Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mkbh

ahoj

Ahoj!Dřív sem Selenu fakt moc nemusela ale od té doby co sem viděla kouzelníky z waverly a kousek moderní popelky 2 tak je podle mě fakt dobrá herečka. Jenom škoda že moderní popelka 2 není u nás v češtině *4*
    • honey15

Re: ahoj

ono je to i možná lepší ... už vidím jak by to dabingem posraly ... stejně tak jako posraly stmívání - horší dabing sem ještě neslyšela
  • Všechno nejlepší

Všechno nejlepší Sel
  • sel.96

Kouzelníci z Waverly: Film

Dneska budou na našem Disney Channelu Kouzelníci: Film *14* *14* *14* Ve 12:30 *3* *14*
    • stormgirl

Re: Kouzelníci z Waverly: Film

Já ho viděla už nejmíň tisíckrát!!! *3*
      • Re: Re: Kouzelníci z Waverly: Film

NO TO JÁ TAKY,ALE POHLED NA SELENKU SE MI NIKDY NEOMRZÍ. *14* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
        • stormgirl

Re: Re: Re: Kouzelníci z Waverly: Film

Ale když s ní chodíš, tak se na ní můžeš koukat kdy chceš!!! :-p
          • Re: Re: Re: Re: Kouzelníci z Waverly: Film

NO TO JO A NÉ JEN NA OBLEČENOU JAKO VY VŠICHNI. *15* *15* *1* *1* *14* *14* *14* *14* ALE JÁ SE NA TO DÍVÁM,ABYCH SELENĚ UDĚLAL RADOST. V TÉ TELEVIZI TO NENÍ TAK DOBRÝ JAK NAŽIVO. *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • stormgirl

Re: Re: Re: Re: Re: Kouzelníci z Waverly: Film

Měl to být SOUHLAS!!! *1* *1* *1*
            • stormgirl

Souhlss!!! *1* *1* *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Kouzelníci z Waverly: Film

JÁ BUDU POŘÁD ŘÁDIT. V PLAVKÁCH JE TO DOBRÝ,ALE JÁ TOHO STEJNĚ VIDÍM NEJVÍC. *15* *15* *1* *1* *14* *14* *14* *14* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • stormgirl

Jojo, DIVOČÁK pořád řádí... :-D (Jo, ale v plavkách jsme mohli vidět Selenu všichni... :-S)
            • armenakos1

DIVOČÁK ZASE ŘÁDÍ *15* *15* *15*
    • Re: Kouzelníci z Waverly: Film

TAKY SE BUDU DÍVAT. *14* *14* *14* *14* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • piskot256

FUJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!

FUJJJJJ SELENA GOMEZ JE TA NEJĚTŠÍ PÍÍÍÍČA POD SLUNCEM!!!ONA FURT JENOM UBLIŽUJE MILEY CYRUS!!MILEY JE LEPŠÍ A SLAVNĚJŠÍ!!!A NĚŘÍKEJ TE ŽE JSOU NEJ KÁMOŠKY A NEBO ŽE TO NENÍ PRAVDA!!!PROTOŽE SE MÍLÍTÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!!!! *16*
    • madonnofil

Re: FUJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak jí ubližuje? *7*
  • Jo, je docela hezká. Ale to ja bych byla asi taky, kdybych byla tak hezká a slavná.
  • sel je dobrá herečka *14* ale jako zpěvačka no nic moc
  • pavlusqa

Disney Channel Games

Hejky viděli ste někdo Disney Channel Games 2008? Je to fakt bomba. Mohli by to dávat i u nás pač díky tomu jsem poznavala všecky Disney star a řeknu vám je jich hodně o kterych nemáme ani potuchy *1* *1*
    • Re: Disney Channel Games

a copak to je to disney channel games??
      • pavlusqa

Re: Re: Disney Channel Games

to je proste takovej porad kde souteží všechny disney hvězdy a koná se to každej rok je to proste supík zabavny jsou tam JB nebo taky Miley Cyrus proste všechny teen hvězdičky z Disney kanalu užasnej porad fakt *1*
  • high-school-hilary

Sel je už devátá!

Super ! Sel je v žebříčku celebrit na první straně už devátá! To je super! Je vidět že je pořád oblíbenější§
    • _vikiska_

Re: Sel je už devátá!

Jo no, jen ať jde pořád náááhoru a nááhoru :D
  • andreak

všechno nej

všecko nejlepším tvým 18 =o)
  • tfpdaa

Who Says

Tak jo...video na Who Says už je v naší zemi dostupné. Tady je odkaz ;) *14* http://www.youtube.com/watch?v=D31Gzfe2yL0
    • stormgirl

Re: Who Says

Už jsem tady odkaz dávala! *3*
      • tfpdaa

Re: Re: Who Says

promiň já si jen nevšimla ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit