
  • werca77

gfgf

jako druhej den???? je promin ze ti to pisu ale ja se z nej zblaznim.... ze mi veris...
  • pavlusqa

odepsal mi dost rychle asi za den
  • werca77

gfgf

hele tady mas muj mejl.... chupetka.d@seznam.cz dystak mi tam napis.... a bys me si treba nepsali tady...ju....ale jo nick je roztomilej...
    doma jsem si ho kreslila...apod... nu ja mu ted napisala.... hele za jak dlouho ti tg odepsal???
  • pavlusqa

tak nejdrív jsem se ho zeptala jestli je opravdu Nick Jonas a on zhe jj:D A pak jsem si sním psala teda kdy prijedou a on zhe ješte neví ae zase na jeho blog napsal tohle: Pro všechny fanoušky z Česka. Píšete mi jestli se chystame i kvam na turné ! Pokusím se poradit s bratry a možná prijdeme ale nic neslibuji... Já když to četla tak jsem malem slitla ze židle:D ae jinak jsme si nic moc nepsali jen jsem se ješte ptala jak dopadly nejake jejich koncerty v USA a tak
  • werca77

gfgf

a prelozi ti to vse co chces rict???a muzu se jen zeptat??? co ti tg odepsal???? promin ze jsem zvedava....
  • pavlusqa

ja už ani nwm treba kdy prijedou k nam a taky ale pokud chceš dobrej internetovej prekladač tak na google http://www.google.cz/language_tools?hl=cs
  • werca77

gfgf

jeeee dekuji za tu adresu na nicka na myspace.-... a co pak jsi nmu tg napisala...ja umim anglicky jen malinko tg nevim co napisat.... pls napi
    s...
  • Re: gfgf

Selena s nikym nechodí ani Nick ani Justin!!!!!!!!!!!!!! A k tomu Nickovi hej on je tak sladkej taky ho cu *14* *14* *14* Jsem mu psala na myspace a odepsal proste nejlepšííí *14* a ten myspace je

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewProfile&friendID=443252603

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit