Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Sel 4E

neurazej miely jo..ta ma aspon talent oroti tehle..zpivat neumí je jak decko..neumí poradne hrat a vžit se do role..a hlavne podle me moc fanynek nema..miley-hm to je aspon super serial...miley si aspon na nic nehraje
  • nema na nic

pavlusqo tobe 16let prijde na maly díte?podle me je to teenagerský vek dky holka dospíva...hm dobry no tvuj nazor když si to ymslíš mysli si to..ale podle me neumí ani poradne zpívat...velekej hlas jako miley to jaspon enco..ta ma hals velke hvezdy ale selena..dovolte mi se zasmat.wovp je traparna pro 5lety jako pro tebe pavlusqo že:Pno nic..mej te se..a doufam že všichni nejsou tak hloupy *15*
  • Re: Re: OU!

Jo to je to samý jako x dalších holek!!! Např. Demi, kdyby s ní v Camp Rocku nehrál tehdy už známej Joe ale někdo neznámej, tak po ní ani pes neštěkne!! No jo no *7*
  • Re: OU!

ja s tebou uplne souhlasím....kdyby se neznala s jonas brothers tak yb se prosímte ani sama neproslavila.
  • Re: Re: Re: OU!

pavlusqo bere ti sakra někdo ty tvoje názory??? Ty je bereš nám!!! No jo Selenka je prostě nejlepší *9* *9* *9* A WOWP je největší blbost co sem kdy viděla
  • Re: líbí sevám

jaky bevrli hils??:D *1* *1* *1* takovy zadny neznam ja znam jen kouzelniky z waverly place:D *4*
  • Re: Re: OU!

hej mi všichni víme že seš její velka fynynka..ale nemusíš tady každymu kdo na nu nema kaldnej nazor vnucovat svoje nazory...m to vime jakej na nu ams nazor takže se nemusíš furt dokola opakovat
  • pavlusqa

Re: OU!

Za prvé zadny shooty nekrade *1* a za druhé možná vypadá jak decko protože je decko *1* to je muj nazor a ten mi taky nevezmeš *1*
  • OU!

Můj názor na Selenu?..nesnáším jí!vypadá jak děcko,krade shooty,...Je to pouzemůj názor *8*
  • vanilka700

líbí sevám

líbýsevám v kouzelníci z bevrli hils??????????????? *3* *3* *13* *4* *1* *9*
  • Re: Re: Sel 4E

JJ ona je best!!ale me to vždy neco nepise ze to nejde!: *9* *9* SEL 4E *14*
  • pavlusqa

Re: Sel 4E

JJ mám ji rada *14* A zaregistruješ se tady http://www.youtube.com/signup?next= /index
  • Sel 4E

awojky selenka je nej celebrita kterou znám lepší než Miley!!!!pavlusqo ty ji mas taky rada ze??hele a plosimte reknes mi jak se zaregistrovat na youtube me to nejde predem děkuj a odepis když tak sem pp a SEL 4E
  • pavlusqa

Video pro vás

Prominte tady je to video znova:-) už vím co je tam za chybu udelá se v tom odkazu vzdy mezera takze ji odstrante a bude to:-) http://www.youtube.com/watch?v=d9GqllA93-k PRO MILEY A SEL *14*
  • pavlusqa

Video pro vás

Už me ty neustálý hádky nebaví kouknete prosím na http://www.youtube.com/watch?v=d9Gq llA93-k video o Miley a Selene a rozhodne není proti ani jedné díky *4*
  • saminka09

...........

Tak jako nechapu zase todle proc jako sem chodite a pisete kdyz ji namate radi??????? ja mam rada Sel a i Mil ale sel ma rada trosku vic pac je mi vic sympaticka.....Mil se mi libi jenom v HM a jinak nic pisnicka nic moc a ona taky neni zadna krasavice! Kdyby Mil nemela znamyho tatku tk z ni to co je ted..!!!! zase tim nechci rict ze by byla Sel nejaka supet modelka a uzasna zpevacka!! a kdyz nekdo napise svuj nazor tk by mu nikdo nemel dotho list ne????? a WOWP zatim na HM nema ale ZATIM!!! je to unas kratce a ja verim ze to bude jeste lepsi.... a Sel fanousci pribydou kdyz bude mit vlastni novou desku,koncert s Demi a jeji filmy upa best!!!!! je to muj nazor a nikdo by mi ho nemel prevracet!!!!! je UZASNA!!!!!!!!! a bude i jeste lepsi!!!!!
  • pavlusqa

Re: ........

a ješte neco nechápu proč si tady za neregistrovanyho uživatele? Máš strach zhe te ztrapním nebo co? *1*
  • pavlusqa

Re: ........

Hele ten tvuj dlouhej text jsem ani neprecetla ! Ae stacil mi zacátek a už me obvinuješ neprávem prečetla si si vubec ty diskuze poradne? *1* Já tam nejdrív psala zhe je Miley debilní ae to jsem pak vratila z5 a rekla jsem zhe ji mám ráda a zhe se mi líbí její písničky a ta která se tady semnou hádala nedokázala pochopit zhe mam Sel radši ae Miley taky .Nwm o co vám všem jde copak na svete nemuze mít aspon jeden človek nazor SVUJ NAZOR kterej nebude muset porád hájit aniž by mu nikdo nadával.Já vás nechápu!!!!!!!!! MUJ NAZOR JE TEN ZHE MÁM RÁDA MILEY AE SELENU ZBOŽNUJU a at se vám to líbí nebo ne já verím zhe z ní bude možná jednou nejméne taková hvezda jako je pro vás dnes Miley a nenavázejte se do me jen pro to zhe necemu verím!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! Stejnak nechápeš ani z mála hodnoty nekterych celebrit! A na HM TM se mooooooooc teším *4*
  • ........

mno ja z vas vsech nemuzu....tak za 1. nechapu pavlusqu-nejdriv ja mam miley rada nb nevadi mi a pak najednou ze je debilni atd. z toho mam teda dost(mela by sis to trochu ujasnit)fajn neberu ti ze sel je tvoje nej nej herecka a zpevacka ae ty tady lidem rikas at selene nenadavaj a pak tady sama nadavas miley tak si aspon pamatuj co si psala predtim...jinak WOWP je dost dobre trapny horsi serial sem nevidela HM je teda lepsi a u WOWP sou dost trapny nazvy nechapu treba nazev tatinkova holcicka nb jak se topila v mori cokolady.....a jeste jedna vec o selene toho mozna vis hodne ae o miley vis picu tak se do ni neser.....a nemyslim si ze selena prekona miley jen tak ptz mozna ze sem pride moderni popelka 2 ae nezapomen ze i HMTM a miley taky pribydou fanousci o to se bat nikdo nemusi s kdyz ji lidi maj tak radi jak ty rikas tak by si vsem ve fanklubu mela rict at sem dou prudit stejne jako ty..jinak si nebudu nikdy jista jesi ji maj lidi radi!!!a ty trapny otazky jako jeste si myslis ze miley je lepsi nez sel?a ostatni picoviny si taky nech pro sebe ptz jo porad si fanousci miley mysli ze je lepsi nez sel tak si usetri slova na neco jinyho nb ti za chvilku dojdou hlasky a ja se nebudu mit cim bavit *1* *1* *1* doufam ze si pochopila co tim myslim a kdyby si mi nahodou chtela odepsat tak si taky usetri kecy.a nb vis co klidne aspon se zasmeju *1* jako pokazdy dyz ctu jak obhajujes selenu proste trapka....miley je nej a jeste dlouho dlouho bude s tim se proste smir mno.....co dodat uz raci nic *15* *1* *5* *13* *9*
  • pavlusqa

Re: Jonas brothers

tyd jsou porád the Jonas Brothers nwm co se stalo ae ja je porad mam

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit