-
CD Seleny
Ahojky, prosím ví tu někdo, jak se jmenuje CD Seleny, tedy pokud nějaké vydala?
Jestli ano, prosím Vás moc napište mi to na mail Rosalie-Hale@seznam.cz nebo sem. Snad to tu najdu. Předem moc děkuji všem. *3* -
-
Re: CD Seleny
musím tě zklamat její první cd vyjde až toto září:) -
-
Re: Re: CD Seleny
Joo? Tak to si mě nezklamala, to je supeer, děkujuuuu *5*
A nevíš kdy přesně a jak se bude jmenovat? Už se na něj mooc těšííím. *3* -
-
Re: Re: Re: CD Seleny
název Sel prozradí už brzy:)
-
-
-
-
HLASUJ
http://just-nessy.blog.cz/0910/kdo- je-nejlepsi hlasujte o naj celebritu -
milujutě
ahoj seleno milujutě a moc vich chtěl tvoji fotku dištak bidlim v čechách černouček 132 dofam že přijedeš adopřeješmi tvou fotku díky za vislechnutí *14* -
-
Re: milujutě
JESTLI TO NEVÍŠ,TAK SELENA JE MOJE,ALE JÁ JÍ TVŮJ VZKAZ KLIDNĚ VYŘÍDÍM. *15* *1* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: milujutě
*15* *1*
-
-
Nevim proč to sem píšeš a to nemyslim ve zlém, ale protože, za prvé i tak by si to, nikdy nepřečetla jsme češi a na tuhletu stránku se nikdy, nepodívá a sem do ČR jestli se nikdy, dostane koncertovat to teda nevim, jestli vůbec někdy a za druhé tahle diskuze sem píše tak max 20 lidí, takže to ukazuješ vlastně jim a né SG. -
-
Jdi už fakt někam!! nevim jestli si fakt tak blbej nebo to jenom děláš, každopádně je to už trapný! *9*
-
-
-
Jo to teda čte, já jsem to už mockrát slyšela v televizi, a nehádej se semnou, umím anglicky!!!
-
mOžEM
Hej môžem si tu s vami písať? Inak som správce Selenky a keby tu bol taký čo Sel nadáva a ja si to nevšimnem písnite do vzkazov *14* *14*
I love Selena!!!
A krásne Vianoce... -
-
Re: mOžEM
Přesně tak všichni co mají Sel alespoň trošku rádi a nebo jí maj moc moc sem můžou psát..Ale ty nadávky jsou příšerný..že je to baví.. *3* -
Re: mOžEM
TAK TO JE JASNÝ,ŽE SI MŮŽEŠ PSÁT. *3* . JUCHŮ,VÁNOCE JSOU TADY. *15* *14* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJRTNÍK. THE END.
-
-
modní
selena je i modní navrhářka -
-
Re: modní
neni moje moje kamaradka se ji ptala a navic mela by si to napsani na jejim zivotopisu ):D -
-
Re: Re: modní
Dyt ma svoji kolekci oblečení, tak je třeba začínající modni navrhařka -
-
Re: Re: Re: modní
Selena je modni navrharka:)... Uz kolem 20. cervence by mela vyjit jeji modni kolekce Dream Out Loud -
-
Re: Re: Re: Re: modní
Jo Sel je ;)
-
-
-
-
-
Všechno nejlepší Sel:-**
Přeju Selence všechno nejlepší i za pavlusqu:-** -
tak jooo jsem ujeta a blba ale rozhodně nejsem pč jjoooo to si asi ti violettaleon ma pravdu jsme lidi je to LIDSKOST!!!!!! ale ti asi neviš co to je *7* *7* *7* *15* *3*
-
irysy ja souhlasim stebou maš velkou pravdu . a ty irysy si fakt bomba . *4*
-
Violetaleon Wqes dater lusf dertzukxi fghiztfva cul cun herrfffrrrrrt wssxwachit ase qwdfwr cvghen ghje xzxu derfaaweq ds ghades violettaleon sdurtz dfagesaa debiokse varjn uetko fgvaxcinexok fgit:'( debiokse
-
-
WTF??!!! Co to má být??
-
-
To nechapeš jsem Arabka umim arabsky moje pravy jmeno je barlodte de barbanelas
-
-
A můžeš mi prosím říct co to je česky??!! Na googlu mi to nic nepřeložilo!!
-
-
A dala si to na arabčtinu? Protože ja fakt nelžu žiju tady uš 4 roky a tady chodim do česki školy Cea měla pravdu nikomu nevěřiš.a česky to znamena violettaleon prosim ja jsi z tebe srandu fakt nedělam uvežiš mi? A violettaleon ti jsi někdy nesnesitelna holka.Tohle to znamena.
-
-
Ale já ti neřekla že lžeš já vím že google překladač je na hovn* tak proto se tě ptám!!!Já ti to věřím!!! Ale když jsem tak nesnesitelná tak se s tím nepřekládej když ti za to nestojím!!! Myslela jsem že jsi jiná!! *9* *9* *9* (Myslela jsem že budeš fajn no prostě hodná)
A já nemůžu za to jaká jsem!! Jsem taková jaká jsem!! Nelíbí se ti to??!! Tvůj prolém!!! (nic ve zlém ale nechci zase hádku ale fakt jsem myslela že budeš HODNÁ teda neříkám že nejsi ale když o mě někdo řekne že jsem nesnesitelná tak nevím co si mám myslet)
A promiň že nevěřím holce kterou neznám a nic o ní nevím!!!(Jak jsem ti nevěřila s tou Sofii protože jsem žádnou neznala!) *4*
-
-
-
-
-
A to jsem nadavala arabsky umim arabsky protože jsem arabka moje jmeno v česku je bara Barbanelas a Arabske je Barlodte de barbanelas.
-