Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bože jak jsem vam mohla věřit nechtěla jsem hadku ale ted už violettaleon a CEA a ECElka a hlavně violetta52 vy jste neskutěčne otravni violettaleon oooooooooooooouuuuuuu CO??????? jak vždy s otěvřenim oblyčejem a ECElka a Arabka to ti vubec nevěřim uš jak pišeš je vidět že si češka.A dater neni Arabsky omlouvam se to zname nic to neznamena to jsis vymislela ja to vim chceš na sebe upoutat pozornost jako duidjfskhnafjsdihf nebo nově yrka. a violetta52 napišeš kdo je strašny ale neřekneš kdo je strašny tak jako mysli se mozkem ne zadkem!!!!! *7* *7* *7* *7* vite co vy jste ste k *1* *1* *1* *1* *1* jestli nejste tak hloupy a vite co jsem tim chtěla naznačit. A ještě něco někdy je vaše hadka je hodně nudna *6* *6* *6* *6* *6* někdy spim *3* *3* *3*
  • simca24

Můj názor

Nemám nic proti Seleně ani WOWP ale ikdyž je WOWP v česku a hodně ktatší dobu než Hannah Montana tak kdyby to bylo o tolik lepší tak už by to dávno bylo oblíbenější.
    • pavlusqa

Re: Můj názor

Možná máš pravdu! Ale když Hannu Montanu davali 2 mesíce tak ji tak ji taky skoro nikdo neznal nemyslíš? *3*
      • vanessa21

Re: Re: Můj názor

souhlasím stebou *1*
  • stormgirl

Krátký/dlouhý?

Líbí se vám Selena víc s dlouhejma nebo krátkejma vlasama? (A neříkejte, že je vám to fuk, protože se vám líbí vždycky... Něco se vám musí líbit víc!!!!!!) A nebo polodlouhejma??? *3* *15* *1* *4*
    • sel.96

Re: Krátký/dlouhý?

To je celkem těžký *15* *15* Je fakt že je krásná se všema *15* *14* Já žeknu dlouhý, ale na stejno to mam i s krátkejma *15* *15* *14* *14*
      • seldemi_jackson

Re: Re: Krátký/dlouhý?

KRÁTKÝ A KUNDRNATÝ *14*
        • stormgirl

Re: Re: Re: Krátký/dlouhý?

Jo, lokny jí sluší!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: Krátký/dlouhý?

PŘESNĚ TAK. KDYŽ MÁ KRÁSNÝ OBLIČEJ,TAK JÍ SLUŠÍ I KRÁTKÝ. ALE DELŠÍ JSOU LEPŠÍ. *14* *14* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
        • stormgirl

Re: Re: Re: Krátký/dlouhý?

Tak to jsem v tom sama, mě se nejvíc líbí, když má krátký nebo polokrátký vlasy. Třeba takový, jaký nosí ve třetí sérii Kouzelníků. Ale, i když tím zpochybním to co jsem napsala, musím říct, že Selena je krásná s jakoukoli dýlkou vlasů. *1* *15* *4* *14* *14*
  • Selena nemá veľkosť oblečenia 34 -_- ale 40 a veľkosť topánok 39 *1*
  • Nevíte jestli je v německunějaký obchod Dream Out Loud děkuji.
    • sel.96
      Oblečení DOL se prodává v obchodech K-mart, jestli tam nějakej je to nevim .. ale myslim si že je jenom v Americe .. :(
      • Mockrát ti děkuji že jsi odpověděla skusím ne po K-mart kouknou doufám že tam něco bude :-)
        • sel.96
          Nemáš zač :)
  • Ja jsem dobra češka a tobě podpis nedam poslouchej jak zpivam jejeje ohoho love love love a co ty uboha holčičko
  • Prečo sa Selena a Zedd rozišli? Nikde o tom nepíšu (aspoň som nenašla)
    • Selena zpívá a vypadá moc hezky ... je skvělá ale pro ty co si myslí že chodila se Zeddem ...tak to tak není..jen to hráli aby prý lépe prodávali svá alba ...sama to řekla ;) Jinak jí její úspěch moc přeju ;h
  • pavlusqa

Wizard of Waverly place

Ahojky pls nevíte nekdo jestli u nás budou dávat seriál Wizard of Waverly place ? *7*
  • britney-selena

ZMIZNI

TAKY PŘISPĚJI KOMENTÁŘEM. ČERTI SE ASI ŠPATNĚ DÍVALI. JINAK BY MUSELI TU RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRR DÁVNO UNÉST DO PR....! *5* *15* *15* *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
    • Re: ZMIZNI

Fuck ty zmrde ses obojetnik nebo obojzivelnik asi peknej curak *15* *15* *15* *15* *15* *15* FUCK fans Gomezove
      • britney-selena

Re: Re: ZMIZNI

JO JÁ JSEM OBOJETNÍK A TY PIČA! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* *15* . JO A JSI NA ŠPATNÝ ADRESE. TADY TO NENÍ PRO ANTI FANOUŠKY. *13* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
        • Re: Re: Re: ZMIZNI

*15* *15* *15* *15* takovy trapak *15* *15* no jo vzdyt si fanousek seleny gomezovy *15* *15* *15*
          • selenka.1

Re: Re: Re: Re: ZMIZNI

Náhodou DIVOČÁK je úplně v poho takže s vodpustty kecy debile!!!!!!!! *15* *15* *15* seš trapák
            • selenka.1

Re: Re: Re: Re: Re: ZMIZNI

neni za co *4*
            • britney-selena

Re: Re: Re: Re: Re: ZMIZNI

DÍKY,ŽE SI SE MĚ ZASTALA. *3* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • Re: Re: Re: Re: Re: ZMIZNI

ja som trapak a ty zkurvena trapacka si nevyberes holka *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • narozky

všechno nejlepší sell

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit