Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tajemna3473
    To je fakt legrační::: *6*
  • You are amazink!I love you!Ilove your songs!You are best for me.

Mary *14* *3*
  • Selenator
    Vážně? To bych bez tebe nevěděla..
  • Hele víte jaká je ořezdívka Seleny:Sel,Selz,Selly. *15* *15* *15*
  • Anna.N
    Vím, že je to už starý, ale stejně je to dobrý. :)
    http://www.youtube.com/watch?v=cDIHJdyHQes
  • Andrejka10
    od konce roku 2010
  • A kdo říká, že ji nemám ráda? A rozhodně to není tak, že bych ji nenáviděla. Jen jsem se zastala Miley, že není jediná kdo kopíruje ostatní a má silnější hlas a to poznáš i z netu *3* Přeju ji jen dobré *4*
  • Selenator
    Selena se tenhle rok bude věnovat jenom točení filmů. A Sel nemá žádný skandály, protože žádný nedělá, narozdíl od Miley.
  • s tem skandalama mas pravdu ale mysli si ze ohledne vystopeni a tak,kazdy ma svuj styl na hudbu *4* me se treba moze vic libit sel tobe miely a je to vpoho *5*
  • promin ale když prostě někoho nemáš ráda,tak to nepiš před oči těch který ho rádi mají..Tys byla někdy na jejim koncertě že viš jak zpiva?to totiž z netu nepoznaš :) nemusi se ti libit a me je to jedno ale stači tam napsat že ju nemaš rada protože se ti nelibi jeji hlas
  • armenakos1
    jak ve zpěvu ??? selena svoje živý vystoupení nezvládá poslední dobou.... kdyby neměla za zády dvě vokalistky tak např. love you like a love song zní naživo hrozně..... v tanci ??? tak to nevím jak bych to měl srovnat...ale nějak sem moc selenu tančit neviděl teda..... a o herectví...kdo za to muže že selena ted točí film a miley ne ??? však miley předtím po sobě natočila dva filmy a selena točí jeden velkej a vy z toho děláte jak není užasná.... *16*
    ohledně skandálů: vy asi nechápete že miley to nedělá naschvál že ??!! ona za to nemuže že má smulu že jí někdo bud z paparazzi nebo dokonce z vlastních přátel natočí při něčem co by ostatní vidět nemuseli... myslíte si že tohle lidé v jejím věku nedělaj ???!! možná dělaj aj horší věci!! *16*
  • Je to diskuse takže mám *2* *2* Navíc jí (ani vám) nenadávám, tak mě se laskavě uklidni.
  • Jestli že ji nemáš ráda,tak to vůbec nekomentuj protože nemáš právo! *10*
  • Selena má hlas jak 14ti letá rozmazlená (což by bylo dobrý kdyby ji nebylo 19!) naživo zpívá falešně,nudně a bez emocí. A o tom kdo tady koho kopíruje bych se tu nezmiňovala!! viz. http://www.youtube.com/watch?v=tBi0CROKjz0&feature;=related
  • Selena je ve všech směrech lepší než Miley! Jak ve zpěvu,jak v tanci tak i v herecký kariéře!Selena ze sebe nedělá na co nemá a nedělá pořád skandály jako Miley!! A taky ze sebe nehodlá dělat někoho jiného jako Miley(Brytney Spears!) *1*
  • Náhodou Miley se hodně hlasově zlepšila, kdežto Selena uvízla pořád na to dětském hlásku... Navíc Selenina live vystoupení jsou strašná NUDA. Nikomu Selenu neberu jen píšu svůj názor. NOH8 *3*
  • armenakos1
    áále kdopak to tady táhne na obě strany ??? *8* *8*
  • Andrejka10
    Miley a Selena jsou hodně odlišný, tak je nesrovnávejte! *16*
  • sel, kdybych žil tam kde ty tak bych skákal radostí. si proste sexi. *14*
  • Sel, jsi nejlepčí: lepší než miley cyrus (nazor na miley: *11*) ještě že jsi nedopadla jako VONA, to by mě trefil šok, ale ty teď jsi ohodně lepší, udělala jsi mi radost Selenko *14* *14* *14* hrají te ted v rádiich a fanoušci chtějí jenom tebe a miley nééé (asi), mas koncerty a skládáš nové songy ale Mileyna je úplnýý opak: dlouho nenapsala žádný song ani nemá koncert a ztratila mooc fandů, Selenko, jen tak dáll... *3* *14* *4* *5* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit