-
máš b log?
Máš blog, selenka.1? *4* -
-
Re: máš b log?
nn nemam a ty? *3* -
-
Re: Re: máš b log?
hele tak já musim Pa Selenky *15* *15* *15* *15* *15* *4* *3* -
-
Re: Re: Re: máš b log?
pp *4*
-
-
Re: Re: máš b log?
mám *15*
prepáč že som tu nebola pokúšam sa robiť layout *15* -
-
Re: Re: Re: máš b log?
*3*
-
-
-
-
narozky
Vše nej k narozkám Selčo *3* -
HLASUJTE PRO VAŠÍ NEJ STAR SONG OF THE YEAR http://admin.musicmania.cz/chart/533-Song-Of-The-Year-1.html
-
No všechno Nejlepší...Užívej život je krátký... *15* *15* *15* *15* *15*
-
nesnáším ji *15*
-
je krásná
ahojte selena je krásná miluji jí je tak úžasná chtěl bych se s ňou vyspat *14* a přitom se k soubě hrozně hodíme *3* hannah je taky hezká *8* ale selena je úžasně hezká *14* každý kdo to popře je idiot *13* *16* *8* *10* *9* -
-
Re: je krásná
JJ máš pravdu je užasná *14* *14*
-
-
Trapas
TAK A DOST, už je to trapný, Miley se do HM dostala první a asi týden potom se tam dostal její taťka. Proč se vy, fanoušci Seleny a vy, fanoušci Miley nemůžete spojit. Já mám radči Miley, ale Selenu neodsuzuju jenom kvůli tomu, že mám Miley radči. K tomu, když byl casting na HM, tak její táta tam s ní nebyl.
Tohle je odpověď na všechny trapný komenty, který produkujou někteří fanoušci Sel.
PS: Sell přeji všechno nejlepší k jejím 18-tým narozeninám:)) -
Selena gomez podle mě už ne chodí z justinem biebrem *4*
-
Ani zpívat neumí,jediný kvůli čemu se proslavila je Bieber *12* *7*
-
selena and mileey
tento profil je pro fandy sleneny a ne pro "uražte selenu jak nejvíc můžete"... zbytek populace co maj radši Miley by se mohli přesunout na její stránky a nebo se vyjadřovat přiměřeným způsobem... a neurážejte selenu když jí tady má někdo rád *13* to si udělejte blog ale tady to faght nepište *13* *13*