Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • souhlas rioo *4*
  • nenávidim tě seleno *16* *16*
    • 6kristin9
      Pozor pozor malá , naivná fanynka Justina Biebra :-D Ach jo je vážne sranda sledovat jak obviňuje selenu z nečeho co ani není pravda *1* A myslí si že má Justin rád všetky jeho fanynky ked na nich fluše......Naivita
    • Přesně nesnášíš jí kvůli tomu že chodí nebo chodila s Justinem! Tyhle ty
      blafy si strč někam. *16*
    • I kdyby s ní Justin nechodil, těžko by zahořel láskou k nějaké malé holce. Počkej pár let, láska bude pryč a nenávist k Seleně taky.
    • Ahá no...nesnášíš ji jenom kvůli tomu, že chodí nebo chodila s Justinem co? -,- Chudák selena...nejsem Belieberka, ale Justina si taky někdy poslechnu..Takže nejsem hater...ale smiř se s tím, že Justin tvůj nikdy nebude ;)
      • já vim že můj nebude ale sem jeho faninka a nás má rád všechni fanynky a já sem jedna faninka znich i když mi je 12 *2* *15* *3* *10*
  • ahoj SEL jak se mas doufam ze dobře mam plno dvyyyyych plakaadu jsou uzasne a dy daky uplne de ZBOZNUJU mam de sdrasne mooooooooooooooooooooooooooooooooooo
    ooooooooooooooooc RADA jsem dvoje fanynka chdela bych de vided na ZIVO cauky papa mej se hezky jesde Napisu dak caaaaaaaaaaaaaaau
  • kacka2
    v jakém filmu nebo seriálu kde hraje nejvíc líbí. mě kouzelníci z wavrli
    *1*
    • Mě taky!
  • vashley

Selena

Selena je nejlepší a kdybych měla kabelovku (Jetix) tak bych k ní lásku měla větší (né že nemám,žeru jí *14* ) a díli WOWP jsem viděla snad všechny
    Nevím a nechápu jak jí někdo může nedávat...když jí nemáte rádi tak proč chodíte na její profil?Nechápu lidi,když chodí na něčí profil kterého nesnáší! *13* Fakticky OUT!
    Selena je best,ale jen vy jste dementi!Tak tohle je můj názor!A jsem asi stejná fanynka Sel jako pavlusqa *3* pro pavlusqa: "Máš úžasný blog,ráda na něj chodím *4* "

With Love Vashley *4*
    • dianna114

Re: Selena

Že to píšeš zrovna ty,která uráží Olsenky a Britney Spears *16* *16* *16* *16*
      • z.u.z.k.a

Re: Re: Selena

dianna114:no vidis jak te to taky sere!!! *16* *16* ze nekdo urazi nejakou hvezdu nebo skupinu a to delas prave ty!!! *16* *16* *16* *16*
        • dianna114

Re: Re: Re: Selena

'já taky' -jestli je tohle pro tebe urážka,tak to popravdě nevím,odkud jsi spadla... ono je něco jinýho psát,že s někým souhlasím a někoho hrubě urážet. Ty se do každýho navážíš už jen když normálně napíše,že se mu někdo nelíbí a nadáváš mu do hnusných krav apod. A jestli narážíš na to,co jsem psala o Jonas B. asi před 3 měsícema,tak jsem se pak opravila a napsala jsem prostě jen,že je nemusím a tys mně pořád nadávala těma trapnejma kecama *13* ale to už je jedno *5*
          ale z čeho chcípám,jak pořád píšeš 'to nebylo na tebe tak se do toho neser' a co děláš,reaguješ na příspěvek,kterej nebyl na tebe! *1*
        • Re: Re: Re: Selena

DIK,ZĚ SES MĚ ZASTALA! *5*
      • Re: Re: Selena

počkej,prosímtě.já jsem nikoho neurážela,to musel být někdo jiný všechny totiž mám ráda a mám doma jejich plakáty.takže,ok? *5* *5* *5*
        • dianna114

Re: Re: Re: Selena

To píšu pro tu vashley,to nebylo na tebe
          • Re: Re: Re: Re: Selena

promin,já to nevědela.
    • Re: Selena

mám stejný názor.vždyd ji vubec neznají.určitě je to suprová a skvělá dcera její matka musí být na ni pyšná.A komu se nelíbí to je problém teho člověka SELENKA má hodně fanoušku takžě jeden opičí zadek to Selence nemuže zkazit!mám tě moc ráda SELENKO! *4* *4* *4* *4*
    • pavlusqa

Re: Selena

Děkuju moc *4*
  • d.o.m.i.n.k.a

ppp

fakt uzasnej film ale dabing hruza v aj to bylo mnohem lepsi jinak krasa
  • Sel je nej

Sel je super herečka ale né zpěvačka.Nic proti ní ale na živo fakt zpívat neumí oproti třeba Demi kterou zrovna dvakrát nemusím.Ale jinak písničky od ní které zpíva ve studiu a sou upravené jsou super třeba Bang Bang Bang.Ale zase i kdyz má uz skoro 19 se nesnaži být moc rychle dospělá jako Miley která se obléká hrozně a rozodně už není vzor jako dřív.Selena je asi jedna z mála v Hollywoodu která nebere drogy a nemá tetováni navíc se obléká vážně skvělě takže je super že konečně předběhla Miley :))
    • Re: Sel je nej

Ty máš fit pravdu ae i zpívat umi
  • si fajn!!!!!!!!!!!!!!!!!
    a skvela! *14* *14* *14*
  • diky violettaleon *3* *3* *3*
  • http://justinbieber-bestsite.blog.cz/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit