Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mno...

takze mam pravdu v tom scanu byl a i Miley ale v zebricku o cem maj lidi nejvic blogy:D:D:Dnjn Miley je nej !jedno bude selena lepsi nez Miley??Jenou to nemusi bejt i vůbecxD!
    • Re: Mno...

hele tobe jde oto 1 me oto 2 a tohle je moje zaverecne slovo:
      I Say Miley & Mandy
      You Say DemiLovato.Com
      I Say MileyCyrus.Com
      You Say Get Back
      I Say Fly On the Wall
      You Say Sonny With A Chance
      I Say Hannah Montana
      You Say Wizards Of Waverly Place
      I Say The Secret Life Of The American Teenager <33
      You Ask For Unreleased Song,Pics,&More
      I Say Go Siqn Up On
      You Say Nelena
      I Say Niley!<33

pp nebudu se tu svama hadat pp a MILEY A NILEy 4E *14* *14* *14*
      • we-jush

Re: Re: Mno...

To už si tu jednou psala.. :D A nikdo se tu nehádá je to jenom wýměna názorů To je něco jiného kdyby si to náhodou newěděla.. :D A niley je pěkně staréé.. :D :D :D Ale tak newa.. :P
        • destiny-hope.cyrus

Re: Re: Re: Mno...

no jako ze by bylo niley staré o tom nevim zas tak starý to neni a tohle a vymena nazoru?! ou ou holcicko to si nejak prestrelila porad mas jeden a ten samej nazor ne?? jakapak vymena?!:D:D
    • we-jush

Re: Mno...

A co ti příjde wííc O kom mají wíce lidí blogů a nebo o nejžhawější díwku? :D No mě spíš to druhé a toe Sel. Takže se ještě trošku kochej že Miley je ještě widět příde Another cinderella story a je konec.. :D
      • we-jush

Re: Re: Mno...

To lenusicka23 : Došly ti slowa? :D Ani se ti nediwíím. :D myslíím že už ses smířila stím že je Sel lepší a to o hodně než Miley.. :D A neboj Sel fanoušci přibydou.. jen co wyrazí na turné s DEmi.. Takže si to potom ještě někdy powíme jestli je furt nej Miley ju? :D
        • Re: Re: Re: Mno...

chapes ja se tu swama neci hadat jukni an osobnosti ze miley je lepsi kdyby byla lapsi selena tak je 1 NE?
          • we-jush

Re: Re: Re: Re: Mno...

Ale taky jak dlouho je Miley známa? A kolik wydala cedel? No srownej si to.. A možná ti to dojde.. :D Ale i když tobě w žiwotě..
            • destiny-hope.cyrus

Re: Re: Re: Re: Re: Mno...

miley ma miliony prodanejch desek a slavnej seriál....ma skvelej hlas nadherne zpíva a skvele se oblíká je nejuspesnejsi a nejbohatsi teeneger na svete ma krasnyho pritele a skvelou rodinu....nestaci tak dál natočila svuj vlastni film ke kteremu nazpívala pisne mimochodem moc krasny pisne a scenar byl taky podel ni....vydelava kazdou hodinu velky penize a je hezka...je dobra ve zpivani tancovani a hrani vyšívá plete a ma super kamose a tatu o kterym si muzes nechat snit...porad nestaci?! mela toho nejuzasnejsiho pritele Nicka Jonase a zna se s tolika hvezdama...na youtube ma se svoji nejlepsi kamoskou svoji show..porad nestaci?!tak dál prispiva na charitu a to ze nafotila ty fotky je pouze a jedine jeji vec a nam do toho nic neni ty fotky nemeli bejt urceny pro verejnost!! ona nemohla za to ze nejakej hekr se ji naboural do pocitace..hle jeste ti to nestaci?!!rekni ja pridam!!
            • Re: Re: Re: Re: Re: Mno...

pak komu došli slova hele ty mas rada selenu ja miley prom me je miley lepsi pro tebe selena!Mno miley tu je dlouho ale vysekasata jak je selena lepsi mno zatim(kdo vis jestly vubec bude)horší
            • we-jush

Re: Re: Re: Re: Re: Mno...

Jdu nemá to stebou cenu.. Ty už stejně chápeš že je Selena Nej.. :D Takže newíím o čem je řeč.. :D A nezapomen mi tu zase něco nechat rááda se zasměju.. Selena je pstě nej.. :D
  • ¨Re:CD!

kujůů kdyby ste ho někdo viděl v nákym kamennym obchodě tk dejte pls okamžitě vidět =o* *14* *14* *3*
  • maryh

sELY A DEM V TV

hOLKY viděli jste někdo včera na tv joj dávala ako chránit proncezny,to byla fakt super hrála tam dem ia sely.Škoda že to bylo ve slovenštině,ale upa nejky filmík!!! *14* *14* *14* *14* *1* *1* *15* *15* *15* *14* *14* *5*
  • dina97

Pište co si myslíte!

Co myslíte je Sel jěště panna a nebo už né?
    • nicola14

Re: Pište co si myslíte!

já myslim, že ne...vždyť už jí bude 19 a navíc, jak teď spolu chodí s Justinem...no newim, ale řekla bych že není ;)
      ale je to její věc, i když by bylo divný kdyby byla v 18 ještě panna...a zrovna ona, taková sexy holka! <3
    • Re: Pište co si myslíte!

NENÍ. *1* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
      • stormgirl

Re: Re: Pište co si myslíte!

Proč myslíš že není?
        • majda005

Re: Re: Re: Pište co si myslíte!

NO PROČ ASI? ALE FAKT NEBUDE. TO BYCH SE DIVIL. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
          • stormgirl

Re: Re: Re: Re: Pište co si myslíte!

Hele, mě je to vlastně celkem fuk... :-D
    • sel.96

Re: Pište co si myslíte!

Neřešim to, protože je to její osobní věc, takže tě to nemá co zajímat.
  • Bydlim ve Svitavy
  • Selena vypadá a je úžasná!!!
  • miss.simush

Sel

selenka.1 už jsi tu? *7*
  • kikamez

Selenka

Ahoj jenom se chci zeptat jak je to se Sel. Je podle mě moc hodná a talentovaná, ale četla jsem že " zaůtočila na fanouška ". Co je na tom pravdy? Kde se to dozvím? Díky za odpověd. =)
    • disneystarsfan

Re: Selenka

Tak to je velká LEŽ,protože Sel je určitě moc hodná..všude to píšou..Nikdy by nikomu neublížila..jo,a nechci urazit fanoušky Miley Cyrus,ale selena je podle mě o hodně lepší než miley cyrus..miley jsem měla taky moc ráda,ale to bylo před tím,než se změnila v tu rockerku..takhledrsná se mi už vůbec nelíbí..a snad nejsem sama..Sel prostě zbožňuju!
    • _vikiska_

To by podle mě v životě neudělala, mám o ní blog už dýl jak rok a ještě jsem ani neviděla třeba nějaké video nebo tak, kde by byla na nějakého fanouška nepříjemná. Ona miluje své fanoušky a taky to tak vypadá ♥
      • kikamez

Re: Re: Selenka

Děkuju moc všem co mi odpověděli. Já jsem to věděla že jsou to jenom hnusné drby =) (aspoň jsem si to myslela ne věděla *1* ). Takže děkuju moc =)
        • hello

ano ano ale možno je to pravda že spolu chodia ale mne je to fuk ja mam velmy rada selenu gomez je proste špica *3* *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* a je ako anielik
    • pavlusqa

Tohle je jenom fama:))...Selena ma opravdu sve fanousky rada a narozdil od jinych celebrit na ne neni hruba:)
      • Re: Re: Selenka

Sel by tohle nikdy neudělala, koukala jsem se na Ramonu a Beezus nějakou část se zákulisí a tam zrovna povídala něco o fans a pak jim tam podepisovala plakáta atd. a dokonce se podepsala na tričko jednoho kluka na kterým byla Sel dobrý ne
  • I LOVE SEL

I LOVE SEL I LOVE SEL I LOVE SEL I LOVE SEL I LOVE SEL I LOVE SEL I LOVE SEL I LOVE SEL I LOVE SEL I LOVE SEL I LOVE SEL I LOVE SEL I LOVE SEL I LOVE SEL I LOVE SEL *14* *14* *14* *14* *14*
  • je krásna a okouzlujicí ale s Justinovy se vubecc nehodii ZDA S EMI,ŽE JE LEHKÁ ŽENA
    • Nauč se psát česky, ano? Jinak pokud budeš psát takhle nečitelně (protože to nejde přečíst) tak tu komentáře nemusíš psát vůbec! *12*
      • Nebuď tak hnusná!!!!!! Jsi praštěná? Proč to sem píšeš?
        • Já nejsem praštěná! Já jen, že to vůbec nepřečtu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit