Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • VŠECHNO NEJLEPŠÍ SEL

Všechno nejlepší Sel :-) !!!!!!
  • nenavažuj se do me segry ty Winter Lily:-(jasni ti to je?????????
  • tak to maš pravdu že se selena gomez hodi k justinovi *3* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *1*
  • selinka je supr ale jedna drobunka vec me vadi chodi s bibrem ale jinak je hezka hezky zpiva a hraje seriali i filmy suprove *3* *3*
    • já si myslím, že se k sobě náhodou perfektně hodí...jsou zamilovaní až po uši a já jim to přeju :)
  • pavlusqa

Selenin Kluk

Chcete vedet s kym Selena chodí tak juknete na www.selenagomezweb.blog.cz a je to fakt bomba *1*
  • pavlusqa

SELAWARD

Máš nejakou svoji oblíbenou celebritu??? tak ji nominuj do souteže Selaward a uvidíš jak se pobere s ostatníma:) více na
    http://selenagomezweb.blog.cz/091 0/selaward-nominace#pridat-komentar
  • selenka.1

Ahoj

Je tu někdo?? *7* *15*
    • Re: Ahoj

Ahojky já.. *4*
      • selenka.1

Re: Re: Ahoj

Ahojík jak se máš?
        *4*
        • Re: Re: Re: Ahoj

dobře a ty?? *4*
          • selenka.1

Re: Re: Re: Re: Ahoj

Taky.. *4* a Co jsi dostala k Vánocům??
            • selenka.1

Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj

No já dostala Mp4a už jsem si tam dala Selenky písničky..oblečení...a ještě plyšákyno a nějakou tu kosmetiku..tak se měj a zase přijdˇ ať si pokecáme *15* *15* *1* *1* Páá
            • Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj

Novej telefon,oblečení...a takovou figurku psa velkou asi 30cm no a pak jetšě prašule a mamka mi potom dala ještě nějaký časopisy jako Bravo a tak..a co ty hele já už musim pa *9* Pááá *4* I LOVE SELENUSKA *14* *14*
  • sel.96

fotky :D

ze tří fotek se přidala jedna *9* no nic, du eště nějaký přidat *14* *14* *14*
    • sel.96

Re: fotky :D

to už si ze mě normálně dělaj pr...! *9* *9* *9* *8* Já přidala tolik fotek, a oni sem jenom 4 z nich *9* *9* *9* *9*
      • stormgirl

Re: Re: fotky :D

Mno, mě zatím nepřidali žádnou!!!!! *10* *16* *8*
    • stormgirl

Re: fotky :D

To znám, taky mě tím rozčilujou!!!! *16* *10* *8* *5*
  • Ahoj, před chvílí jsem se dívala tady na osobnosti a tam bylo napsáno, že Selena a Justin jsou ZASE spolu. Oni se snad někdy rozešli? Protože jsem to nikde nečetla. Tak dík za odpověď
    • trápnýýýýýý
    • Určitě se nerozešli. Podobných článků o jejich rozchodu jsem viděla hodně, ale raději jim nevěřit dokud oni sami to nepotvrdí. Ale nechápu jestli se chtějí těmito články zviditelnit nebo prostě se jim plést do života. Každopádně teda se nerozešli a jsou pořád spolu, můžeš to vidět kdekoliv na fotkách jak jsou všude spolu a drží se za ruce. ;)
    • Selenator
      Ne, nikdy se nerozešli. ;)
    • JJ oni se rozešli je to nějak rok ale jenom tak na měsíc a pak se dali zase dohromady...MYSLIM!!! *1*
    • JJ oni se rozešli je to nějak rok ale jenom tak na měsíc a pak se dali zase dohromady...MYSLIM!!! *1* *1* *1*
    • no jo jsou spolu.ty jseš trapná že tam máš fotku miley .jsi uboháááá miley je trapná selena je lepší(mnohem lepšínež miley)nulo
      • Andrejka10
        Seš taky k,,,a. To je její věc že tam má fotku s Miley Cyrus
  • stormgirl

Nostalgie... :-)

Tak...! Tvoje narozeniny před chvílí zkončily (ale ty určitě ještě oslavuješ... ;-), a já ti chci ještě jednou popřát a říct, jak je skvělý, co všechno jsi už dokázala!! Pamatuju si ještě tu malou patnáctiletou holčičku, co teprve začínala...! Změnila ses! Neříkám, že k horšímu, ani že mi tvá změna nějak vadí, já si jen tak nostalgicky vzpomínám, jak jsi byla taková malá, veselá, nevinná holčička, a najednou je z tebe... žena! Jojojo, je tomu tak!!! Tak snad sis narozeniny užila! :-)
    • Re: Nostalgie... :-)

Připadáš mi jako lesba! Mechceš za ní rovnou jet a sežrat jí láskou? Bože, jsi jak nějaké dítě které je nadšené když dostane panenku! Děláš jak kdyby ta čubka uměla česky a četla tady každý tvůj příspěvek... LOL
      • Re: Re: Nostalgie... :-)

Zajímalo by mě, kolik ti je, když tu děláš chytrou. :D Nikdo tu nepsal o tom, že si to Sel má přečíst .. Píšeme to proto, že jsme její pravý fanoušci, ale to ty stejně nepochopíš. Běž si obdivovat celevrity, které podle tebe něco ''dokázaly'' .. Také by mě zajímalo, proč píšeš k někomu, kdo se ti nelíbí. Neznáš jiný způsob jak se zviditelnit? :DD
        • Re: Re: Re: Nostalgie... :-)

Zviditelňovat se opravdu nepotřebuji, děkuju :-) Jen se snažím, aby tahle stránka opět dostala nějaký život protože co se tady není normální! Chodí sem samá děcka a pak to dopadá tak, je nejvyhledávanější ''osobností'' je někdo jako ona, někdo absolutně bez talentu.... Takže DĚCKA!! dál si obdivujte tyhle sračky... a já jdu, protože nemíním trávit více času s lidmi, kteří nejspíš nikdy nedospějí :-) Jdu... jdu si obdivovat Michaela Jacksona, Madonnu, Lady Gaga, a tak dále... protože TO JSOU OSOBNOSTI! Tak papá dětičky a nezapomeňte se na dobrou noc kouknout na kouzelníky z waverly :-D :-D :-D
          • verik93

Re: Re: Re: Re: Nostalgie... :-)

Tak hele ty Jebko! Já se na Kuzelníčky z Waverly moc ráda kouknu ♥..klidně i čtyřicetkrát za sebou....pak klidně zkouknu i Sonny a celej Disney channel...a víš proč? Protože tyhle seriály mají nějaký děj a hlavně jsou tam Oni-ti co něco dokázali!! Ty tvoje 'celebrity' jak ty říkáš nemají kousek citu...zajímalo by mě jestli dělají pro charitu(jako většina disney hvězd)aháá oni dělají viď? ale pak za to chtěj prachy nazpět!! To ti příjde normální? Nebo koncerty..o tom ani nemluvím...radši se svlíknou do naha aby měli nějaký fanoušky!!Tohle by nikdy Selenka neudělala a hlavně..když za ní příjde uplakanej fanoušek s tím že je šťastnej že jí vidí...tak ho obejme a dokáže mu že si jeho přízně cení ♥ Taky by mě zajímalo proč sem lezeš, když jí tady jenom urážíš...jsi asi fakt padlá na hlavu ne? Tvl tobě jako nepříjde Lady Gaga dětinská? když nosí na hlavě místo klobouku maso?:D Gaga je hlavně taky velká Děv*a!!a to tyhle Disney hvězdy nejsou ♥ Copak musí každá celebrita jenom fetovat, chlastat a šukat??...jenom proto aby je někdo jako ty měl rád?..Tak to sorry..Dej si na hlavu MASO, svlíkni se a jdi na koncert Lady Gaga a nech tady komentovat jenom opravdový fanoušky!! Vděk
            • stormgirl

Re: Re: Re: Re: Re: Nostalgie... :-)

Za dvojtečku pomlčku píšu já, protože mě štve, když ten smajlík nemá nos! A budu to tak psát dál! :-D :-) ;-)
            • 30.04.1998

Dobře ty xDDDD sto zabila tou poslední větou :DDD dej si na hlavu maso, vslíkni se a jdi na koncert lady gaga xDD VDĚK!!! xDDDDDDDDDDD heeeeeeeeeej :DDD a dost :D neasi zalez tohle je gang Disney :D
          • 30.04.1998

Mimochodem ty trapko :D jakej trapák v týhle době ještě za dvojtečkou píše pomlčku?? xDD ":-D" ??? :D xD
          • sel.96

Osobnost, Katy Perry a Lady Gaga? Proboha co tak převratného dokázaly? Nic! něřeknu Katy, ale Gaga na sebe poutá pozornost jenom svými kostými, jinak by byla úplná nula. Nemáš právo říkat nám děti, když ani netušíš kolik nám je let. Dítě jsi do 18 let, což ti neni stoprocentně.
            • sel.96

Jasně no :DDDD Tak tím pádem jsi dost stupidní když se ve 22 letech zabýváš něčím takovým. :DD
            • Re: Re: Re: Re: Re: Nostalgie... :-)

Hm a představ si, že mi je 22! To je překvapení, co holčičko?? :-) Příště si laskvaě netroufej říkat, že někomu nebylo 18, když neznáš jeho věk! ;)
    • Re: Nostalgie... :-)

Připadáš mi jako lesba! Mechceš za ní rovnou jet a sežrat jí láskou? Bože, jsi jak nějaké dítě které je nadšené když dostane panenku! Děláš jak kdyby ta čubka uměla česky a četla tady každý tvůj příspěvek... LOL

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit