-
Re: ahoooj
Ty voe to není pravda ani s ním NIKDY nechodila já se o Selenu dost zajimám a vím že pro nekolik serioznich časopisu uvedla že s nim nic nema a ani nemela !!!! -
gfgf
mno, ale dyt chodi s justinem.... jak s nim zase musi chodit??? ja zase cetla ze chodi s nickem a ze je s nim zasnoubena.... nevim mnu...jo ja se priznam mno...libi se mi...ale nevim co mam delat, kdys on je tak daleko... poradte co delat??? pls... jo dystag jestli jste fandove miley cyruis tg se podivejte na www. s-miley-hope-cyrus-16.blog.cz
ach jo ja chci nicka.... -
Re: Kontakt na Selenu
AHUUJ JJ URCOO NAPISUU *14* -
,kmjnhbgvfcd
No to bych neřekla že s ním chodí.On totiž chodí zase s Miley Cyrus (bylo to v časákách).A on se ti líbí nebo co? *14* Jako mě celkem jo nemusíš se za to stydet -
ahoooj
hele lidi je pravda že selena jchodí s Nickem jonasem??? a že je sním zasnoubená???? jestli ano... tg se asi zblázním
*10* -
Re: nss
..........Vždyt' jsem to tam napsala!!! destiny-hope.cyrus!!!!! -
nss
To si myslela na koho ty vzkaze?nebo si kluk to je jedno. *7* -
vzkaz
destiny-hope.cyrus:ty mi napiš vzkaz! -
Re: Re: Re: Re: Re: pavlusqa
ja a kdyby si neco chtela kecat na me tak mi laskave napis do vzkazu tohle je diskuse o sel a nechci si to vyrikavat taddy ok?! -
jenze ty si pavlusqu zmínila vis ze se po ni opicim tak rekla svuj nazor...jenze emco se do toho zacal srat sam od sebe kapis?! a si trapny s tim jak lezes kazdymu do prdele... -
destiny:by mě zajímalo,jak by ses ted' tvářila,kdybych tu pavlusce napsala,že tohle je jen mezi mnou a tebou!!!! A je trapný,jak ses navážela do emca!!!!!!!!!! Doufám,že už se na diskusi Madonny budeš chovat asponˇ trochu inteligentně(sorry,to ty neumíš *1*) nebo abys tam nechodila!! A pavlusqa:ty jsi super holka,umíš přijmout cizí názor,přitom bráníš svojí oblíbenou hvězdu před těmi,co sem píšou takový nesmysly,ale taky tě obdivuju,že můžeš bránit někoho jako je destiny-hope.cyrus. *1* -
pro pavlusqu: díkeec;);) ae jako tak me nejaka dianka nezajima vis co:D:D ona taky porad nekoho napodobuje...ae fakt díík že za mnou vždycky stojíííš:-* -
Asi tak destiny-hope.cyrus se klidne po me opičit muže ak chce ae stejnak to nedelá *3* *1* -
Kontakt na Selenu
Ahojte kdo se chcete na něco ohledně Seleny Gomez zeptat tak mi napište na e-mail:Viki.Krej@seznam.cz. odpovím na vše jen pište klidně i každý muzete 50e-mailů.Já na všechny odpovím.Pište prosííííííííííím.Budu ráda. *1* *1* *3* *9* *9* -
hej tak se prober mam to tam už dýl...a neni to uec podobný...uz nevis co bys rekla bo co?? že sem tahas taký kraviny?? a kdyby to bylo podobný tak tobe to muze bejt jedno ne?! -
dianna114:No nechci nic říkat,ale ty jaks tam měla jeden čas ten podivný obrazec,vypadající jako přesýpací hodiny,tím ses zase opičila po maskedce a ted' se s těma srdíčkama zase opičíš po sharpay1995... -
Re: Re: Re: Re: pavlusqa
Jo a je fakt málo nápadný,jak se opičíš po pavlusce s tím,co máš napsaný v profilu,je to totiž dost podobný *1* (teda nic proti,je to tvoje věc) -
jo,já vím,to jsem si četla.... a taky tam byla jedna fakt chytrá holka,která tam napsala,že její fanoušci,co jí maj rádi,jsou vadný.... -
ano dalsi inteligentí odpověd...bozee...asi kdyz je pises no tak co ti budu vysvetlovat jako na diskusi o madone je fakticky chytra holka (ta ti urcite poradi) ktera rika ze o madone vedela kdyz ji byli 3 roky a o miley nevedla...se ji zeptej ta to vedet bude;) -
Re: Re: Re: Re: pavlusqa
Jak můžeš vědět,co si myslím o svých příspěvcích? *7*