-
Cože *16* náhodou je roztomilá, ale to ty asi nechápeš, to bys totiž nesměl mít v hlavě jen samé seno a slámu, doufám že nemáš žádná býložravá zvířata, mohla by cítit tu slámu v tvém mozku a sežrat tě *1* jinak píšu sice jako 14 ale je mi 21, to kdyby byl náhodou nějaký problém s věkem, kolik je tobě když už jsme u toho, že máš problém když je někdo normální
-
Tak jako dětská mi teda nepříjde. Obléká se jako dospělá(trochu odvážnější oblečení), chodí na párty, její new CD je přece dospělejší než ty 2 předchozí, dokonce jsem četla, že by ji chtěli v časopisu Playboy, ale na 99% by žádně fotky do Playboya nenafotila. To by na tom musela být špatně jako Lindsay L.
-
Hele, já vím, že mě možná hnedka "vyfakujete", ale chci se na něco zeptat. Ráda bych věděla, kolik je vám tak let. Podle toho totiž tipuju, že je vám všem tak maximálně 14 let. Já nevím, ale Selena mi příjde taková až moc dětská. Neříkám, že má pít alkohol apod., ale, vždyť je jí už skoro 20 let...
-
Řeknu ti, proč sem chodím - protože mě baví kritizovat ty, které nemám ráda a ráda říkám svůj názor *6*
-
sel je prostě boži. *14* krasně spiva a je sama nadherna :* sel je prostě nej. nej. nej. nej. nej.spěvačka *1*.
-
Nechápu proč některé fanynky JB uráží Sel. *9* . To pak ale nejsou Belibers, když nechtějí, aby byl Justin s někým šťastný.. Teda já je mám ráda oba. Strašně moc jim to spolu sluší!! *14* . Jsou do sebe zamilovaní a žadně tzv fanynky JB je určitě nerozdělí!!! *1* *1* *14* PS: mohli by mít spolu nějaký duet! Byla by to určo pecka!! *1*
-
Možná se radši nauč první psát, a pak teprve mluv ostatním do toho, co mají psát oni!!
Mišuge? Vážně??? *15* *3* -
Selena je suuuuuper ale Justin je tak troch mišuge ale snad se spraví a Selen si s ním bude štastnaaaaaa ale nejde o nas že se třeba někomu nelíbí Selena a JUstin jj ale jde o to aby byli ti dva štastnii. A když se někomu nelíbí Justin tak newbudete na ně nadávat ale řeknete si dobré nemam HO NEBO JÍ RÁDA ale přeju jim to :D a nee žádné nadávky např. JUstin je tyky.. a nebo Selena je totalně.. neee to ne ja si řeknu doobrí nemam ráda Justina nebo Selenu a teča! :D *5* *5* *5* *1*
-
Přidala jsem nějaký fotky. Selena je krásná!!!!! *14* *15*
-
neměli jsme na klavesnici z!!!
-
no a co!! v lásce na věku nezáleží!! oni se prostě do sebe zamilovali!! nechte je na pokoji!! *16*
-
já si myslím, že se k sobě náhodou perfektně hodí...jsou zamilovaní až po uši a já jim to přeju :)
-
Zpívá!!!!!!!
-
Selena je moje nej.nej.nej. spěvačka je nadherna a nadherně spívá!!!
-
selinka je supr ale jedna drobunka vec me vadi chodi s bibrem ale jinak je hezka hezky zpiva a hraje seriali i filmy suprove *3* *3*
-
hlavě ji pomoc tak žýe budeš hlasovat na karaoke textech aby nevypadla arozhaš to díl díky
-
ne, to se jenom na jeden den zbláznila tahle stránka, a ukazovalo to že TOP osobnosti jsou ty, co měli v ten den narozeniny. teď už je zas Selena normálně na prvním. *3*
-
Co máme dělat proto, aby Sel byla nejnavštěvovanější? Počításe to tak že budu klikat na její jméno třeba 1000? :D Díky
-
Sel je 8 v řebříčku ... *9* jak se to jen stalo ... a mimochodem Sel je nejlepší herečka a zpěvačka tak jí nechte! *1*
-
Selena že neumí hrát? No, tak to nevim jak by sis herečku představovala..