Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miley Cyrus nechce Jusina kde ste to vzali
  • Voni sou dobri
  • pavlusqa

Myspace

Selenino Myspace najdete na www.selenagomezweb.blog.cz *3*
  • vanessa21

NÁZOR

pro mne je Selena *14*než miley lepší ale každý má svuj nazor *1* I když miley není špatná docela *4*
  • marcela.sarkozyova

selena

Mám ráda Selenu je to moje druhá nejoblíbenější zpěvačka a herečka na světě (hned po Miley) *1*
    • Re: selena

SELENA JE POŘÁDNÝ KUS BABI.
      TAKY MÁ VKUS.
      DOCELA JÍ ZÁVIDÍM. *8* *9*
      • ilonka94

Re: Re: selena

ja miluju jeji vlasy a umev....
        • piskot256

Re: Re: Re: selena

hm....úsměv??ůsměv mrchy!!
      • marcela.sarkozyova

Re: Re: selena

ani se ti nedivim
  • martinkooooooo

love

pekna je *3*
  • Ahoj

Ahojky nevite jestli uz vyslo Selenino 2.album?????? :) predem diky za odpoved *3*
    • smooly

Re: Ahoj

Ano, například na superstarshop.cz už ho mají i jako deluxe edition, mají jich tam několik pokud už sháníš.. Ovšem já si počkám na Vánoce :) *3* *1*
      • vananneh

Re: Re: Ahoj

už sem ho viděla v Praze, v metropoli ;) I jako deluxe edition. Ale to normální stálo myslim 329 ;) Deluxe asi 499 kč ..
        • kajuska4

Re: Re: Re: Ahoj

Čauky..
          já ho včera viděla v Brně.. *4* v Olympii.. *3*
  • SELENKA

MĚLI JSTE TADY FAKT DLOUHOU DEBATU. *15* A MYSLÍM,ŽE DŘÍT MUSÍ KAŽDÝ,KDO CHCE BÝT SLAVNÝ. TEN KDO TO MÁ V RODINĚ,TAK TO MÁ TŘEBA O NĚCO LEPŠÍ,ALE NÁPOR JE NA KAŽDÝHO STEJNÝ. SELENA A MILEY SE SNAŽÍ BÝT CO MOŽNÁ NEJLEPŠÍ A TO ŽE NĚKDO MÁ RADŠI JEDNU NEZNAMENÁ,ŽE TA DRUHÁ JE HORŠÍ. ZÁLEŽÍ JAKÝ MÁ KDO VKUS. *3* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
    • kristynajackson

Re: SELENKA

to máš pravdu.....
      • armenakos1

Re: Re: SELENKA

hej proč se tak hrozně přetvařuješ.. na diskusi miley mu píšeš jak je trapnej s tím obojetníkem a tady odpovídáš na jeho příspěvky... *5* *16*
        • kikulinka1996

Re: Re: Re: SELENKA

ZÁLEŽÍ NA TOM? *7* *7*
          • kristynajackson

Re: Re: Re: Re: SELENKA

že jo !!
            armenakovi hrabe! *1* *15*
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: SELENKA

nemluv o sobě ju ? *5*
        • Re: Re: Re: SELENKA

TO JO. TAKY MI TO PŘIŠLO DIVNÝ. *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
          • Re: Re: Re: Re: SELENKA

SAKRA JÁ TAM NAPSAL JEN D. *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: SELENKA

to se stane.. doufám že tě za to kristynka jacksonova neseřve jak mě .. *15* *15* *15* *15*
  • :P

Doufám, že měla ty nejhnusnější narozeniny a dostala k nim přinejmenšim ránu do toho jejího už tak dost hnusnýho a rozpláclýho ksichtu!!! Fuj, nenávidim jí!!!!!
    • souhlas! taky přeji Seleně vše nejhorší!
    • Re: :P

JDI NĚKAM,TRAPKO. PODÍVEJ SE DO ZRCADLA A HNED UVIDÍŠ ROZPLÁCLEJ KSICHT. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
    • sel.96

Re: :P

Seš hrozně dzsná ;) (kecam, akorát se ztrapňuješ .. :))
    • Re: :P

hele ty seš zase ta janet určitě.určitě měla krásne narozky ale ty ji musíš přát to nejhorší.takže až budeš mít narozky ty takti přeju všechno NEJHORŠÍ a at dostaneš velkou ránu to tvýho hnusnýho poblytýho ksichtu.!!!!!! PŘEJE hana05.
      • Re: Re: :P

TAK HELE!!! Já sice nevím, kdo ta anett je.. ale má pravdu!! Takže drž hubu než do ní dostaneš ty hned po seleně..... píčo!
  • hahahaha jako kdybych ti měla věřit že je to tvoje segra cch

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit