-
jj
miley je dobra a neverim tomu ze selena je pred ni to neni pravda nechapu proc tu tu pisete -
-
Re: jj
miley je blbaaaaaaa sel je dobraa tak si radsi napred rozmysli co pises miley je ne blbsi fuuuuuuuuuuuuuuuuj *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
Re: jj
třeba to je pravda a Miley je druha....vsak to taky neni spatny misto.... *1*
-
-
8.ball.8
Nevím jak ty, ale já jsem kluk. -
-
Re: 8.ball.8
Vidíš to, ještě lepší, kdybych měl prohlížet profily kdo je muž nebo žena, tak nedělám nic jinýho. Jen si změň ikonu, bože. *5*
-
-
HALO
TAK JSEM TADY A SNAŽÍM SE. *15* . JO ŽÁDNÝ ŠKAREDÝ KOMENTÁŘ SE TU NEOBJEVUJE. *4* . JEN TAK DÁL. *14* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: HALO
Ahoj *15* -
-
Re: Re: HALO
NO AHOJKY. *15* *1* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: HALO
ahojky *4* no to je dobře kdyby sem chodil zase ten RR! *8* no to je jedno nebudem si kazit dobrou náladu na téhle diskusi *3* -
-
Re: Re: Re: Re: HALO
JO TEN RRR NÁM NESTOJÍ ZA TO, ABY JSME SI KAZILI DISKUZI. *3* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
-
-
Marketa
happy brzday sell *4* *4* -
Možná někteří z vás ví že na stránce disney magazín se píše že Selena čeká dvojčata. *8*
-
to tak zase
to tak a co ti na miley vadi -
D*S
no Selena je upe boží na jetixu se mi hrozně líbí jak se oblíká.. ale ona i ve skutečnosti chodí hezky oblečená.... ona je pstě nej..!! je lepší než miley alespon pro mě..ano ano miley je slavnější než Selena a taky asi hezčejš zpívá to se musí uznat ale SDelena je třeba odost hezčí než Miley...a Demi LOvato???? fuuuj!! nechápu jak se někdo tak hezkej jako Selena může bavit z takovou hnusotou jako je Demi LOvato!! taková kr*** krajer si na něco co neni!! Selena je odooost lepšííí než ona!!!! Selíí** fandíím ti!!!! -
-
Re: D*S
mas pravdu ve vsem sel je nej miley ble a demi este vic ble a sel spiva lip nes miley *14* *14* *14* sel je proste nej!!! -
Re: D*S
v jednom s tebou souhlasim.....s tim že je lepší a určitě i hezčí než Miley...ale v tom druhym....v tom s tebou teda nejsem...Demi je stejne dobra jako Sel...mozna o trosicku,malilinko, ale fakt jen ždibec horsi,ale presto....jsou ty dve nejlepší herecka dvojice v "Dysney rodině".....a PpP.....je dosti podařenej film....kdyžtak se na nej koukni...a mozna zmenis nazor na Demi.... *14*
-
-
KUK
VŠECHNO NEJLEPŠÍ SEL. AT SE TI DAŘÍ. *3* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
http://eliskakrejzova.blog.cz/
http://eliskakrejzova.blog.cz/ -
Happy B-day
Happy B-day Selly.We love you ;*