Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • saminka09

..................

Hm....kdyz myslite..!!! nechci e hadat jenom rikam ze spolu ete chodej...Vim to pac muj tatka zije v americe a ja tam byla ted na jarnakach a jak tam maj ty casaky Tiger a Bob tk tam sem cetla ze spolu porad chodej..a urco sem si to prelozila dobre.... *4*
  • pavlusqa

Re: Re: ..........

S Nickem nechodíííí ani nechodila *3*
  • Re: ..........

pokud vím tak se sel už enchodí..nick prohlasil že je singl *13*
  • saminka09

..........

Selena je skvela a hodne lidi ji nema rado pac ji jeste ani moc nezna..!!! Jenom rikate ze Miley je lepci ale pritom neznate Selenu. Selena je sympaticka a fajn. a s Nickem chodi jenom to nedavaj na jevo´.S Miley se rozesel pac Mil vsem rekla ze spolu chodili. Nick chce a chtel soukromi proste a Selena chce taky a proto jim to porad klape... *3* Sel mam rada...!! *14*
  • saminka09

Super

Selena je moooc pekna a je super!!! *4*
  • another cinderella story

mary mary mary mary mary mary mary mary mary mary nary.....ten film je uzasnej *14* *14*
  • WOVP

hej lidi sem si stezovala na dily a najednou je neopakujou a davaj novy a novy:) *1* super jak dkyby me slyšely:D
  • mlada?možna

me se to nezda fuj aspon bude dlouho mladá.....to ji zavidím:D
  • Re: Re: wovp

asi tak *3* ja vždycky cekam dky to už konečne bdue a pak zjsitím že zase davaj ten samej díl..a sem nastvana *1*
  • pavlusqa

Re: wovp

Hmm všimli a štve me to.Oni už sice vysílali 5 dílu ale ted porád opakujou ten druhej nechápu je *7*
  • wovp

ahoj lidi..hele všimli jste si taky že na jetixu davaj porad dokola ten ejdena samej díl WOVP????chtela ybch vdiet další a oni to porad opakujou *9*
  • Re: Moderní popelka ke stažení česky

hej moc díky za ten film:)
  • pavlusqa

Moderní popelka ke stažení česky

Ahoj u mě na blogu je kompletní návod na stažení Moderní popelky 2 i s českymi titulkami:-)

selenagomezweb.blog .cz

*4*
  • pavlusqa

Re: Selena Gomez

Ano byla to Selena *4*
  • dianna114

Re: SELENA vs.MILEY

Nechci se hádat,ale Selena zase nepůsobí tak nafoukaně jako Miley.
  • dianna114

Selena Gomez

Prosím,nevíte někdo,jestli hrála Selena ve videoklipu The Jonas Brothers k jejich písni Burnin' Up? Já myslim,že jo,nebo to byla její dvojnice. *7*
  • parket..a

SELENA vs.MILEY

Můj názor-podle mně teda selena není lepší než Miley.Miley umí různý ,,pózy, ksichty" apod...prostě je vtipná, Selena není tak přirozená...ale je to jen můj názor *7*
  • parket..a

Re: Domcus

Naprosto souhlasim....WOWP mně moc nebaví je to prostě můj názor....to HM to je něco jinýho je to vážně vtipnej seriál xD
  • fgt

ma taky nejky priplacly oblicej, vypada rozmazlene, neni mi moc sympaticka...
  • pavlusqa

Re: je krásná

JJ máš pravdu je užasná *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit