Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vane

ALE NOTAK

Hele jsme lidi!Miluju je obě a Miley je prostě známější a má lepší písničky a taky časopisy ohodnocený lepší pořad,ale přece se nebudeme kvůly tomuhle hádet!Sel za chvili bude známá jako Miley!Bude se víc uplatnovat,ale prostě je to tak no!A Pavlusqa je fakt mocinky dobrá rváčka,a za to že se za Sel tak pere jí chci poděkova!Protě ten kdo má rád Miley,at respektuje Sel!Ten kdo má rád Sel ,at neschzuje Miley!Ten kdo je má rád obě tak to neni co řešit! *4*
  • high-school-hilary

Ty věčný diskuze jsou na dvě věci!!!

Už se přestaňte hádat!!Miley je Miley a Selena je Selena.Jsou tu narážky že Sel smrdí a že Miley je nejlepší...Jenže jak tohle všechno asi víte??!!!Mám ráda Miley ale víc mám ráda Sel.Každej má svůj názor.Ale neurážejte Sel jen kvůli tomu že Miley je podle vás lepší,protože to nemá cenu!!!
  • selenagomez

Re: Re: Re: Prominte

hele lidi se nesoudí podle toho koho mají rádi tak neurážejte pavlusqu *5* *5* *5* *5* *5* a náhodo je selena super *4* *4* *10*
  • destiny-hope.cyrus

Re: Re: Re: OU!

me teda neni jedno ze se do ni navazej...už me štvou jen pro to že nemaj radi selenu tak nebudou mit radi ani ji jo?! mi rekni co to je za lidi...
  • deave

Sel

Sel je krásná holka, je nadaná a je to skvělá herečka, pomáhá lidem v nouzi a má všechno so by měla pravá star mýt!!!
  • selenagomez

Re: Re: Re: OU!

tak jí neznáte *5* *5* *5*
  • selenagomez

Re: Re: OU!

hele pavlusqa má pravdu každej má svuj názor nikdo jí ho nesebere . kdit jí všichn nadávaj vám je to jedno KAŽDEJ MÁ SVŮJ NÁZOR NA LIDi! náhodou je pavlusqa moc milá ale protož nemáte radi sel takn *10* *10*
  • vladka24

Re: Re: nema na nic

toto nebolo tebe ale tejnad tebou *4*
  • we-jush

Nechápu..

Vážně nechápu proč sem teda lezete? jen kwůli toho aby jste uráželi Selenu a nebo pavlusqu jen kvůli toho že má svůj názor a vy ho nemáte? A ještě ste neregistrovaní.. To už wůůbec necháápu.. :D A když se vám Selena a WOWP nelíbí tak proč sem lezete? Fáákt to už není normáálníí.. A Sel shooty nekrade.. To už by jste ale mohli wědět že? Jo a klidně pište své názory a hlawně ti neregistrowaní ráda si je přečtu.. :D
  • destiny-hope.cyrus

Re: Re: Re: Re: OU!

oki berem tvuj názor.....ae tak pavlusqa neni jediná kdo ji obhajuje ne?!!! proc to rikas ji?!!! nenavazej se do ni!! *16* *16* *8* *8* *10*
  • vladka24

Re: Prominte

Neviem co tu riesite ved Selena a Miley sa uz usmierily a ty si len povedala svoj nazor a za ten sa nehanbi proste si o nich mysli svoje:)tak si s tym nelam hlavu a hlavne sa uz neospravedlnuj lebo nemas za co *3*
  • ..........

Jezsi kazdej ma svuj nazor! ten muj ze je skvela herecka a zpevacka....mam ji radsi nez Miley a je to tak!!! mno a Sel nikomu shooty nekrade! Jezsi lidi kdyz ji foti fotograf ktery treba fotil Vanessu a nebo Miley tk asik ty fotky budou podobny ne??? omg fkt KRAVINA!!!
  • we-jush

Re: Re: OU!

Podle mě myslí ten so má stejny s Vannesou Hudgens.. Ale mají je stejné ptže je fotil stejný fotograf.. A za tohle Sel myslím nemůže.. :D
  • fanda0009

SELENA JE 1

hele tak nevim proč to sem píšeš když toho dokázala víc než ty a seš ubohá ..... SELENA je dobrá herečka a taky zpěvačka !!! *8* *8* *8* *8* *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *3* *3*
  • destiny-hope.cyrus

Re: OU!

jakej shoot ukradla??!!!!! jedinej přéklad mi stačí!!
  • pavlusqa

Re: Re: Prominte

Díky moc ty NIKDY nezklameš a máš pravdu *4*
  • destiny-hope.cyrus

Re: Prominte

hle ser na ně!! nemáš se za co omlouvat...jo kdyby si řekla něco hnusnýho nebo špatnýho ae za tohle fakt ne..hle ja ti neco povim já si tě vážim ty nejsi jako ty sraby co sou tady pod těma přezdívkama co se boji o to aby je nahodou nekdo porad neterorizoval blbýma vzkazama!!! pste píšeš tu svuj nazor a je kladnej...ae tezko budes vysvetlovat dementum ze je jaka je:D:D vis co neresit je:D:D:-* a kdyby nekdo chtěl proti mě napsat nejakej demonstracní příspěvek tak řikam na rovinu NEZAJÍMÁ MĚ TO!!!!!!
  • destiny-hope.cyrus

Re: nema na nic

tak hloupý jako kdo?!!! *16* *16* miley ma sice hezky pisnicky a velkou karieru ve zpívání a podel mě má i selena velkou kariéru ae ve hraní!! a jesi se ti nelíbí názory ostatních tak sem pste nelez! opakuju se zase!! tohle sou prispevky aby sem lidi dávali navrhy zdůražnuju na tu urřitou osobnost ne?!! at sou jakykoliv!! neponižuj tady nikoho a už ůbec ne povlusqu!! jako znáš ji?! ne!! ubec nic o ní nevíš!! boooože tak ma rada selenu no...ty zas miley a bere ti to nikdo?! ne tak se laskavě nad sebou zamysli a zmlkni!! *16* *16*
  • pavlusqa

Prominte

Takže asi tak prestante me urazet ja nic spatnyho nedelám naopak jen proste ji bráním a nemam rada když ji nekdo nadává sorry jestli se vám to nelíbí tak to delat nebudu jenže si proste nemuzu pomoc kdyby vám nekdo o své nej star rikal blbí veci tak asi taky nebude rada! Jen sem vám vsem chtela ríct zhe vam nazory brat nechci ae nesouhlasím snimi a musím to davat najevo je videt zhe vás to nezajímá ae tak nepište sem zly veci za to to nestojí nelíbí se vám OK beru to ae proč psát zly veci? Dyt je to clovek a kdyby to cetla tak asi by nebyla nejstasnejší proste je mi líto zhe ji nemáte rádi a ae hlavne tu pišou fanoušci Miley proč se hádáme? Dyt aj ony 2 se maj radi nechápu vás a tak jsem udelala teda o tom video je tady tak pokud nekdo chcete kouknete se mozná me pochopíte
    http://www.youtube.com/watch?v=d9GqllA93-k&feature=channel_page
  • Re: Re: Re: Re: OU!

Mě se náhodou WOWP líbí a 5 lety decko nejsem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit