-
good:D
hle tak ja vam neco povim:D sem rada ze uz se tu o ni nerikaj tak hnusný veci:D asik uz ty co ji nemaj radi prisli k rozumu a prestalo je bavit neustale nikomu nadavat co rikate?:D:D *3* *4* -
-
Re: good:D
jj suhlasim
-
-
ahoj
AHOOJKY...SELENA IS BEST!!!!I LOVE SEL!!!!WE LOVE SELENKA!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Narozky :)
Všechno nej :) *3* -
Selena si naj
-
Vše nej sel a hodne krasi
-
Selena je nej
Selena je nejlepší *4* *14* *14* -
jj
nejak tak *10* -
:)
Ahoj docela mě překvapil ten nárust novych příspevků:) Bohužel tu byly i docela dost negativní komentáře a určitě je to skvelé ,že se Sel zastávate:), ale myslím že takové lidi kteří Sel nadávají tímhle nepřesvedčíte naopak ješte víc vám budou chtít dokázat jak ji nesnáší,verte tomu sama jsem to zažila když jsem Selenu půlrok bránila:) Myslím že je lepší je nechat na pokoji!!! My o Sel víme sví a milujem ji *14* a ostatním to může byt jedno:) -
-
Re: :)
jo My SELENU milujem a on(a) ne já už si RR! všímat nebudu možná dá pokoj...řekla si to moc pěkně.. *3* -
Tos řekla pěkně :o) -
-
Re: Re: :)
Jojo přesně *3* *14*
-
-
JÁ SOUHLASÍM. NĚKDO SE PROSTĚ TÍM HÁDÁNÍM A POMLOUVÁNÍM USPOKOJUJE. *15* *15* *15* .TAKŽE AŽ TA NEBO TEN RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR DOSÁHNE USPOKOJENÍ,TAK MOŽNÁ VYPADNE. *1* . I KDYŽ MOŽNÁ TAKY NE. *9* . ALE TO JE JEDNO. AT TI ANTI FANOUŠCI JDOU DO PRDELKY. *15* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
=)
Jako správce jsem ted vymazala všechny negativní a urážející komentáře!!! Většinou to tak bývá že je píše jedna osoba akorát se vždycky jinak podepíše,takže nehroží že by Sel popularita klesala:) naopak tím že ji urážejí se vlastne o ni zajímají:D,ale říkám vám zbytečný psát urážející komentáře,protože je vždycky vymažuju:P -
-
Re: =)
Nechápu lidi co chodí na ostatní jen nadávat :/ -
-
Re: Re: =)
Taky to nechápu!!
I love Sel!!! *14*
-
-
-
18
sladkých 18.Konečně jsi dosopělá.JUPÍ JUPÍ *1*