Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hitparáda

Ahoj..Hlasujte Pro Vaší Nej Celebritu.. Mooc Děkuju...: http://musicmania.cz/chart/374-Nej-Songy-1.html (vymazte si mezery) *3*
    • Re: Hitparáda

to je blbost fakt na takový stránce nemá cenu hlasovat a mils to stejnak vyhraje *3* *14* *14* *14*
      • Re: Re: Hitparáda

právě ta to má projetý....
        ....kdo vlastní moje srdce uh ah jééj oh baby... *15* *15* *15*
  • zanessa.h

...

Máte někdo facebook?

Já určitě Seleně přeju aby byla první a taky ji přeju vztah s Justinem a hrozně mě mrzí že ji někdo vyhrožuje smrtí
    • Re: ...

ahoj já mam jako nej. emily osment já jsem doopravdy Emílie *3* *3* *3* a selena neni tak špatná že jo
      *3* *3* *3*
      • mrpavelmartin

Milenci!

Sel je zabouchla do Justina Biebra a on do ni *14* *16*
    • kikulinka1996

Re: ...

já mám, a seleně to taky přeju vždyť jsou spolu tak šťastní *4* *3*
  • Narozeniny

Omlouvám se že až teď ale přece :D!! Všechno nejlepší, hodně zdraví a ať Vám to s Justinem klape =) ♥♥♥!!!Jste skvělí pár a moc Vám to přeju!!!! Ještě jednou VŠE NEJLEPŠÍ!!!!!
    • Re: Narozeniny

Thanks
      • stormgirl

Re: Re: Narozeniny

Vtipný, "Seleno"!! :-p
  • Ross.Selena
    http://img2.timeinc.net/people/i/2009/startracks/090601/taylor_lautner.jpg
    • fufhvztzgc *16*
    • dxthrzhrtzjgh *16*
  • https://www.facebook.com/Selena?fref=ts
  • Jsem ivanna bagova hhhhhh
  • *15* *15* *15* *3* *3* *3* *5* *5* ahoj selena gomes spozdravom sebastian
  • vobec sa mi nepacis neni si simpaticka ani niesi dobra spevacka spievas falosne a ani si neni dobra herecka vsade kde hras ma to nebavi lebo ten film kazis
    • a ty určitě zpíváš krásně vypadáš ještě co?............jsi vypatlaná *3*
  • Muj názor

Ahoj lidičky *3* nerada to říkam ale zmenila sme na ni nazor.drive sem jiensnašela hlavne kvuli jonas brothers atd. ale koukala sem na Wizards of wawerly place. neni to zas tak spatny.a hreje pry i v moderni popelce 2..byla sem nejdriv rozzurena ale ten film sem si pustila i dkyž anglicky takže sem enrozumnela ani slovo..ale pripadalo mi to upa mega....možna lepší než 1.rikam nevadí mi. *15* je good i dkyž není žadna moje oblibenkyne.čaute
  • 12mileynka12

miley je 100000000 lepsi

no jako ja nevim ale nepises se ze bychom nemohli psat na selenu spatny komentare jo proste miley je lepsi ja nevim proc ji mas tak rada vzdyt miley ukradla kluka a ted se pokousi taky myslim selenu *16*
    • melounek123

Re: miley je 100000000 lepsi

selena miley nepřebrala nicka ty p**o on se s ni rozesel a asi tak za půl roku si našel selenu ty kr**o to tu nepis
    • pavlusqa

Re: miley je 100000000 lepsi

Mužu se zeptat jenom kde ste to četli? Já ted práve četla v In Touch naprostou hovadinu zhe Selena Miley zradila a zhe ji prebírá Justina a Nicka! Ae jako ja ji nechci nak obhajovat ale vím určo zhe s Nickem i Justinem nic nemela takže ji neodsuzuj jen kvuli časopisovym drbu vždyt i o Miley se tam nekdy pišou nesmysli jako treba zhe nafotila ty nevhodny fotky a taky to nebyla až tak pravda nemyslíš? Jo a Selena nemá potrebu nikomu krast kluky pač podle nakych zdroju chodí s Taylorem Lautnerem! A jestli je Miley pro tebe lepší to už je tvoje vec *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit