-
Puerto Rico
hej lidi ona dela neco pro psy v puerto ricu??videla sem jeji video na jejim myspacu..nevite o tom neco více?? *1* *15* -
nej
selena je super! *14* a jestli máte něco proti tak jsem nechodte..nikdo vás tu nevítá... *13* *9* -
Sell
Sell je od mala bombová herečka......a k tomu teď to zpívání...mno prostě ůžo -
Re: gfgf
myslim ze nejsi sama.....kdo chce NICKA....ale uveedom si ze je to popova hvězna a na nas normalni lidi z vysoka kašle.....teda pokud nejsi naka extra modelka bo herečka apd.....zkus si vyhlidnout jinyho kterej neni tak daleko *1* *3* -
Re: Re: gfgf
Kde jsivzala E-MAIL??? *7* -
Re: e-mail
HEJII ME TEN MAIL NA SELENU NEJDE PREJ JE NEPRAVEJ BO COOO *9* *9* *1* -
Sellena
Selenka je Náhodou Kočka a nádherně zpívá!!! *1* *1* *1* . -
nemohla bys mi ho dát jinak *14* -
ty máš e-mail na selenu a na miley dáš mi ho -
Ahojky napiš na Viki.Krej@seznam.cz a já ti dam e-mail Na Selenu a Miley.pa *3* -
email
prosím má někdo email na selenu nebo někoho z kouzelníku a nebo na někoho z hannah montana ?? třeba na miley kdo ví prosím řeknite plsssssssss -
jj druhej den *4* -
gfgf
jako druhej den???? je promin ze ti to pisu ale ja se z nej zblaznim.... ze mi veris... -
odepsal mi dost rychle asi za den -
gfgf
hele tady mas muj mejl.... chupetka.d@seznam.cz dystak mi tam napis.... a bys me si treba nepsali tady...ju....ale jo nick je roztomilej...
doma jsem si ho kreslila...apod... nu ja mu ted napisala.... hele za jak dlouho ti tg odepsal??? -
tak nejdrív jsem se ho zeptala jestli je opravdu Nick Jonas a on zhe jj:D A pak jsem si sním psala teda kdy prijedou a on zhe ješte neví ae zase na jeho blog napsal tohle: Pro všechny fanoušky z Česka. Píšete mi jestli se chystame i kvam na turné ! Pokusím se poradit s bratry a možná prijdeme ale nic neslibuji... Já když to četla tak jsem malem slitla ze židle:D ae jinak jsme si nic moc nepsali jen jsem se ješte ptala jak dopadly nejake jejich koncerty v USA a tak -
gfgf
a prelozi ti to vse co chces rict???a muzu se jen zeptat??? co ti tg odepsal???? promin ze jsem zvedava.... -
ja už ani nwm treba kdy prijedou k nam a taky ale pokud chceš dobrej internetovej prekladač tak na google http://www.google.cz/language_tools?hl=cs -
gfgf
jeeee dekuji za tu adresu na nicka na myspace.-... a co pak jsi nmu tg napisala...ja umim anglicky jen malinko tg nevim co napisat.... pls napi
s... -
Selena s nikym nechodí ani Nick ani Justin!!!!!!!!!!!!!! A k tomu Nickovi hej on je tak sladkej taky ho cu *14* *14* *14* Jsem mu psala na myspace a odepsal proste nejlepšííí *14* a ten myspace je
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewProfile&friendID=443252603