-
..................
Hm....kdyz myslite..!!! nechci e hadat jenom rikam ze spolu ete chodej...Vim to pac muj tatka zije v americe a ja tam byla ted na jarnakach a jak tam maj ty casaky Tiger a Bob tk tam sem cetla ze spolu porad chodej..a urco sem si to prelozila dobre.... *4* -
Re: Re: ..........
S Nickem nechodíííí ani nechodila *3* -
Re: ..........
pokud vím tak se sel už enchodí..nick prohlasil že je singl *13* -
..........
Selena je skvela a hodne lidi ji nema rado pac ji jeste ani moc nezna..!!! Jenom rikate ze Miley je lepci ale pritom neznate Selenu. Selena je sympaticka a fajn. a s Nickem chodi jenom to nedavaj na jevo´.S Miley se rozesel pac Mil vsem rekla ze spolu chodili. Nick chce a chtel soukromi proste a Selena chce taky a proto jim to porad klape... *3* Sel mam rada...!! *14* -
Super
Selena je moooc pekna a je super!!! *4* -
another cinderella story
mary mary mary mary mary mary mary mary mary mary nary.....ten film je uzasnej *14* *14* -
WOVP
hej lidi sem si stezovala na dily a najednou je neopakujou a davaj novy a novy:) *1* super jak dkyby me slyšely:D -
mlada?možna
me se to nezda fuj aspon bude dlouho mladá.....to ji zavidím:D -
Re: Re: wovp
asi tak *3* ja vždycky cekam dky to už konečne bdue a pak zjsitím že zase davaj ten samej díl..a sem nastvana *1* -
Re: wovp
Hmm všimli a štve me to.Oni už sice vysílali 5 dílu ale ted porád opakujou ten druhej nechápu je *7* -
wovp
ahoj lidi..hele všimli jste si taky že na jetixu davaj porad dokola ten ejdena samej díl WOVP????chtela ybch vdiet další a oni to porad opakujou *9* -
Re: Moderní popelka ke stažení česky
hej moc díky za ten film:) -
Moderní popelka ke stažení česky
Ahoj u mě na blogu je kompletní návod na stažení Moderní popelky 2 i s českymi titulkami:-)
selenagomezweb.blog .cz
*4* -
Re: Selena Gomez
Ano byla to Selena *4* -
Re: SELENA vs.MILEY
Nechci se hádat,ale Selena zase nepůsobí tak nafoukaně jako Miley. -
Selena Gomez
Prosím,nevíte někdo,jestli hrála Selena ve videoklipu The Jonas Brothers k jejich písni Burnin' Up? Já myslim,že jo,nebo to byla její dvojnice. *7* -
SELENA vs.MILEY
Můj názor-podle mně teda selena není lepší než Miley.Miley umí různý ,,pózy, ksichty" apod...prostě je vtipná, Selena není tak přirozená...ale je to jen můj názor *7* -
Re: Domcus
Naprosto souhlasim....WOWP mně moc nebaví je to prostě můj názor....to HM to je něco jinýho je to vážně vtipnej seriál xD -
fgt
ma taky nejky priplacly oblicej, vypada rozmazlene, neni mi moc sympaticka... -
Re: je krásná
JJ máš pravdu je užasná *14* *14*