Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak se jmenuje ten borec co s ní hraje v klipu Love you like a love song?ten blonďatej dlouhovlasej?nevíte to někdo?
  • ja se vam nepřiznam k čemu by jsem se vam měla přiznat ja jsem beyonce a vite co řeknu to svímu manažeru a ten to nahlasi policii a muže vas zatknout *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* tak přestante mě kritizovat nedam vam moje listky na concert a určitě ne tobě violettaleon a tobě taky neeee CEA nikomu z vas jenom VERONICE ta je na mě mila a co vy čarodějnice veliky
    • ViolettaLeon
      Ale ta VERONIKA o tobě nic nenapsala!!!To nechápu Beyoncé!!
  • je mi jedno co si o moji starši sestře myslite , ale já ji mám rada tak , že dost . *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • hele ty květo tady jsou komentaře o seleně ne o tvi vypatla...ny rodině a o tobě!
  • no jo,

to je ta z toho seriálu-Barney a jeho přátelé *3*
    • ilonka94

Re: no jo,

eeeeeeeee *7* .....jo
      • Re: Re: no jo,

na JIM-JAMu to dávají *3*
        • piskot256

Re: Re: Re: no jo,

jááj jak malé děcka!!
  • čsps

jste fanoušky Seleny Gomez?ano?tak si kupte new Bravo Girl je tam plakát a křížovka xDjá už ho am je suuuuuupeeeeeer *14*
    • 8.ball.8

A rychle všichni pro BRAVÍÍÍÍÍČKO!

*1*
      • ilonka94

Re: A rychle všichni pro BRAVÍÍÍÍÍČKO!

frnkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk..... ........
        • selena-website

Re: Re: A rychle všichni pro BRAVÍÍÍÍÍČKO!

3tasný nový rok!!
        • 8.ball.8

_

Už ho máš? *4*
  • martas33

Selena Gomez

Selena Gomez je lepší zpěvačka,i lepší herečka,a je pěkná a Hana Montana písne si nepíše sama
    (LAMA) herectví FUUUUUUJ
    • selenka.1

Re: Selena Gomez

jo sel je NEJLEPSI!!! *14* *14* pokud nebudeš proti přidám si tě do prátel..dyžtak se vymaž.. *3*
  • selena-evicka

vše nej

Hodně štěstí Selly
  • Anna.N
    Vím, že je to už starý, ale stejně je to dobrý. :)
    http://www.youtube.com/watch?v=cDIHJdyHQes
  • stormgirl
    ??? :-O
    • Re: omlouvám se

TUTO OMLUVU JSEM V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NENAPSALA, NĚKDO SE ZA MĚ VYDÁVAL !!!!!!
      • Re: Re: omlouvám se

TAK BĚŽTE OBĚ NĚKAM. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
        • stormgirl

Re: Re: Re: omlouvám se

To by mě fakt zajímalo, kdo by se asi chtěl vydávat za někoho, jako jsi ty... !!!!
          • Re: Re: Re: Re: omlouvám se

ASI TAKY NĚJAKÁ PIPKA. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • stormgirl
              Pche, JÁ? Já to nepsala, no dovol?!! *16* To nevím, co tohle znamená, ale až na to příjdu, tak někomu vypráším kožich!!! *16* *10* *8*
    • Re: omlouvám se

TO JE DOBŘE,ŽE SI TO POCHOPILA.TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
      • armenakos1

Re: Re: omlouvám se

myslím že za to cos tady všechno napsala jenom pitomá omluva nestačí..!!
  • armenakos1
    hej ted běží na Nově film "A zase jedna popelka" a hraje tam Selena... znáte ten film někdo ??? *7* *8* *8*
    • znam.
    • já ho znám :D :p jee tam krasnej klukk .. ta selena gomez vyhraje studium a pujde studovat a potkaji se na maskarnim plese :-) tam si zatancovaly .. selena byla pro nej krasna holka..no a pak ji zacal hledat zatim co domini .. mela party rekli si to tam on ji pozval na rande pak se vzbudila a dostala dopis na studium jela skatebordem do skoly a videla tam jeckyho :DD hned mu to řekla a po škole šly zkoušet tanec u uklízeni pak jecky skladal pisen .. a selena zpivala druhej hlas (mery ¨) musim cus *8*
    • Jo já ho znam je moc hezkejj a ten drew seeley je moc taky hezkej nemyslis ?? :DDD
    • Selenator
      Jasně že znam ..
    • ano, viděla jsem ho cca před rokem, sice pěkný ale....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit