Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • we-jush

Re: Re: Re: Re: Re: Mno...

A diwíš se že neměla žádnou písničku w esu když nemá svoje cedlo? Miley už má a toje rozdíl. Však počkej až Sel vydá svoje cedlo.. uvidííš Mileey nezůstane ani jeden fanoušek.. A než něco napíšeš přečti si to posobě.. Díky moc nedá se to čííst ty fanynko Miley.. *1* *1*
  • pavlusqa

Re: Re: Re: Re: Re: Mno...

JJ a k tem casaku jeste tak scans dostaneš na všech fan stránkách tak asi takhle sem se knim dostala *1* a Sel má fan stranek fakt hodne *1* Tak pp a mej se docela me tesilo a to myslím uprimne *4*
  • Re: Re: Re: Re: Mno...

Vis oco mi de ze Miley je lepsi!! *15* A jak wis o casacich v USA??hm.. *15* *15* *15* *15* *15* *15* Miley a Mandy se neopičej to spíš selena a demi do toho zatahla demi am rada ale selenu ne postvala demi pproti selene!proste je miley lepsi i to ze je nomnovana za ne zpevacku a slena nikdy nebyla a nebude *15* ete k KCA jak sem rikala miley je nominovana vickrat!!!a selena tady neni vubecznama nemela vubec zadnou pisnicku v esu to miley jo a dokonce 3!!a ani na radiich ji nehrajou tak se nediv ze miley je lepsi
  • pavlusqa

Re: Re: Re: Re: Mno...

A Selena je daleko hezčí než Miley *1* Selena aspon nemusela chodit na zadny rovnaní zubu ako Miley *1* A stejnak ji to nepomohlo *1* Vypadá strasne *1* Njn není divu zhe nedostává zadny modelingovy nabidky ako Selena *14*
  • pavlusqa

Re: Re: Re: Mno...

víš co já te nechápu o co ti jde ? *1* Ty voééé nic o ní nevíš a děláš ako by si ji znala nwm kolik let *1* Proste je lepší a to je u me tečka *1* Piš si co ceš Miley není lepší než Selena a ani podle časácích v USA a ani podle lidí v USA mají radši Selenu *1* A o Miley si myslí zhe je nafoukaná husa! Já to četla a četla jsem i horší veci o ní! Selena aspon není kurva a nenafotila ty nechutny fotky co Miley a nwm kdo se opičí po show Demi a Seleny *1* Miley a ta její trapná kamoška Mandy se po nich na youtube ve všem opičí a dokonce i Miley bere Selenu za vzor tak nwm o co go? *1*
  • Re: Re: Mno...

MNO Miley je nominovana na 5 cen kdyžto Selena na jednu vid?:D:D:D:DMiley vzdycky vyhrala a vsude jao nejlepsi seril astd..Selena nikdy!!WOWP nevyhral nikdy a Miley vzdycky a moderovala i TCA 2008 dyz to selene ne a navic ani nic nevyhrala vid *15*
  • pavlusqa

Re: Mno...

Víš ja mam radši HM než WOWP ae snad nemusím mít radši aj Miley mojí nej star je Selena a tak to i doprdele zustane tak se mi do toho neser a Sel je nominována do dosti prestižních cen ted treba do Kids Choice Awards 2009 kde i souteží z Miley a doufám že vyhraje a to už Miley porazila víckrát tak nwm no a v USA je daleko víc fanoušku Seleny na youtube ji každou vterinu napiše jeden z jejich fanoušku na myspace má pres milion prátel a její stránky navštevuje denne tísíce lidí tak nwm o co ti jde ONA JE HVEZDA a v USA je populárnejší a symptaičtejší než Miley i Mileyin byvalej kluk Nick od ní odešel a chodil udajne ze Selenou *1* Proste pro me je lepší a to je konec!
  • Mno...

srry melo tam bejt jestly je nominovana v KCA
  • Mno...

Hm to bych ctěla vidět HM je lepší takže se vzdáváš jo WOWP! je blbost nic lepšího vymyslet nemohli mno ja se stebou nei hádat protoe Miley je nej a poraí Selenu je vůbec selena na neco nominovana V CA??ne vid se nediv Miley tam je asi 4 ted nwm!Vidi sje lepsi
  • Mno...

ja si myslim že ten fotograf musi mit napadu ne jen neden a za druhy ses jedina co ji obhajuje protože ji nikdo nema rad přiznej si to??!! *15* *15* *15*
  • parket..a

SG

Upřímně řečeno mi je jedno s kym chodí nebo ne....líbí se mi a hraje celkem dobře i když mi OBČAS přijde trochu namyšlená, ale asi je to jen zdání...musí jen najít svůj styl...to je můj názor *3*
  • parket..a

Re: Re: Re: Re: wovp

hm ale ted spolu choděj *1*
  • selena gomez

videla sem another cinderella story je to supeer film aj onaa
  • pavlusqa

Re: Re: Re: Re: wovp

mužu se jen zeptat na jakyou adresu si ji posilala zadost o autogram?
  • Re: Re: Re: wovp

mě se moc selena gomez líbí a jak se tu dohadujete jestli chodila nebo chodi s nickem jonasem tak to není plavda páč to jsou jen kecy aby se lidi zabavili oni spolu nic s nikem neměli.selena je dost chytra a společenská ale nelkde na foto působí jak malé dítě a někde jinde působí jako dospěla ona se mi moc líbí je to best zpěvačka a ráda bych ji poděkovala za autogram poštou mocinky ti děkuju selenkop si mocinky hodná a fajn!!!!!!!! *4* *8* *15* *5* *13* *14* *7* *5*
  • dianna114

Re: LoL xD

*1* *1* *1*
  • dianna114

Re: Re: Selena Gomez

Dík. *15* *5*
  • pavlusqa

Re: Re: ..................

Já slyšela rozhovor Jennifer Stone( dobré kamarádky Seleny) a ta říkala že NIKDY s Nickem nechodila *4*
  • Re: Re: Re: ..........

jak to vis že nidky ani enchodila? *9*
  • Re: ..................

a ty veríš casopisum?ja teda rozhodne ne protože tam pisou samy kecy co nejsou vubec pravdivy..v dnesni dobe nevis nic jiste..jedine se ho zeptat..:D *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit