-
klara važně CEA ja a ty musime mit jmeno ktery začina na stejny pismeno,CEA kristina ,ja karolina violettaleon klara.ja s vami opicema nechci mit stejne jmeno
-
-
Hm.. smůla vítej v týmu OPICE!!! A teď hledej tu chybu
-
-
a erlene a ja uz mam jineho ktery je bomba jmenuje se irys . *14*
-
A proč jaky je problem že je mi 13 skoro 14 v květnu 25 budu mit narozky.
-
-
Ale né jako že jsi se překlepla nebo si udělala takovou hroznou hrubku tak se divím že jsi to napsala a je ti 13!! to není nic ve zlém!
-
-
A na jakou chodíš školu CEA?? já na Gympl!!! *4*
-
Ti jse zamysli za sebou de*ile jak jako jsem jse měla chovat když jste mi uraželi meho kluka prvni jsem jsi myslela že jo budete fajn *2**2**2**2* ale pak muj kluk jeremy je HEZČI!!! Než ten tvuj Sebastianek přesně tak jse chova leonetta a když ji maš rada tak ji miluješ???? Asi jo
-
-
Já ji nemiluju a já tvého kluka neurážela!!! Jo pro tvou informaci tak když už tak jsem kr*va!!! ( rod ženský)!!
-
-
Ale tak to je ti jsi ku*va a velka omluvila by jses mi????????? *4**4**4**4**4*
-
-
Teď už se ti neomluvím když si mě nazvala velkou ku*vou!!! Jsi normální urážíš lidi a potom po nich chceš omluvu!!!! Jó a za co bych se ti měla omluvit???
-
-
No za to že když jsem sem přišla tak tys napsala deme všichni na pet shop jenom protože jsem řekla co jsi mislim tak ty deme všichny na pet shop! A pak jse nediv že ti řikam ku*va!
-
-
-
-
-
BLOG
Pls juknete na www.selenagomezweb.blog.cz je tam vse o Selene díky:-) *4* -
Selena vs. Miley
Neni to moc zajímavý video,ale mně se to i tak docela líbilo. http://www.youtube.com/watch?v=kG_f XXz79c0&feature=related -
PPP
U mě na blogu si můžeš stáhnou Princess Protection Program s českymi titulky:) selenagomezweb.blog.cz -
-
Re: PPP
demi je stokrat krajsia ako selina ale aj selina je sexi
-
-
nneumim se slušně chovat .
-
stormgirl
dej si sem nějakou fotku na profil, ať to máš barevnější *15* *1* -
-
Re: stormgirl
Ok, něco si vyberu. *3*