-
Miley Cyrus nechce Jusina kde ste to vzali
-
Voni sou dobri
-
Myspace
Selenino Myspace najdete na www.selenagomezweb.blog.cz *3* -
NÁZOR
pro mne je Selena *14*než miley lepší ale každý má svuj nazor *1* I když miley není špatná docela *4* -
selena
Mám ráda Selenu je to moje druhá nejoblíbenější zpěvačka a herečka na světě (hned po Miley) *1* -
-
Re: selena
SELENA JE POŘÁDNÝ KUS BABI.
TAKY MÁ VKUS.
DOCELA JÍ ZÁVIDÍM. *8* *9* -
-
Re: Re: selena
ja miluju jeji vlasy a umev.... -
-
Re: Re: Re: selena
hm....úsměv??ůsměv mrchy!!
-
-
Re: Re: selena
ani se ti nedivim
-
-
-
love
pekna je *3* -
Ahoj
Ahojky nevite jestli uz vyslo Selenino 2.album?????? :) predem diky za odpoved *3* -
-
Re: Ahoj
Ano, například na superstarshop.cz už ho mají i jako deluxe edition, mají jich tam několik pokud už sháníš.. Ovšem já si počkám na Vánoce :) *3* *1* -
-
Re: Re: Ahoj
už sem ho viděla v Praze, v metropoli ;) I jako deluxe edition. Ale to normální stálo myslim 329 ;) Deluxe asi 499 kč .. -
-
Re: Re: Re: Ahoj
Čauky..
já ho včera viděla v Brně.. *4* v Olympii.. *3*
-
-
-
-
SELENKA
MĚLI JSTE TADY FAKT DLOUHOU DEBATU. *15* A MYSLÍM,ŽE DŘÍT MUSÍ KAŽDÝ,KDO CHCE BÝT SLAVNÝ. TEN KDO TO MÁ V RODINĚ,TAK TO MÁ TŘEBA O NĚCO LEPŠÍ,ALE NÁPOR JE NA KAŽDÝHO STEJNÝ. SELENA A MILEY SE SNAŽÍ BÝT CO MOŽNÁ NEJLEPŠÍ A TO ŽE NĚKDO MÁ RADŠI JEDNU NEZNAMENÁ,ŽE TA DRUHÁ JE HORŠÍ. ZÁLEŽÍ JAKÝ MÁ KDO VKUS. *3* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: SELENKA
to máš pravdu..... -
-
Re: Re: SELENKA
hej proč se tak hrozně přetvařuješ.. na diskusi miley mu píšeš jak je trapnej s tím obojetníkem a tady odpovídáš na jeho příspěvky... *5* *16* -
-
Re: Re: Re: SELENKA
ZÁLEŽÍ NA TOM? *7* *7* -
-
Re: Re: Re: Re: SELENKA
že jo !!
armenakovi hrabe! *1* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: SELENKA
nemluv o sobě ju ? *5*
-
-
-
Re: Re: Re: SELENKA
TO JO. TAKY MI TO PŘIŠLO DIVNÝ. *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: SELENKA
SAKRA JÁ TAM NAPSAL JEN D. *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: SELENKA
to se stane.. doufám že tě za to kristynka jacksonova neseřve jak mě .. *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
:P
Doufám, že měla ty nejhnusnější narozeniny a dostala k nim přinejmenšim ránu do toho jejího už tak dost hnusnýho a rozpláclýho ksichtu!!! Fuj, nenávidim jí!!!!! -
-
souhlas! taky přeji Seleně vše nejhorší!
-
Re: :P
JDI NĚKAM,TRAPKO. PODÍVEJ SE DO ZRCADLA A HNED UVIDÍŠ ROZPLÁCLEJ KSICHT. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Seš hrozně dzsná ;) (kecam, akorát se ztrapňuješ .. :)) -
hele ty seš zase ta janet určitě.určitě měla krásne narozky ale ty ji musíš přát to nejhorší.takže až budeš mít narozky ty takti přeju všechno NEJHORŠÍ a at dostaneš velkou ránu to tvýho hnusnýho poblytýho ksichtu.!!!!!! PŘEJE hana05. -
-
Re: Re: :P
TAK HELE!!! Já sice nevím, kdo ta anett je.. ale má pravdu!! Takže drž hubu než do ní dostaneš ty hned po seleně..... píčo!
-
-
-
hahahaha jako kdybych ti měla věřit že je to tvoje segra cch