Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hele víte jaká je ořezdívka Seleny:Sel,Selz,Selly. *15* *15* *15*
    • KristieS
      To by bez tebe opravdu nikdo nevěděl *15* *1* *15* *1*
    • tajemna3473
      To je fakt legrační::: *6*
    • Selenator
      Vážně? To bych bez tebe nevěděla..
  • Kecala jsem že bidlim v Praze.
  • pavlusqa

NAPOSLED

NWM proč mi to nende ale pokud chceš tak koukni na www.selena-online.blog.cz do galerie a na scany a tam to nandeš me to proste nende soráč a jestli se opakuju tj možny jenže možny taky je zhe ty to porad nechápeš *1*
  • vanessavk

správce

ahojky sem správce selenky ako pavlusqa dúfam že nikto nebude nadávať tej najkrajšej dáme takže ak tu ktosi bude nadávať milučkej selenke správa je odstranena *14*
  • miss.simush

???

cawky!!!je tu nekdo pokecáme? *1*
    • selenka.1

Re: ???

ahojky já *4*
      • miss.simush

Re: Re: ???

když tak chceš download?
        • selenka.1

Re: Re: Re: ???

dobrý..ale dík.. *3* *14* líbí se ti písnička Naturally?
          • miss.simush

Re: Re: Re: Re: ???

Jj ta je taky hezká *14*
      • miss.simush

Re: Re: ???

cawky jinaak víš že seleně vyšel new album?(asi jo ) *1* *1*
        • selenka.1

Re: Re: Re: ???

jj..supér.. *14*
          • miss.simush

Re: Re: Re: Re: ???

tak když chceš tak ti do správy napíšu download na fallin down nebo jak ce to píše *16*
            • selenka.1

Re: Re: Re: Re: Re: ???

Hele já už budu muset jít no myslim že se stejně tady ještě potkáme zatim se měj ahoj *4*
  • mileycyrus2111

pro Fanoušky Seleny Gomez

Ahoj Fanoušci Seleny Gomez Mám Pro vás Mega suprovou zprávu!!Teď si píšu s Jejím Bratrancem Braisonem Newsonem a Ptala jsem se ho jestli On a Selena Gomez mají v plánu navštívit Čr a On napsal "maybe some day"
    Takže držte mi palce a snad přijedou!!Jo mají přijet Jonas Brothers a Miley Cyrus a možná Demi Lovato!!Ale Jonasové určitě!!Takže držte mi palce jdu překecávat!!! *15* *15* *3* *8*
    • makyka95

Re: pro Fanoušky Seleny Gomez

Takvý kecy :D :D :D *3*
      • makyka95

Re: Re: pro Fanoušky Seleny Gomez

armenakos1 Dobře ty
        *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • kakikurma

ahojky.super muzu se zeptap kde a jak si snim pises dekuji *3*
      • Re: Re: pro Fanoušky Seleny Gomez

Ahoj ano odpovím ti..Píšu si s ní přes Fb..A S Demi Lovato si trochu píšu!!Ale spíše s její sestřenicííí:)
    • Re: pro Fanoušky Seleny Gomez

Krista ty sa ukľudni ty iné blbosti trepeš ... Inak red všetkými vizaráš tak trápne že to ež pekne neni *3*

a zase naše známá mileycyrus2111 žejo?? holka sakra kdy ty už si dáš pokoj? aspoň že jsi uznala, že to ujdajný s čim sis psala nebyla Miley Cyrus ale nějakej FAKE! *15* *15* *15*
      • mileycyrus2111

Re: Re: pro Fanoušky Seleny Gomez

Tak mi klidně nevěřte já jí klidně zavolám na mobil!!!Jestli chcete tady vám dávám její telefonní číslo!!Je to (214)3069590!!!!Jo tak jí zavolejte ale bude vám to stát hodně!!! *8*
        • Re: Re: Re: pro Fanoušky Seleny Gomez

btw...zkoušela jsem to a hlavně že mi to řeklo že volané číslo neexistuje! *15* *15* *15* *15*
          • Re: Re: Re: Re: pro Fanoušky Seleny Gomez

TAK TO JE TEDA PRDEL. *15* *15* . MĚ BY TO ANI NESTÁLO ZA TO,ABYCH TO ZKOUŠEL,PROTOŽE MI BYLO HNED JASNÝ,ŽE JE TO BLBOST. *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: pro Fanoušky Seleny Gomez

Twe víš že si už s tím trapná...že bydlíš v USA haha to možná jo tam může bydlet kdokoliv ale že mám stars čísla a voláš si s něma každej den a že si s něma BFF to těžko..taky můžu říct že moje teta je v USA (tož to je prawda)a chodí s Vaness ven na kafé..twe přemýšlej nejsi trochu nemocná..twe *15* běž na vyšetření!! *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: pro Fanoušky Seleny Gomez

kecy,kecy a zase kecy! =P NAJIVKOO!! =D
            • mileycyrus2111

Re: Re: Re: Re: Re: pro Fanoušky Seleny Gomez

Hale Já si nevymejšlím!!!Jo a Navíc To číslo je nějak do jiného zahraničí a navíc na to číslo jsme volaly a byla nedostupná že prej volá!!!Jo a volaly jsme Jonas Brothers a myslím si že nám to zvedli a navíc nám to říkalo že se to pošle Jonasům a oni nám zavolaj zpět!!!!!Takže toho nechte jo a navíc pro AAP:Někdy začíná ale začíná to v Americe na 818!!!!Víš!!Jo a navíc mi selena zavolá až tu bude!! *8* *8*
        • Re: Re: Re: pro Fanoušky Seleny Gomez

no jo to je zase to samý jako když jsi nám dávala kontakt na Mileyin skype co??? hlavně že byl falešnej..a čísla v Americe začínaj na 413...už to vidim dopředu jednou si sem přijde hbdelfin a zase tě seřve jak malýho haranta...=D a ty se pak budeš omlouvat, že jsi nepoznala že je to fake atd....
    • smooly

Podle mě Sel neplánuje koncert v ČR a už vůbec ne nějaký výlet jak píšeš.. *7* ¨Je to blbost, ale jestli tedy máš kontakt na takovýhle hvězdy tak se s námi poděl..Ale myslím, že sis to vymyslela!! *13* Ale toto si laskavě nech pro sebe nebo pro kamarády do školy, my si myslíme že žvaníš blbosti!

Co to plácáš to je pěkná kravina !!!
      1) pochybuju, že zrovna ty z celýho světa si dopisuješ ze Selenou nebo jejímy příbuznými
      2) Selena v blízký budoucnosti do ČR nepřijede, možná do Německa nebo Francie
      3) Nepiš sem takový kraviny, když to není pravda *10* *13*
  • kajuska4

..

Nová písničky od ní!JE NEJLEPŠÍ!
    http://www.youtube.com /watch?v=zSNRPw0CZak&feature=player _embedded#at=109
    • Re: ..

napisto s rozumem tu pisničku!!!!!!!!!!!!!!!
  • Selena a Justin

Líbí se Vám Selena s Justinem?? nebo víc Selena s Nickem?? Pokud chcete vědět více o Sel, klikněte na: selenaweb-fan.blog.cz
    • stormgirl

Re: Selena a Justin

Selena a Nick nikdy nebyli pár!
    • Re: Selena a Justin

SELENA S DIVOČÁKEM. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
      • stormgirl

Re: Re: Selena a Justin

Super, to bylo vtipný! Konečně jsem se mohla na týhle diskusi taky jednou zasmát, po tom dohadování s Janet. Ať si každý říká co chce, ale já myslím, že DIVOČÁK je super! Jen tak dál! :-* :-D
        • Re: Re: Re: Selena a Justin

DÍKY ZA POCHVALU. TA POTĚŠÍ PO TĚCH NADÁVKÁCH. JÁ SI ZAS MYSLÍM,ŽE SUPER JE STORMGIRL A ARMENAKOS :D TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
          • Re: Re: Re: Re: Selena a Justin

JO A MIMOCHODEM RIO: JÁ NIKOMU ZA JEHO NÁZOR NENADÁVÁM A JEDNOU KAŽDÝ ZMIZÍ :D I TY :D TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: Selena a Justin

:DDD :DDD
            • stormgirl

No, když už jsi "zakomplexovanej"... :-DDD
            • armenakos1

:DDDD :DDDDD hele jaktože se o mě tady baví a já o tom nevím... no rychle musím někomu vynadat za jeho vlastní názor :DDD :DDDD :DDDD
      • SELENA A DIVOČÁK

To bylo fakt dobrý!Bože to je ujetý SELENA a DIVOČÁK.Ale na tomhle podivném světě je dnes už možné cokoliv.
        • Re: SELENA A DIVOČÁK

NO PRÁVĚ. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
          • verik93

Re: Re: SELENA A DIVOČÁK

101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK -> tvl ty uš mě sereš !! :D kdo jsi hej?....jestli jsi obojetník tak hledej jinou kategorii, než jsou OSOBNOSTI.CZ :D buď tak laskav (laskava) :D
            • armenakos1

Re: Re: Re: SELENA A DIVOČÁK

zakomplexovaní ??!! :DDD
              to mě pobavilo :DDD
              Trapas :D
            • Re: Re: Re: SELENA A DIVOČÁK

Ten s tudma nikdy nezmizí, to samí armenakos ;) Víš oni si totiž myslí, jak MOC jsou drsní, když každýmu nadávaj za jeho vlastní názor. Zakomplexovaní až moc..
        • armenakos1

Re: SELENA A DIVOČÁK

Eli: tak sklapni a nekomentuj to :)
          • Re: Re: SELENA A DIVOČÁK

Pardon,já jen že jsem se nepobavila už dlouho.Tak,...odpuštěno?(to pardon patřilo Divočákovi a Sel.)
            • Re: Re: Re: SELENA A DIVOČÁK

ANO,OBA TI ODPOUŠTÍME. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
    • sel.96

Re: Selena a Justin

Sel s Justinem <33
  • terka220399
    http://aboutsellygomezademilovato.blog.cz/
    Na tomto blogu najdete novinky o úžasných zpěvačkách jako jsou Demi Lovato a Selena Gomez!!! Neváhej a zajdi prosíím na tento blog!!! Děkuji :)
  • vše nejlepší k narozeninám Sel *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit