-
Sel vs.Ash
Tak co?Selena Gomez nebo Ashley Tisdale?
Já osobne teda Selenka *14* -
-
Re: Sel vs.Ash
rozhodne selena.....takovi blbi votazky -
Re: Sel vs.Ash
selenka
-
-
Nenene
I když mi budete vymazávat komentáře, tak spolu prostě nebudou chodit!!! -
Volettaleon nejmenuješ jse nahodou Veronika Kyncova? Viš proč protože moje kamoška Sofie mi řikala že zna holku Verču a že pišeš na osobnostech Seleny Gomez! Nezname se? *7**7**7**7*
-
-
Sorry nasala jsem Volettaleon ja chtěla napsat violettaleon sorry aby jses nemyslela že ti nadavam.
-
-
No jmenuju a jeký má příjmení ta tvoje kámoška a jak se jmenuješ ty??
-
-
Ja jse jmenuju Bara a ta moje kamoška jse jmenuje Sofie Butcová ale ja fakt nevim jestli jse znate ale když vi jak jse jmenuješ tak asi jo *7**7**7**7**7**7**7*
-
-
-
-
si strašna *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *11* *11* *11* *10*
-
-
Kdo je strašný??? *8* *8* *8*
-
-
Ja jsem strašna?
-
-
-
Mno...
jak wim ze pride k nam??PANEBO6E jednoduše OMG už je stanooveny datum!!xDxDOMG!!!a ja nejsem urco jedina fanynka Miley jukni na osobnostech a kdo je prvni ?MIL!sse uklidni a selena proste opirka ejvetsi a nebudu se svama hadat pp MILEY AND NILEY 4E *14* *14* -
Selaward
Selaward! Pls zapoj se a nominuj svou best celebritu:-)na www.selenagomezweb.blog.cz -
Ahoj selena gomez prides na moje kamaratkine narozki a velmi ta prosim donees jej dord a velmi ta prosim aby si doniesla aj violettu a maxa tomasa francesku leonA LUDMILU A KAMILU A NATY A BRODVEJA PABLA A ANDRESA A TEBA prosim ta oto velmi pekne ta prosim leb a k neprides budem, plakat a nebudem ta pocuvat diky ahojky dobre ale n o toto ta prosim velmi pekne a este ras tťi velmi dakujem ahojkkky smajlik a dones jej leona a vsetký z jerje studia dakujem ahoj v *16* som rvoja velka faninka dakujem este raz ahojjjj ahoj moja spevacka ahhhojjjky
*2* *15* *3* -
-
stejnak nepřijde a budes brečet *10* *13* *9* *7* *5*
-
-
Po tý Denise to vůbec nepřečtu!
-
-
*1* *1* selena zaprví o týhle stránce neví neumí česky a máš chybi ty jména se takhle nepíšou a za pátý ??? opravdu si nepřemýšlela?
-
-
-
SELENA
SELENA JE BEZVA. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
selena justin splu
Selenaa justin jsu spolu! *16* *16* *8* *8* *8* *8* *15* *15* *15* -
-
Re: selena justin splu
To je novinka! Bože ... -
-
Re: Re: selena justin splu
Sorry to jsem nepsala já!!
moje sestra mi šla na account!
Sel.96 --> nemusíš hned vystartovat s těma tvýma urážlivýma poznámkama!
a že spolu chodí vím dávno! *1* -
-
Re: Re: Re: selena justin splu
o vystartování poučuj někoho jinýho... nejspíš sama sebe... nenávidím lidi tvýho typu!!.... někoho poučujou ale sami to dělaj!!! proliskat tě !! *16* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: selena justin splu
AHA PROLISKAT SI NAPSAL. JÁ CHVÍLI VIDĚL POLASKAT. *15* *15* *15* JÁ UŽ ANI NEVIDÍM JAK JSEM OSLEPEN SELENINOU KRÁSOU. *14* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: selena justin splu
promin ty jedno vymaštěný miminko ale jedinej kdo tu chce být zajímavej seš ty....... namyšlená nána si tady akorát ty.... seš malá nevyspělá vymaštěná blbka která sedí za komplem.. hubu si na nás otvírá ale na živo by nám neřekla ani Bůů... takže se radši sklid a nepřej si mě nebo někoho z ostatních potkat protože bys dostala na hubu *4* *3* -
armenakos děkujííí že píšeš na seleny diskuzi aspoň bude míít hodně *15*
a nezajíme mě ani sel.96= namyšlená nána
armanakos1 = namyšlenej frajíírek
divočák = upe trapák! stim 101.bla bla bla!
[jenom chce být zajíímavý] *15* -
AHA,A BYLO TO URČITĚ NA DISKUZI MILEY. UŽ SI VZPOMÍNÁM. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OOBJETNÍK. THE END. -
na to jsem se tě ptal já a pak se k té mojí otázce přidala i uživatelka kajuska4 *3* *4* *15* -
ALE NA TO UŽ SE MĚ NĚKDE PTALI A JÁ TO UŽ PSAL. NO JÁ VŽDYCKY PÍŠI VELKÝMA PÍSMENAMA,ABY TO BYLO DOBŘE VIDĚT. NO A TEN KONEC PROČ PÍŠU? TŘEBA PROTO,ABY SE NĚKDO ZEPTAL,PROČ TO PÍŠU. *15*. POPRAVDĚ NĚCO TAK UJETÝHO NAPADLO KAMOŠE VE ŠKOLE A MĚ TO PŘIŠLO TAK DIVNÝ,AŽ SE MI TO ZALÍBILO,NO TAK TO PÍŠU. NO A DIVOČÁK JE NORMÁLNĚ PŘEZDÍVKA,PROTOŽE JSEM TAKOVEJ DIVOKEJ,ALE NA TO SI SE VLASTNĚ MYSLÍM UŽ NEPTALA. TAK CO,VYSVĚTLIL JSEM TO DOBŘE? *15* A ZAS TO NAPÍŠU-TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
DIVOČÁK: Proč si tu neuděláš profil a nepíšeš malejma písmenama ? :D A pro za každou větu píšeš TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. ? :DD Docela mě to zajímá už delší dobu :DDDDDD
-
-
-
-
-
-
PLAKÁT
V NĚMECKÉM BRAVU JE PLAKÁT SE SELENKOU. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.