Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • destiny-hope.cyrus

good:D

hle tak ja vam neco povim:D sem rada ze uz se tu o ni nerikaj tak hnusný veci:D asik uz ty co ji nemaj radi prisli k rozumu a prestalo je bavit neustale nikomu nadavat co rikate?:D:D *3* *4*
  • ahoj

AHOOJKY...SELENA IS BEST!!!!I LOVE SEL!!!!WE LOVE SELENKA!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Narozky :)

Všechno nej :) *3*
  • Selena si naj
  • Vše nej sel a hodne krasi
  • vanessa21

Selena je nej

Selena je nejlepší *4* *14* *14*
  • jj

nejak tak *10*
  • pavlusqa

:)

Ahoj docela mě překvapil ten nárust novych příspevků:) Bohužel tu byly i docela dost negativní komentáře a určitě je to skvelé ,že se Sel zastávate:), ale myslím že takové lidi kteří Sel nadávají tímhle nepřesvedčíte naopak ješte víc vám budou chtít dokázat jak ji nesnáší,verte tomu sama jsem to zažila když jsem Selenu půlrok bránila:) Myslím že je lepší je nechat na pokoji!!! My o Sel víme sví a milujem ji *14* a ostatním to může byt jedno:)
    • selenka.1

Re: :)

jo My SELENU milujem a on(a) ne já už si RR! všímat nebudu možná dá pokoj...řekla si to moc pěkně.. *3*
    • _vikiska_

Tos řekla pěkně :o)
    • britney-selena

JÁ SOUHLASÍM. NĚKDO SE PROSTĚ TÍM HÁDÁNÍM A POMLOUVÁNÍM USPOKOJUJE. *15* *15* *15* .TAKŽE AŽ TA NEBO TEN RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR DOSÁHNE USPOKOJENÍ,TAK MOŽNÁ VYPADNE. *1* . I KDYŽ MOŽNÁ TAKY NE. *9* . ALE TO JE JEDNO. AT TI ANTI FANOUŠCI JDOU DO PRDELKY. *15* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • pavlusqa

=)

Jako správce jsem ted vymazala všechny negativní a urážející komentáře!!! Většinou to tak bývá že je píše jedna osoba akorát se vždycky jinak podepíše,takže nehroží že by Sel popularita klesala:) naopak tím že ji urážejí se vlastne o ni zajímají:D,ale říkám vám zbytečný psát urážející komentáře,protože je vždycky vymažuju:P
    • _vikiska_

Re: =)

Nechápu lidi co chodí na ostatní jen nadávat :/
      • kikiss11

Re: Re: =)

Taky to nechápu!!
        I love Sel!!! *14*
  • sell

18

sladkých 18.Konečně jsi dosopělá.JUPÍ JUPÍ *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit