Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je krásná

ahojte selena je krásná miluji jí je tak úžasná chtěl bych se s ňou vyspat *14* a přitom se k soubě hrozně hodíme *3* hannah je taky hezká *8* ale selena je úžasně hezká *14* každý kdo to popře je idiot *13* *16* *8* *10* *9*
  • domcus

Re: Re: Domcus

já tě chápu....ale jsem v jejim fanklubu,takže ji mám "ráda".......spíš to bylo celkově na ten seriál....páč jsem se na něj dost těšila............;)třeba další díly budou lepší........
  • destiny-hope.cyrus

přesně *15* *15* *15* proto taky pořád odpovídám na hnusný příspevky u miley ptž se mi nelibi jak o ni pisou a snazim sem jim ukazat i jinou jeji stranu...tak jako ty se sel *1*
  • miley02

http://eliskakrejzova.blog.cz/

http://eliskakrejzova.blog.cz/
  • pavlusqa

Re: Domcus

Jj máš pravdu *4* Já proste jen nemám ráda když někdo moji oblíbenkyni nemá rád *1* ale tak to snad každej *1*
  • destiny-hope.cyrus

Re: Re: Re: Re: Re: Domcus

holky holky *15* hle neni to jedno? odpovida na prispevky pac ji ma rada a ty říkáš svuj nazor..myslim že byl dobrej (jako dobře řečenej) protože ostatní by to napsai mnohem vulgárněji...taky odpovidam na prispevky u miley protože ji mam rada.....ae zase nesouhlasim s tim že je namyslena ptz jesi že ironizovala selenu s demi tak to melo nejakej ucel nebo duvod...jako to je mezi nima...a me to prišlo vtipný *1* pstě názory ostatích me zajimaj pokud sou přiměřený a maj smysl coš domcus má...a palvusqa ji obhajuje a o tom si myslim že na tom neni nic špatnýho když už to nedela nikdo jinej *3* takže to je muj nazor *3*
  • pavlusqa

promin mělo tam byt disney channel *3*
  • pavlusqa

Já sice Miley neznám ale koukám se na její videa a proč píšu že je namyšlená? Tak to klidně povím . Opovrhuje jejími kolegy z disney star. Sama pro jeden rozhovor řekla že má navíc a zapomíná kde začínala . Dělá si z nich srandu na youtube proste snad se jich nekdo musí zastat ne ? *4* Ale tak bude lepší když už to nebudem rozebírat ju? *4* *3*
  • domcus

Re: Re: Re: Re: Domcus

Ty taky píšeš k Miley Cyrus že ti příjde namyšlená,mohla bych napsat jak si na to přišla,ale mě je to jedno.....ale jakmile to napíše někdo k Seleně,hned řikáš :Je to váš názor,ale já jsem viděla videa,četla rozhovory a neni namyšlená!......."nemůžeš vědět jaký jsou celebrity.....dokavaď je osobně nepoznáš.........což pravděpodobně nepoznáš.........takže nedělej sama to,co se ti na ostatních nelíbí....buď komentuj a řikej svůj názor,pak ale neřeš názory ostatních.....když děláš to samé..........i když tě neznám,tak je asi všem jasný,že ty si ta,co ji brání zuby nehty a každýmu hned odpovídá na příspěvěk.........
  • domcus

Re: Re: Re: Re: Domcus

Komentuju výkony všech herců....tak si to nestahuj na sebe(Selenu)....já mám taky ráda Selenu.....ale nepřesahuje to meze.......meze posedlosti......chápu,že má někdo rád.....ale bránit ať se řekne jiný názor než ten dobrý........sprostá jsem nebyla.....ale tady je prostě stále pár jedinců,co ti odpoví,ačkoli odpovídat vůbec nemusí.......
  • pavlusqa

Re: Re: Re: Domcus

Já vím ,ale ta narážka že to by zvládl každy zahrát je narážka že Selena neumí hrát a já myslím ,že ten seriál je celkem vtipny ,však každy má svuj nazor a může ho vyslovit ,takže já říkám.Selenku zbožnuju a její seriály taky *14* *14*
  • domcus

Neřekla jsem že nemá herecký talent.....ale že to v WOWP nejde poznat....tu trapnost seriálu hlavně dělá ta kulisa smíchu...nevim jestli sis toho všimla......ale dávaj ji tam když tam neni absolutně nic vtipného......Moderní popelku 2 jsem nměla možnost shlédnout.....jestli máš nějaký odkaz na netu on-line....tak kdyžtak mi to sem hoď........nemyslela jsem to zle na Selenu....jen jsem napsala můj názor,což je očekavatelný.když je tu nový seriál..........že bude komentovaný a porovnávaný.......nemyslím,že bych řekla/napsala něco co by mělo urazit.....
  • pavlusqa

Re: Domcus

Hmm já říkám pravy opak a myslím že HM je trapně nadabovaná tohle má aspon uroven dabingu a myslím ,že je to daleko milejší a závbanější než HM. A že nemá herecky talent? Zkus kouknout na Moderní popelku 2 a uvidíš *3* .JJ ale chápu každej může mít svuj nazor *4*
  • domcus

Domcus

Nic proti ní....ale po shlédnutí pár dílů WOWP se nedá říct jaký je její herecký talent....páč to,co tam všichni "herci" předvádějí by zvládl téměř každý.........ten seriál mě popravdě dost zklamal....je to jen můj názor....ale tam jsou prostě ty pokusy o vtipy fakt trapný.....a kulisy smíchu jsou naprosto nemístný.......takže závěrem bych řekla ž na HM to zatim nemá..........
  • pavlusqa

Re: LoL xD

To je teda vtipny *9* *1*
  • palominka

LoL xD

Lol my jí říkáme Jelena Gomez xD *1*
  • pavlusqa

Re: Re: Disney Channel Games

to je proste takovej porad kde souteží všechny disney hvězdy a koná se to každej rok je to proste supík zabavny jsou tam JB nebo taky Miley Cyrus proste všechny teen hvězdičky z Disney kanalu užasnej porad fakt *1*
  • Re: Disney Channel Games

a copak to je to disney channel games??
  • pavlusqa

Disney Channel Games

Hejky viděli ste někdo Disney Channel Games 2008? Je to fakt bomba. Mohli by to dávat i u nás pač díky tomu jsem poznavala všecky Disney star a řeknu vám je jich hodně o kterych nemáme ani potuchy *1* *1*
  • martinkooooooo

Re: good:D

jj suhlasim

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit